2 sene kadar önce, çok hasta olduğum ve çalışmakta zorlandığım bir dönemde, bir dostumdan maddi bir destek görmüştüm. Beklemediğim bu olay beni öyle çok mutlu etmişti ki kendi kendime'' Eğer benden birileri maddi destek isterse, ben de hiç düşünmeden ona destek olacağım'' diye bir söz vermiştim. Bu durum kısa bir zaman sonra gerçekleşmişti. Ben destek olduğum arkadaşıma dedim ki '' bir arkadaşım bana çok ihtiyacım olduğu bir dönemde destek oldu, ben de sana oldum,sen de senden destek isteyen birine yardım et lütfen'' O da kendisinden yardım isteyen bir komşusuna yardım etmiş.
Sonra net'te film karıştırırken 'Pay it forward' (iyiylik yap, iyilik bul) filmine rastladım. İlgimi çekti ve izledim. Enteresandır ki benim gerçek hayatta uyguladığım olay bu filmde konu edilmiş. İzleyince çok etkilenmiştim ve sonunda beni ağlatan ender filmlerden biridir.
Sonra net'te film karıştırırken 'Pay it forward' (iyiylik yap, iyilik bul) filmine rastladım. İlgimi çekti ve izledim. Enteresandır ki benim gerçek hayatta uyguladığım olay bu filmde konu edilmiş. İzleyince çok etkilenmiştim ve sonunda beni ağlatan ender filmlerden biridir.