Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar bende sağ kalçada doğuştan kalça çıkıklığı vardı doktor alçıya aldı alçıdayken ayağım kırıldı baya sıkıntılı süreçler yaşadım iki yaşındayken falan onbeş yaşlarına geldiğimde ağrı oluşmaya başladı ankaraya gittim ameliyat yapan doktorun lifleri çapraz kaynattığını ve bir buçuk santim kısalık olduğunu yani doktor hatası yüzünden tekrar ameliyat olmam gerektiğini söylediler şuan yaşım 27 ve ameliyat için çok erken falan bu aralar aşırı ağrım var iğne ilaçtan bunaldım artık bana önerisi olan var mı
Mrb ben yeni üye oldum. Daha 3 aylıkken bende sol kalça çıkığı olmuş. Ama o yaşlarda hiç müdahale edilmedim takı 12,13 yaşıma geldiğimde aksamadan rahatsız olduğum için aileme tepki gösterdim ndn beni doktora götürmüyorsunuz diye. O tepki üzerine hastahaneye gittik ama bi sonuç elde edemedim. En son istanbul etfalde muayne oldum doktorlar toplanıp karar verdiler %90 şans dediler ailemin onayı gerekiyordu yaşım tutmadiğindan dolayı ama ailem izin vermedi ameliyat olmama şimdi 30 yaşında 2 çocuk annesiyim zaman zaman çok ağrı yapıyor dayanılmaz oluyor ne yapacağımı bilemiyorum bi bilgisi önerisi olan varsa lütfen yazsin
merhaba arkadaşlar, sağ bacakta doğuştan kalça çıkığı var ameliyat olmayı düşünüyorum.ssk ve tamamlayıcı sigortam var, bana maliyeti ne olur?yakın zamanlrda ameliya olan arkadaşlar yanıtlarsanız mutlu olurum.teşekkür ederim.
ben hiç ameliyat olmadım ama çok istiyorum çünkü kendimi eksik hissediyorum biliyorum her halimize binlerce kez şükür etmeliyiz
benimde tek taraflı sol kalçam çıkık yaşım 19 ve 8 cmlik bir kısalık var
Artık protezi erken yaşta yapan dr.var yıllar geçtikçe dizyapisida bozuluyor.Ben 50 yaştaoldum 4cm kısalık vardı düzeldi ama diz sorun çıkardı you tub ta takip edin Dr. Deniz Aygün aciklamalarini
Tamamen hayatınız degisiyor.Teknoloji çok iyi gençliğimizi böyle gecirmeyin yıllar sonra çok şey değişir.Benim tavsiyem olmanız bu görüşteki Dr bulun yeni nesil
Asu1967 2010 yılında ki bu mesajınızı okudum, bende sağ dkç var 10 cm kısalık ve sağ ayak diğerine göre ince. Prof. Dr Fahrettin Erdoğan a muayene olmayı düşünüyorum. Bugün itibariyle yürüme de zorluk, ağrınız veya bir sorun yaşıyor musunuz. Ameliyatı tavsiye eder misiniz
CEREN
merhaba geçmiş olsun , Allah'ın işlerimizi kolaylaştırsın,bende yaşlandıkça ayağımda bacağımda güç kaybı oluyor ,ben son ana kadar ameliyat protez düşünmüyorum, baston gerekirse koltuk değneği kullanır m,amaliyat protez ne getirecek bilemezsiniz,o yüzden uzak durun derim naçizane fikrim
Merhaba 40 yaşındayım.bende de sol kalca cikigi vardi 3 sene öncesine kadar iyice yamulmuş ağrılardan hic duramayacak duruma gelmiştim doktora gittim kistler oluşmuş kireclenme had safhaya ulaşmıştı doktor neden bekledin felç olabilirsin dediği noktada ameliyata karar verdim (protez)
Şimdi iyiki olmusum diyorum hic agrim kalmadi yürüyüşüm düzeldi ve hayatımda hiç yürümediğim kadar yol yürüyorum önceden iki adımdan sonra ağrılar başlardı.
Umarım bir nebzede olsa da ameliyata karar veremeyen tereddüt edenlere
yardımcı olmuşumdur. Bu konu ile ilgili engelliler.biz platformundan total kalca protezi sayfasına gidin ben ameliyat sonrası ,doktor önerisi
vs. herşeyi oradan okudum tavsiye ederim.
dkç sağ bacakta 7cm kısalık var.ayakta çok kalınca ağrı oluyor.ağrılar dayanılmaz olunca amaliyatı tavsiye etti doktorlar.platin ömrü 15-20 yıl deyip son ana kadar kilo almadan devam edin dediler.