Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaliteli manuel tekerlekli sandalye önerileriniz..?

Zaur

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Selam, arkadaşlar Şık görünüşlü ve Kaliteli manual Tekerlikli sandalyeler satan firmalar biliyor musunuz veya sizler hangilerin kullanıyorsunuz lütfen adın veya resmin vere bilirmisiniz?!

alisveris.engelliler.biz

Meyra X1 veya X3 başta olmak üzere,

AvantGarde Ti 8.9
Avantgarde-TI8.9.jpg

Ağırlığı: 8.9 kg

Otto Bock Blizzard
img_prod_285x250_Blizzard_rdax_85.jpg

Ağırlığı: 9.5 kg

Arkadaşım ben spor t-sandalyesi istemiyorum benim fiziki gücüm kısıtlıdır bu yüzdende önceleri kaliteli akülü t-sandalye arıyordum ve bulmuşdumda E-fix e26 ama fiyat el yakıyordu (10 bin dolardan fazla idi) ve bunu alabilmem üçünde maddi kaynak bulamadım bu yüzdende manuel t-sandalyeye yöneldim, benim t-sandalyem Alman malıdır, 20 seneye yaklaşıyor sadece tekerler değişmiş ama çok rahattır ama eskidiyi üçün görüntü şıklığı baya yıpranmış buna görede yeni şık ve kaliteli manuel t-sandalye almak istiyorum, inanıyorum ki sizler bana bir çok çeşit suna bileceksiniz.

Ben birin buldum ama ayak koyulma yeri beni rahatsız etdi benim kullandığım eski t-sandalyede o bölümü rahatlıkla ya kenara çekmek olurdu yada istemezsen çıkara bilirdin, küçük yaşımdan bu t-sandalyeni kullandığımdan t-sandalyenin ayak koyulma yerin çıkarmıştık ve bu aynı zamanda yerden baya yer tasarruf ediyor, ayak koyulma yerin çıkartdığımda 8-9 yaşım vardı şuanda 29'dur ama halada ayak koyulma yerin kullanmıyorum ben böyle rahatım, acaba bu manuel t-sandalyenin ayak koyulma yeri nerden çıkıyor?

KAYNAK

Bu konu hakkında bilgisi olan yokmu?

Ayak koyulma yeri beni rahatsız etdi

Teşekkürler ilker027 acaba bunun fiyatı kaçtır?

Ben birin buldum ama ayak koyulma yeri beni rahatsız etdi benim kullandığım eski t-sandalyede o bölümü rahatlıkla ya kenara çekmek olurdu yada istemezsen çıkara bilirdin, küçük yaşımdan bu t-sandalyeni kullandığımdan t-sandalyenin ayak koyulma yerin çıkarmıştık ve bu aynı zamanda yerden baya yer tasarruf ediyor, ayak koyulma yerin çıkartdığımda 8-9 yaşım vardı şuanda 29'dur ama halada ayak koyulma yerin kullanmıyorum ben böyle rahatım, acaba bu manuel t-sandalyenin ayak koyulma yeri nerden çıkıyor?

KAYNAK

merhaba bu senin gönderdiğin resimdeki sandalyenin ayakları çok kolay çıkıyor resimdede gördüğün gibi ufak arada bir tabanca var oradaki düğmeye bastığın zaman ayaklık içeri doğru veya dışarı doğru açılıyor istersen çıkarabilirsinde sandalye çok hafif aleminyum kasa fiyatıda hafif 800 tl tüm ölçülerde mevcut istersen arayabilirsin 312 3437875
503 6494300

Resimde 1. işaretli yerdenmi çıkıyor yoksa 2. ?

Birde bu Alman malımıdır ve birde acaba Alber firmasının E-fix e26 sistemin destekliyormu?

evet alman firması.. bildiğim kadarıyla evet efixide destekliyor

Açığı 800 tl olması beni şüphelendiriyor, kaliteli ürünler 1500 dolardan başlıyor, peki sen kullanıyormusun yani E-fix'i desteklediyin nerden biliyorsun?

Selam arkadaşlar

Meyra model hakkında bilgi vermek isterim meyra ortopedinin türkiye temsilciği kapatılmış olup

ürünler yurtdışında kalan ürünlerdir eğer benim gibi parça sıkıntısı çekip ortada dımdızlak kalmak istemiorsanız yada parça uydurmak ile uğraşmak istemiorsanız size tavsiyem

artık meyrayı unutun başka modellere ağırlık verin özellikle parçası olan ve sağlam firmalara gidip sandalye alın şu anda sadece büyük ve kapsamlı çalışan

otto bock firması mevcut

sakın yanlış anlaşılmasın kimseyi kötülemiorum yada yüceltmiyorum sadece ben mağdur kaldım sizlerde kalmayın diye yazıyorum

meyra firması iflasın eşiğinde parçayla falan uğraşmayın diye arkadaşlar

herkeze sevgiler..

o arabayı ben kullanıyorum arabanın markası otto bock arabanın ayaklarını her iki şekildede sökebilirsin ikinci şekilde sökerken anahtarla sökeceksin birinci şekilde ise düğmesi var basıyorsun çıkıyor sağlam arabadlr hafiftir korkma al 2 yılda garantisi var zaten

Merhaba arkadaşlar,

bende Meyra 1751 marka bir sandalye buldum ve denedim çok uygundu ama Türkiyede temsilciliği olup olmadığını bilmiyordum. Tamda bugün aldırmayı düşünüyordum. Gerçekten önermiyor musunuz? Garanti çerçevesinde de olsa bir yerde yaptıramam mı? Çok mu sıkıntı olur?

ERK103;
Selam, arkadaşım sen bu t-sandalyeni ne kadar müddetdi kullanıyorsun birde sen kaça almışdın ve birde Alber firmasının E-fix e26 sistemin destekliyormudur?

bağkurluyum 2008 yılının mayıs ayında aldım bağkur o zaman ödüyordu bahsettiğin sistemide ilk kez duyuyorum haberim yok bilgilendirirsen sevinirim

E-fix hakkında Burda

E-fix hakkında Burda detaylı bilgi var birde Burda bir kaç bilgi var.

Nova dedi ki evet alman firması.. bildiğim kadarıyla evet efixide destekliyor ama nerden duyduğun henüz yazmadı inşallah yazar en kısa zamanda.

ERK103 söyledin ki ben kullanıyorum arabanın markası otto bock'dir sende ki aynan bumudur?

1327579407ejr814.jpg

bi zamanlar internetten arastırmıstım oradan biliyorum

Bu resimdeki Otto bock erk 103 ün fiyatı ne civarı? bilen var mı?

Peki bu ottobock'in bu modelinin adı nedir ve bunun farklı açılardan çekilmiş resimleri varmı ve birde farklı modelleri varmı?

Dostum ilker027
MARKA: OFFCARR
MODEL: HALLEY
deyerek marka ve modelin adın söyledi bu arabanın markası Otto Bock'dursa acaba modeli nedir?

1327579407ejr814.jpg

CEVAPLARI İÇİN DİĞER ARKADAŞLARA TEŞEKKÜRLER.

marka: otto bock
model: start intro

Teşekkürler Allah razı olsun.

Arkadaşlar bunun ikisidemi Otto Bock markanın aynı modelleridir yoksa başka markanınmı aynı modelidir birde Otto Bock'un e-mail adresi nedir bilen varmı?

29zzaqd.jpg

Bende AvantGarde Ti 8.9 var 3 yıl oldu alalı çok memnunum. Diğer benzer özellikte olan markalardan çokda ekonomık fiatı.Hafif kendimde bagaja koyup indirebiliyorum (tabii yurume cihazlarım varken) Tavsiye ederim . Benim ölçülerimi aldıkta sonra 3-6 hafta arasında elimde olacagı söylendi 4. haftada sandalyem geldi.

Buda güzeldir ama bana E-fix e26'nı destekliyeni lazım, burdakı ottobock'un modeli Start M2 Effekt'midir?

Üst Alt