Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaliteli manuel tekerlekli sandalye önerileriniz..?

İsmail bey, peki bu tekerlekli sandalyelerin net ağırlıkları ne kadar oluyor, ve almak istesek denemek gibi bir şansımız oluyor mu..

20 kg civarındandır sanırım. çünkü özel ince çekim çelikle çalışıyorlar. ben deneme için antalya'daki kale medikale ilgili malzeme geldiğindee gitmeyi düşünüyorum. hala orda iskemle yok.

cekirdek;

Birde arkadaşlar bu E-fix'in desteklediyi t-sandalyeler hangi firmanındır ve bu ikiside aynı modelmidir?

efix2.jpg

Bu sandalye ev içi kullanım için çok güzel,fiyatı hakkında bir bilgi verebilir misiniz?

Vallahi bunu E-fix sisteminin broşüründen götürdüm amma hangi firmanındır modeli ne vede fiyatın bende bilmiyorum, bu yüzden sordum hala bilen çıkmadı.

Selam, arkadaşlar bu videoda kı t-sandalyenin marka ve modelin bilen varmı?

Imc markada bir çok çeşit var internet sitelerinden ürünleri görebilirsin.

Zaur sen manuel sandalyeni ne model aldın,ben aktif sandalye almak istiyordum deneyemediğim için almaktan vazgeçtim ve Ottobock Start Intro aldım,inşallah memnun kalırım:eek:

Ben malesef hala alamadım, benim Ottobock Start Intro almak istememde ki neden iki tanedir, 1. Görünüş 2. Alber E-Fix sistemin desteklemesidir.

Amma Alber E-Fix pahalı olduğundan ve manuel t-sandalyeni süre bilmediyim üçün daha uyğun bir akülü t-sandalye almak istiyorum onlardan biride Merits TP - 102 buna göre sordum ki, kullanan varmı varsa önerilir bir ürünmüdür?

NOT: Aldığın Ottobock Start Intro hayırlı olsun, imkanın olsa tecrübelerini ve görüntüsün paylaşırsın!

slm ben days marka alman malı t sandalye kullanıyorum çok rahat her yeri çıkarılabiliyor şık görünüşlü tavsiye ederim

A Selam, keşke sitesin verseydinde bakıp görseydik.

Tşk, site mükemmel site olsada o t-sandalyeni bulamadım.

merhaba benımde sandalyem ottobock ıntro artık eskıdı ve bu sandalye kılosu agır ve hantal daha baska manuel guzel sandalye yenılemek ıstıyorum fıyatlarınıda yazarsanız bırde sgk nın karsıladıgı modeller olursa bakarız

Üst Alt