Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastaları özür oranlarınız yüzde kaç?

merhaba sarasota %30 rapor için ef 60 dan yüksek mi yoksa 60 dan düşük mü olması gerekiyor, kafam karıştı açıkcası. ayrica ef 60 yada 70 olaması durumunda sonuç ne olur. benim enson ekoda ef 65 daha önceki 72 çıkmıştı sonuç ne olur.

Arkadaşlar merhaba ben aritmi supraventriküler taşikardi hastasıyım 2 kere eps oldum son eps de ablasyon yapıldı ancak aradan 2ay geçti hastalık tekrarladı ve dr hastalık tedaviye cevap vermiyor teşhisi kondu ilaç tedavisi (100mg belock)sizce paylaşılan özür oranları listesindeki aritmiler bölümü klas 3 ün 2. Maddesince %50 engelli raporu verirlermi direk

Merhabalar benim Asendan Aort Genişlemesi EF: %65 , Aort yetmezliği ise (Hafif-Orta) yazıyor
Ayrıca Ankilozan Spondilitis, Lumbajlı ve bilateral sakroilietis mevcut yazıyor. Şu durumda %40 alabilir miyim acaba ?

EF:50-55 %30,Kalp yetmezliği 2. derece % 30,Tansiyon % 20 Engel oranı % 61 olarak verildi.

toplamda bana kardiyoloji .%50 dahiliye tansiyon şeker ve kolestroldan dolayı %40 verdi %ortopedide %5 verdi10 yıl önce odun keserken sol el parmağımı yarıya kadar kestiğim için vermiş toplamda %95 oluyor ama heyet onu %70 e düşürmüş

Yarın rapor için başvuru yapacağım. 2009'da wolf parkinson white nedeniyle ablasyon+efç yapıldı. Geçtiğimiz ay da bradikardi nedeniyle kalıcı kalp pili takıldı. Bugün epikriz raporu aldım ve raporda tanı olarak aterosklerotık kalp hastalığı yazıyor. Ayrıca pseudöksantoma elastikum hastasıyım. Sizce bu durumda %40 almam mümkün mü?

Umarım dediğiniz gibi olur. Yarın için gün verdiler, sabah 8'de hastanede olacağım. Süreç nasıl işleyecek, rapor sonucunu ne zaman alacağım hiçbir fikrim yok. Çok gergin ve heyecanlıyım...

Haseki'ye gittim. Ama saçma sapan bir şey yüzünden pazartesiyr uzadı işim.

rahat ol rapor sonucunu heyete girdikten bir hafta sonra alırsın ben öyle aldım çünkü yani o gün heyete giren herkes benimle beraber sonucu bir hafta sonra aldılar şimdiden şansın açık olsun

Benim bypass kalbimde delik vardı hala var ama zararsız diyorlar yüzde 30 rapor aldım sizce normal mi benimde en az 40 almam lazımdı benden kan tansiyon felan istemediler bu konulara yabancıyım biraz raporum çıktı itiraz uzun sürüyor diyorlar raporum hasekiden çıkarttım sizce yeniden mi başlayayım ya da itiraz mi edeyim

ameliyat olmanızın verilecek oranla direk bağlantısı yoktur sizin kalbinizin durumuna göre rapor verilir anlaşılan kalbinizde pek problem yok olmasında zaten kalp çok hassas bir organdır ef niz gayet iyi sanırım yoksa yeterli oran verilebilirdi

Herkese merhaba arkadaslar bu raporu çıkarma işi çok mu uzun ayırıyor ocağın 10 undan beri uğraşıyorum ankara numune de hala bitmedi başta eko için ıçine 12 gün beklettiler sonra holter için 10 gun şimdi holter sonucu için en erken5 gün bekleyeceksin diyorlar bukadar mi yavaş işler hersey daha kim bilir ne için bekletecekler

hocam rapor işi uzun sürmemesi gerekir hatta rapor çıkarırken doktora direk giriyorsun sıra beklemeden zaten doktorun senin durumunu bilir farklı doktora gitsen bile verileri bütün doktorlar görebiliyor yani durumunu raporunu hastalığını tek bir sisteme bağlı olduğu için diğer konuya gelince ekoya holtere gerek yok rapor çıkarmak içinbenim bildiğim o işte bir terslik var normal şartlarda rapor işi en fazla 3 gün sürer ama dediğim gibi senin durum biraz farklı galiba

gittiğin hastane olayı abartmış bu nedir yahu hadi bikere attılar diğerleri abartı olmuş

Merhaba.. benim 2-3derece trikusbit+1.derece mihrak kapak yetmez ligin var.. birden spap=3600 çıkıyor hafif derece purminel hipertansiyon var.. bey et doktorlarının bana verdiği puan=%10...

2-3derece trikusbit+1.derece mihrak kapak yetmez ligin var.. birden spap=3600 çıkıyor hafif derece purminel hipertansiyon var.. bey et doktorlarının bana verdiği puan=%10..

Bazen carpintim oluydu birde çok çabuk yorulduğumu hissediyordum,buna istinaden kardiyolojiye randevu aldım.Ekg,Eko,ya girdim
Asandan Aortta genişleme (4.3cm)
Aort yetersizliği 2.derece
Mitral yetersizliği 2.derece
Sol ventrikul Diastolik Disfonksiyonu Evre:1
Sol ventrikul Sistolik fonksiyonu:Normal
EF:%60
EKG:Normal
Ayrıca Hipertansiyonum tespit edildi doktor hipertansif bir ilaç yazdı,ve tansiyon cizelgesi verdi 2 hafta sonra gelmemi söyledi.
Bu sonuclara göre Heyete basvurursam yüzde kaç oran alabilirim.Bilgisi ve tecrübesi olan arkadaslarimin yardım ve desteklerini bekliyorum

Selam arkadaslar benim bir sorum olacak heyete girdim kardiyoloji doktoru mvp min my ef %60yazdi bu nedir oran olarak ne olur yardimlarinizi bekliyorum

Arkadaslar selam benim sag kulagim dogustan sagir fizik tedavi servikal disk hernisi iki seviyeli yazdi talesemi tasiuiicidiyim sol ayak bilegimde kikirdak kaybi var oranim ne olur

Selam arkadaşlar herkese geçmiş olsun bende kalp ve hipertansiyondan ½ 44 aldım. Raporu ankaraya gönderdim bugün aradım şu anda kurulda olduğunu söylediler ay sonuna doğru neticelenir dediler ne derece doğrudur bilemiyorum.

Hepinize şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.

Üst Alt