Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. 2 stend takıldı. Hangi oranda rapor verilir?

RAMAZN

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
4
kalphastasıyım 2 tane stent takıldı yüzde kac rapor alırım yardımcı olursanız cok sevinirim saygılarımla

Hocam kalp hastalıklarında EF değerine bakılarak oran verilir.
Sizin vergiğiniz bilgilerle bişey söylemek mümkün değil.

kalem abla merhaba ben yuzde altmış engelliyim şimdi ayrıca kalbe ikistent tekrar kalp pili taktılar rapor alırmıyım ayrıca agır engelli olurmuyum ayrıca bakım ucreti baglanırmı yardımcı olursanız cok sevinirim teşekur ederimm saygılar

daha önceki 67 oranına bu rahatsızlıkların dahil değildiyse olabilir

saratosa teşekür ederim sagol dedigin gibi daha önce raporum yüzde altmıştır saygılar

Kalem

sevgili kalem abla heyet raporuma ittiraz ettim bana yardımcı olurmusun neden ittiraz ettim bana iki stend ayrıca kalp pili taktılar rapor alabilmem icin yani bakım ücreti icin sizce bir şeyler olabilirmi yardımcı olursanız memnun olrum saygılarımı sunarım

kalem ablayoksa benim daha önce yüzde altmış raporum var iptal olurmu bu raporum kalp stendle alakası yok sadece antisosyal rapomdur saygılarımı sunarım saygılar

sarasota kardeşim daha önceki raporum 100de 60dır bu ittirazda önceki 100de 60 raporum silinirmi silinmezmi saygılarımı sunarım cevap yazarsan sevinirim

saygılarımı sunarım

anladığım kadarıyla sen ağır engelli ibareli rapor almak için uğraşıyorsun maas için ancak bu senin ihtiyaçlarını tek başına giderememe gibi durumlarda verilebilir yani tuvalet ihtiyacı yemek ihtiyacı bakım ihtiyacı gibi bunları yapabiliyorsan vermezler oran isterse %100 olsun

sarasota kardeşim verdigin bilgi icin teşekür ederim

ben şunu ögrenmek istiyorum rapora ittiraz ettik yani önceki rapor iptal olur maaş kesilirmi teşekür ederim

Yeni aldıgın raporun oranı geçerli olur

Olurda maas alamayacagin derecede oranın düserde sende caktirmadan maasini almaya devam edersen eninde sonunsa almis oldugun parayı senden faiziyle birlikte geri alirlar

cok güzel ifade ettin teşekürler

saglık olsun yapacak birşey yok saygılarımısunar teşekür ederim

adanalı hemşerim bende antepliyim yazşırsak cok memnun olrum

Rica ederim sonradan pişman olunacak şeyler yapmayalım bu sekilde
Yapıpta sonradan mahkemelerde rezil olan arkadaşlarımız var o bakımdan söyledim hemşerim

P

sarasotakardeşim ricaederim sana söz hakkım yoktur özür dilerim benimki sadece dertleşmek sohbet etmektir sag ol teşekürler saygılarmı sunarım

arkadaşlar 100de 60 raporum iptal ittirazdan dolayı şimdi heyete girecem stent 2tane artı kalp pili takılı peki daha önce anti sosyal 100de 60dır şimdi heyet bana toplu 100de kac rapor verir herkese saygılarımı sunarım

dahaönce antisosyaldan 100de 60 raporum var not bu kalppili 2stent antisosyaldan alakası yokyur

sarasota

sarasotakardeşim verdigin bilgi icin teşekür ederim ayrıca benim kalp hastalıgım ef 100de 25 dirbunu biliyorsan cevap yazarsan sevinim cok teşekür ederim rahatsız etmiyelim saygılar

Eyüp hocam,bu EF değeri zaman içinde veya zaman geçtikçe değişiyormu.(iyi yönde veya kötü yönde)Benim mesela 19 Nisanda çekilen iki boyutlu ekokardiyografi de %45 çıkmıştı.Şimdi çektirsem farklı mı olur.Bir adet stend takılmıştı bana.Verdiğin bilgiler için şimdiden teşekkürler.

Ef 25 ise oran 100 olur kardesim

Mustafa ef iyi yönde iyilesmez ancak kötüye gidebilir her dr farklı okuyabilir ef yi ancak senin 45 se biri 48 der biri 42 der yani 40 50 arasi soylerler

eyüpkardeş ef100 de 25 rapor oranı kactır yardımcı olursan sevinirim teşekürederim saygılar

Qsarasota Bu EF(%42-48)değeriyle ve LAD dalı %100 tıkalı olduğundan stend takılmasından benim alabileceğim vergi indirim oranı ne olabilir acaba.Şimdiden teşekkürler.

kardeşler yazdıgınız cevabı yanlışlıkla sildim kusura bakmayın tekrar ef 100de 25 kac oran alır yazarsanız cok sevinirimm teşekürederim saygılar

Pentium ben EF%(45)le %50 kalpten %10 tansiyondan toplamda %55 rapor aldım. Sende kalpden %50 alırsın.Durumu muz aynı geçmiş olsun.

Ramazan kardeşim sanada sarasota %100 alırsın yazmış. Geçmiş olsun

taxıkardeş verdigin bilgiicin cok teşekür ederim beni sevindirdin saol sayglar

Taxı Sen ne durumdasın stend varmı sende vede vergi indirimindenmi faydalanıyon yoksa erken emekli mi oldun.Saygılar

sadece burdan %50 alırsınız tansiyonla birlikte 55 olur pentium
RAMAZN ramazan arkadaşım ef 25 se %100 olur

sarasotakardeişim teşekür ederim verdigin haber için sagol saygılar

takı kardeş ben ramazan benim emekli vergi diye bir poreblimmm yoktur sadece bende kalp pili stent takılı heyete girecegim benim ef 100de25 rapor yazıyor bu ne demek buna göre oranım nedir bilmiyorum biliyorsan cevap yaz memnun olurum sarasota kardeşim bana yazmış ben anlamadım yüzdeyüz nedemek onuanlamadı saygılarteşekür ederim

ayrıca hemşerim adanalı sarasotaya teşekürlerimi sunarım saygılar

sarasotakardeş bugün kalpten heyetegirdim ef100de 25 hafif my.zymi ty bilmiyorumamaef yuzde 25 yazıyor devam ediyorum kornerarter hastalıgı evve 4 100de 100 diyor kalp yetmezligievve 4, yüzdeyüz diyor aritimi evre ,20 yüzdeotuz diyor buna göre raporum kaç olur birşeyler yazarsan coksevinirim saygılarımı sunarım saygılar

not efyüzde25 diyor kornerarterhastalık 4evre 100de 100diyor kalpyetmezligi evre4 100de 100 diyoraritimievre 20 yüzde 3o diyor sayglar

takıkardeş sende bu soruma cevap verirsen sevinirimsaygılarımı sunarımsaygılar

Rapor oranın % 100 çıkacaktır emin olabilirsin sonucu alıncada burdan yazarsın

sarasotakardeş cokteşekürederim coksevindim verdiğin cevap icin sagolasın sonucualırsam sana cevap yazarım

saygılarımı sunarım gözlerinden öperim

Üst Alt