Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalp hastasıyım. 2 stend takıldı. Hangi oranda rapor verilir?
RAMAZN abi pilden ziyade sana ICD takılması lazım.
çünkü ani kalp durması riski olabilir. bunun dışında yaşın genç abi. kardiyoloji dr una tekrar git.
hayati riskinin bulunup bulunmadığını sor.
hayati risk var derse ani ölüm riski var derse ve ıcd nin kalp pilinin ilaçların ne kadar yararlı faydalı olup olamayacağını sor , eğer sıkıntı büyükse ilaçlar önlemler yeterli değilse ,
1.si senin acil olarak kalp nakli sırasına alınman gerekiyor,
2.si sana total yapay kalp Natura Medikal bu haberdeki gibi takılabilir.
kardeşim 3 defa daha önce ancu oldum tekrarr 2tane stent takıldı sonra kalp kırizi geçirdim yogun bakım sonra pil günü verildi ve pil takıldı hepsi bu şuan pilden yaşıyorum
RAMAZN anladım da. sen benim dediklerimide sor dr a abi. bazen dr lar senin adına düşünmez araştırmaz . senin düşünmen araştırman gerekir. geçmiş olsun . Allah'dan acil şifalar dilerim.
herkese selam benim 2008'de aort kapağım değişti ef %50-60 arası gidip geliyor boşluklar normal buna ek olarak reflü migren sağ kulakta çok az işitme kaybı bir de obezite var bmi 35 kolesterol biraz yüksek ne kadar rapor verirler tahmin alabilir miyim?