Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. 2 stend takıldı. Hangi oranda rapor verilir?

sayınoturan boga kardeşim benim tahlil sonucu şekerim 220 diyor toktor şekerin yüksek diyor buna göre 100de kaç rapor alırım yardımcı olursan sevinirim saygılar sunarım

yazan ramazn

saygılar

sarasota kardeş kusura bakma seni görmedim benim şimdi birgöz birde psikyatri kaldı bunlara girecegim ondan sonra sana cevap yazarım saygılar

Ilac kullanmaya baslarsin şu durumda 20 puan olur

sarasotakardeş teşekür ederim saygılar sunarım

not zaten iüsulin kulanıyorum

sarasota kardeşim benim bualacagım puanlar raporumu sürekli yaparmı yaniömürboyu olurmu yardımcı olursan çok sevinirim saygılarımı sunarım saygılar sevgiler

not tekrar rapor olurmu saygılarımı sunarım

ya sarasotakardeş sen nekadar kafadengi arkadaşsın seni harbiden cok sevdim toprak çekiyorteşekürederim saygılar

tekgöz25,50

arkadaşlar gözicin 3,5 ay yani göz flimi cektirmek icin neyapmam lazım yardım edermisiniz teşekür ederim saygılarımı sunarım

göze bukadar randevu beklenirmi saygılarımı sunarım

gözflimi cekilecekmiş vallahi hic bir şey anlamadım teşekürler kardeşim

agustosun 10 da tekkalan pisktyatri randevum var orda gerekirse göz heyet doktoruna diyecemki bana göz oranımı normal yaz ben heyete girecegim derim bakalım neolacak saygılar

Genelde EF değerine göre oran konuluyor. Benim EF %25-30 arası rapor oranım %100

evdeikikişiengelli maaşımız gelirden düşermi saygılar

birde oglum sigortalı çalışıyor zararı olurmu cevap yazarsanız sevinirim

arkadaşlar bugöz 3,5 ayrandevu veriyor benim bütün heyet doktorlarım bitti neyapmam lazım yazarsanız cok sevinirim saygılarımı sunarım

kalan sadece göz başka sorunum yoktur saygılar

Sayın moderatörüm,Ekim ayında sağlık kuruluna gireceğim,kalp için benden tekrar[EF Degeri] rapor istermi doktorlar acaba.Benim Nisan 2016 tarihli EF %45 oranlı bir raporum var.Acaba doktorlar yenisini talep edermi?

saglık kuruluna girersen tekrardan muayene olursun ve ef ne bakarlar pentium

sarasota
Sağlık kurulunda doktorları gezerken Kardiyiloji Dr.u KAH den Klass2[30] ve Klass1[10 ] puan verdi.Bu ne demek.Aynı Dr.yazdı bunları.Benim daha önceden 2 ayrı araştırma hastanesinden %45 ve %46 EF oranlı raporum var. Bu Dr. %55 çıkardı.Nasıl iş anlamadım.

Son düzenleme:
pentium eğer ef 55 yazıldıysa malesef oran 30 a düşer

inşallah doğrudur ama 46 ile 55 arası bir oynama olacağını sanmam ama her dr. biraz farklı okuyor

buda en yüksek değer sizin için 30 olur tansiyon vb rahatsızlıklarda varsa ekletin aksi halde 40 ı bulamayabilirsiniz

kah tan 30 ve 10 vermiş yüksek olan geçerli yani 30 bununla birlikte sebep olduğu ky de ef 55 bunun karşılığıda 30 yani oran 30 olur başka bir rahatsızlık yoksa @pentium

sarasota
Verdiğin bilgiler için teşekkürler.Son bir sorum olacak.Dahiliye doktorları hangi hastalıklara oran yazıyor.Tansiyon,şeker,tuz vs.varmı.

@pentium
Tansiyon,şeker,tuz vs.varmı.
Tuz a yazmıyorlar ama diğerlerine yazıyorlar..

Ilaç kullanıyorsan tansiyon ve şekere yazılır

sarasota
6 aydan beri atacand 8mg kullanıyorum.[tansiyon]En son açlık şeker ölçümüde 95 çıkmıştı ve herhangi bir ilacım yok.Gizli şeker denebilir mi.

Onu dr.lar dikkata almaz benimde her ölçmeye 100 ve 110 çıkıyor ama şimdiye kadar hiçbir dr bişe demedi

sarasota
Tansiyon için bir şey demedin.Bir ikinci durum daha var.Bugün aldığım test sonucuna göre 5,8 AHİ [uyku apnesi] durumum var.Puan karşılığı varmıdır.Bu arada verdiğin bilgiler içinde sonsuz teşekkürler.

Tansiyon eger ilaç kullanıyorsan karşılığı 10 puandır uyku apnesinede oran veriliyor ama senin bu ölçümünün karşılığı kaç bilemicem

sarasota
Ben bu işten hiç bir şey anlamadım.Kardiyoloji dr.u benim 20 puanı çaldı.Noroloji doktoru bana uyku apnesinden(5.8)%35 verdi.Beni sağlık kurulunun karşısına bile çıkarmadan sonucu Deftardarlığa gönderecez deyip eve gönderdiler.Senin yorumun ne acaba.Ankara raporu onaylarmı acaba.

Sana gun falan vermedilermi kurulan cikmadan nasıl yapacaklarmış enteresan yani

sarasota
Bende anlamadım yani.Doktorları gezdim 8 tane.Evrakları teslim ettim.Kardiyoloji 30 noroloji 35 yazdı.Dahiliyeci tansiyon ilacı kullandığım halde sağlam yazdı.Daha ne deyim bilmiyorum.Sonucu Deftardarlıga gönderecez deyip eve yolladılar.Acaba oran yeterli deyip kurul karşısına ondanmı çıkarmadılar.

sarasota
Bana ilk önce evrakları teslim ettiğim yerde eleman 8 KASIM da gel raporunu al dedi.1 saat sonra cepten arayıp gelmene gerek yok biz raporu Deftardarlığa göndereceğiz dediler.

Evt dogrudur demek raporun sen gitmeden kurula girdi direk kuruma gönderilir 54 yada 55 onaylanır diye düşünüyorum

sarasota
norolojinin %35 vermesi hala kafamda.Hemde doktora sordum,hocam yanlış olmasın diye.Birde kaç gün sürer gelmesi moderetörüm.

Üst Alt