Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri kurumuna atananlar isimler sisteme düşmeye başladı...

Gezgin35

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, TKHK'na atanan arkadaşlar isimler artık sisteme düşmeye başladı;
aşağıdaki adresten isminizin sistemde olup olmadığını kontrol edebilirsiniz, herkese hayırlı ve geçmiş olsun.. :)

KİŞİ ZİMMET SORGULAMA

ANA GÖREV YERİ VE ÜNVANI : TKHK RİZE SOSYALLEŞTİRME BÖLGESİ -TEKNİKER yazıyor :) isimler düşmüş hakkatten peki spsyalleştirme ne demek ?[FONT=Times New Roman][/FONT]

gezgin kardeş sen sağlık müdürlüğünden sorgulattınmı ?

Alemlerin RABBİ olan ALLAHA hamd olsun... benimde ismim sisteme düşmüş. çok şükür ALLAHIM sana... herkese hayırlı olsun arkadaşlar...

taho;

Yok kardeşim aradım da o işlere bakan memur arkadaş müsait değilmiş mesai saati de bitiyordu kontrol işi yarına kaldı artık.
Sosyalleştirme bölgesi: Taşra anlamına gelir, taşra da merkez (Ankara'daki bina merkez kabul edilir) dışındaki heryer yani daha da açıklamak gerekirse xxx ilinede herhangi bir yere verilebilirsiniz bu ilin merkezi yada ilçeleri olabilir. (xxx- atandığınız il yanlış anlaşılma olmasın)

tamam kardeş allah razı olsun. büyük ihtimal il de çalışırız. dağ başlarında ne işimiz var zaten.

KİŞİYE AİT HERHANGİ BİR ZİMMET BULUNAMAMIŞTIR diyor ne demek oluyor bu .
ismimiz sisteme düştüyse 15 gün için gitmek mi gerekir ? eve tebligat gelmesini bekliyecez mi ? yoksa ismimiz çksy sistemine mi düşecek ? yola çıkayım mı ? :)

Sağlık personeli bazı arkadaşların isimleri hala düşmemiş olabilir yarın onlarda tamamlanır büyük bir ihtimal endişelenmeyin yani (sağlık teknikerleri,biyologlar gibi..)
Arkadaşlar isminiz sistemde görünüyorsa;
Atandığı il ile ikametinin bulunduğu il aynı olanlar tebligatını aldıktan sonra 1 gün içinde başlamak zorunda, farklı ile atananlar ise 15 gün içinde başlamak zorundadır.
Hangi hastaneye atandığınızı/atanmak istediğinizi atandığınız ilin il sağlık müdürlüğü ile irtabata geçip öğrenebilir/kararlaştırabilirsiniz. Tebligatlar normalde posta ile ikamet adresinize gönderilir ama isterseniz kuruma gidip bu evrakları kendiniz imzalarsanız teblagatın eve gelmesine gerek kalmadan biran önce başlamanız mümkündür...
bence biran önce gidin başlayın ki 15ine yetişip ilk maaşınızı alın bayram harçlığınız olur ;)

LİNK HATA VERİYOR hiç bişey çıkmıyor

Hoşgeldiniz yüksel axxxxxx
ana görev yeri ve ünvanı : Thsk aydın atama bölgesi -sağlık memuru

t.c. Sağlık bakanlığı

kişiye ait herhangi bir zimmet bulunamamıştır

ne demek şimdi bu?

BU TC KİMLİK NUMARASINA AİT BİR PERSONEL BULUNAMADI diyor

womanizer;

ismin sisteme düştü demek. 15 gün içinde işe başlaman gerekiyor.ayrıntı icin il sağlık müdürlüğünü arayabilirsin.

Bacak14:yarın tekrar bi bak belki yarın düşebilir ?

benim ismim de yok teknisyenlerin düşmedimi acaba sisteme

il sağlık müdürlüklerini arayıp haberalan arkadaşlar buraya yazarlarsa iyi olur.

ben arayıp konuştum çkys sistemine düşen bir isim yok öğleden sonra tekrar arayın bakalım dediler. haber alanlar var mı ?

ANA GÖREV YERİ VE ÜNVANI : TKHK BALIKESİR SOSYALLEŞTİRME BÖLGESİ -TEKNİKER elhamdülillah benimki de sistemde gözüküyor arkadaşlar.

sorgulamada hala çıkmıyor ismim elektrik teknisyeniyim...

atandığım kurumu aradım yarın falan düşebilir dedi veri hazırlama ve memurların ki düşmeye başladı dedi

Ben görüştüm ismim gözüküyor, buraya gelin burda hastaneyi belirleyelim dediler. (Görüşmeye başlamadan direk daha yok düşmedi felan diyorlar siz üzerine basa basa kontrol ettirin arkadaşlar, şimdi haber aldım ankara düştü gibi bişeyler söyleyin baksınlar :) )

ankara il sağlık müdürlüğüne tüm isimler düştü arkadaşlar...
onlar bizi arayacaklarmış yerimiz ile ilgili bilgi verecekler...
hayırlı olsun....

bugün görüşmeye gittim müdür yoktu komisyon yapıp hastane seççeklermiş size döncez dediler tevligat eve gelir dimi sorun olmaz yani

tkhk ankarayı aradım ; hayırlı olsun atamanız geçekleşmiş atandığınız ilin sağlık mudürlüğüyle görüşebilirsiniz dediler.
antalya sağlık müd.nü aradım ankarayla görüştüğümü atamamın gerçekleştiğini ve sizi aramam gerektiğini söylediler dedim, Allah razı olsun telefondaki bayan yardımcı oldu bana hangi ilçeyi istediğimi sordu, istediğim ilçeleri söyledikten sonra bana bir iki gün içinde bulunduğun ilin sağlık müd.ne ataman gelir orayla görüşürsün atama tebligatını alınca buraya gelirsin dedi. ha bide 15 gün mehir iznim varmış galiba kasımda işbaşı yapacaz.

bu arada makina teknikeri olarak antalya atandım.

sürç-ü lisan ettimse affola

bu izin olayı ne yav o nerden çıktı yat yat sıkıldık zaten

Üst Alt