Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri kurumuna atananlar isimler sisteme düşmeye başladı...

Gezgin35;

hay Allah senden razı olsun.kardeş şu onay mevzusunda sana bi bilgi veereyim.ben il sağlık müdürlüğüne gittim ismim sisteme düşünce.bikaç evrek istediler nüfus fotokopi, raporun fotokopisi, 2 fotoğraf bide dilekçe yazdırdılar.atamamı yaptılar.evraklarınız valilikten onaylandıktan sonra işe başlayabilirsiniz dediler.telefonla arayıp bilgi alabilirsin dediler.hatta bayram sonu gelmeniz sizin için daha iyi olur dediler.sonra kendileri aradılar evraklarınız valilik onayından geldi diye haber verdiler.istersenz hemen başlayın istersenz bayram sonu gelin dediler.bahsettiğin onay buysa o onay olmadan işe başlatmıyodu atandığım muğla il sağlık müd.lüğü

09akon;

Evet dostum hemen hemen aynı konu. Ben isimler düştügünü ögrenince hemen il saglıga gidip başvurdum açıktan atama şeklinde yani il saglık müdürlüğü elden yazı verip hastaneye gönderdi işte bunu resmiyete dökmek ve belgelemek için bekliyorum onu da tek tek yapmıyorlarmıs burda yani ahmet mehmet gibi degil herkesin yazıları toplanıp beraber gönderilecekmiş o yüzden gecikme oldu inş bu kasım 15 e yetişir de maaşımı alabilirim :)

Gezgin35;

inşallah yetişir kardeş.bende bayram sonu yerleşecem nasipse ya para yok artık borç harç bişiler yapcaz.neti nasıl aldırdın daha doğrusu aldırabildinmi.

09akon;

2 hafta uğraştım ama sonunda net olayını çözdüm dostum bu arada kamu hastanelerine atanıpta geçen ay maaş alan var mı duyan bilen var mı acaba?

indirimli olarak kullanıyosan önce onu normal pakete çevirmen lazım ondan sonrası imza işi sıkıntı olmaz.. Onu yazan alan kişi istanbul degildir diye tahmin ediyorum bakalım bir inceleyeyim.

archive;

ilk maaşı nezaman veriyor kardeş hemenmi.kredi çekmek zorunda kalabilirim çünkü o yüzden soruyorum

archive;

tamam kardeş öyle yapayım çok sağol

Çkys'ye düştükten kaç gün sonra başlamak gerek bilgisi olan var mı,tebligat filan gelicek mi

taha_;
kardeş çkys ye düştüm gittim il sağlık müdürlüğüne kayıt yaptırdım isterseniz hemen başlayabilirsiniz isterseniz bayramdan sonra başlayabilirsiniz dediler.evraklarım valilik onayından geldi hala tebligat gelmedi.yani şu an içimde sıkıntı var bana kalsa hemen başlayacam ama evi zor ayarlayabildim ki daha eve bir çekyat dahi alamadm.bu gidişle odanın bi köşesine bahtaniye serip uyucam :)

taha_;
bayramın 4. yada 5. günü gidecem eşya işini halletcem tabi ceptede metelik yok op ayrı :)

iyi o zaman sıkıntı yok galiba benim geç başlamam gerekte ondan dedim:)

tabikide şu sürede ne yazıkki işe başlıyamam çalıştığım şirket epey yoğun yüz üstü bırakıcam gibi olucak ondan mümkün mertebe ne kadar geç başlarsam o kadar iyi benim için.

Üst Alt