Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri kurumuna atananlar isimler sisteme düşmeye başladı...

yaptığım başıma gelen tecrübeleri yazdım kardeş tavsiye edeceğim bişey yok ama birdaha telefon edip ya da atandığın yere yakın ise bizzat bilgi alman daha iyi olur.bu birim sadece senin atandığın yerdemi yok yoksa beni haybeden mi atadılar fazlalık gibi benmde aklımı kurcaladı doğrusu.birim yoktu madem niye vhki talebinde bulunup kadro açtılar.yanlışmıyım

bu bence,şehirden şehire değişen bir durum senin atandıgın yer gelişmiş bir yer benim ki öyle değil heralde .

dediğin gibi olabilir bilemedim pekde gelişmiş değil daha yeni büyükşehir olcak.bu vhki ne iş yapıyo acaba hastanede

senden bir ricam var kardeşim,yarın muğlayı arayıp,birim oluşturma hakkında bilgi alırmısın ? böyle birşey var mı diye hem kendi aklındaki soruları gidermiş olursun,hemde ben bilgi sahibi olurum diye ?
vkhi açılım olarak veri hazırlama ve kontrol işletmeni,bence bilgi işlemciyiz bilgisayar başındayız ,veri hazırlayız bilgileri kontrol ederiz.

tamam kardeş ararım ama yarın aramam imkansız köyde kalıyorum ben.haftaya pazartesi arayabilirim ancak

şimdiden teşekkür ederim kardeşim,istersen sinopuda ara ,ayrıntılı bilgi edinmiş olursun .

Herkese merhaba, isimlerin sisteme düştüğünü öğrendikten hemen sonra harekete geçtim işlemlerimi tamamladım ve geçen çarşamba günü işe başladım yoğunluktan ve internet bağlantımı nakil ettirmeme rağmen hala bağlanmamasından yazamadım, ilk izlenimler ve yaşadıklarımı sorarsanız beklediğimden daha hareketli ve yorucu oldugunu söyleyebilirim, şimdilik işleri öğrenmeye\alışmaya çalışıyorum sizlere de tavsiyem fazla geciktirmeden iş başı yapmanız olacaktır herkese hayırlı görevler arkadaşlar...

hayırlı olsun kardeşim,geçen çarşamba hangisi tarih olarak söyler misin ? 3.demi 10damı ?

neden erken başlamamızı önerdin kardeş ben beyramdan sonra gitmeyi planlıyodum oradaki memurlarda bayram sonu gelrsn dediler

ben bu ayın 10un da başladım size biran önce başlayın dememin sebebi ne kadar erken başlarsanız o kadar erken işinize ve ortama uyum sağlamanız için olacaktır diye söyledim, maaş konusuda var tabi bir an önce başlayıp para kazanmaya da biran önce başlayabilirsiniz, tabi sizin için ne zaman uygunsa o zaman başlayacaksınız öyle yada böyle artık memur olduğumuzu varsayarsak herkese geçmiş olsun...

BENde sistemde gözükmüyorum daha ayın 13 ü oldu bi sorun olabilirmi acaba

Gezgin35;

kardeş ne gibi işler gösteriyorlar sana yardımcı oluyorlarmı öğretiyorlarmı işi.sıkıntı çekiyomusun iş yerinde ne gibi işler yapıyosun

akon09
ben aydına atandım. Geçen hafta salı günü ismim sisteme düşmüştü. İl sağlık müdürlüğü biz sizi ararız demişti. Bir ses seda yok. Eğer il sağlık müdürlüğüne gidersen bizim atamalar ne olmuş sorabilir misin. Şimdiden teşekkürler.

kardeş ben arasamda senin hakkında bana bilgi vermezler . 0256 213 50 00 ara ve 109 u tuşla direk senin işe bakan memur çıkacak. tc ni ona söyle sisteme düştüysen seni çağırırlar. aramalarını bekleme sen ara

akdeniz_erkegi;

kardeş muğla il sağlığı aradım sordum.o konuda bi fikirleri olmadığını söylediler.farklı sebeplerle söylemiş olabilirler hastanelerin fiziki yapısı çalışacak personel açısından yeterli olmayabilir ya da bayram dolayısı ve iş yoğunluğu ile yerleştirmeyi bayram sonuna almış olabilirler dediler.bunlar varsayım memurun kendi fikriymiş.ara sıra arayıp yeni bilgi almanızda yarar var dediler

09akon;

teşekkür ederim kardeş,benim kağıtlar valiliğe onaya gitmiş ,büyük ihtimal bayramdan sonra başlayacaz

akdeniz_erkegi;
hayırlı olsun kardeş bana istediğin zaman gelebilirsin demişlerdi.kararsızım bende daha gitmedim yarın ev tutmaya gideceğim hayırlısıyla hepimiz için hayırlısı olsun :)

kardeş peki biz ne giyeceğiz acaba takım elbise mi ister çalıştığımız yer.benim bitek takım elbisem yok mezuniyetten kalma bi siyah kıravatım var :D

büyük ihtimal takım elbise :( inşallah hastanenin kendi kıyafetleri olur bizde kot pantolon giyersek güzel olacak ,takım elbisenin içinde ben kayboluyorum :D

Tekrar merhaba, ben 10 ekimde başladım işe ama 15 inde maaş alamadım, valiliğe yazı gidecekmiş toplu halde olacakmış vs vs kasıma bile yetişmeme ihtimali var dedi il saglık müdürlüğündeki görevli arkadaş nasıl bir sistem ve mantıksa... İşlere gelince yoğun yoğun yoğun arkadaşlar eğer ki çalışacağınız hastane büyükse boş vaktiniz pek olmayacak o konuda hazırlıklı olun derim tabi bu biraz ne olarak görev yapacağınıza da bağlı ama %90 çok yoğun geçiyor diyebilirim...

Gezgin35;

yoğun olarak ne yapıyorsun mesela kardeş biraz açarmısın.hastalara sıramı veriyorsun.evrakmı düzenliyosun tam olarak napıyosun bi sakıncası yoksa yazarmısın.ben bayramdan sonra başlayacağım Allah nasip ederse

akdeniz_erkegi;
giycez artık takım :) alışmam zor olcak ama :)

Gezgin35;
kardeş öğle yemeğini hastaneden mi yiyorsun.

kardeş bu forumda sen ve benden başka adam akıllı cevap veren yok farkındasın heralde.gezgin35 kardeşe biçok soru yazıyorum o sürekli işin yoğunluğundan bahsediyor.ne iş yaptığından falan bahsetmiyor.işe başlayanlar forumu unutuyo heralde

atamalar olmadan herkes birşeyler yazıyordu şimdi herkes kabuğuna cekildi.şu işini hallettikten sonra kimseyi tanımayan insanları hiç sevmiyorum !!

arkadaşlar kusura bakmayın işler çok yoğun ve hala internetim nakil olmadığı için sık giremiyorum ne vaktim nede internet ortamı bulmak kolay olmuyor, sorduklarınıza cevap vermeye çalışayım, ben bilgisayar teknikeri olarak atandım hastanenin bilgisayarlarının ve çevre birimlerinin (yazıcı,klavye,barkod okuyucu. vs vs..) tamiri kurulumu, format atma gibi birçok işlemi yapıyoruz hastane büyük olduğu için birçok bilgisayar ve haliyle yapılması gereken çok iş olduğu için çok yoğun geçiyor sağolsun arkadaşlarda yardımcı oluyorlar işi öğrenme konusunda, vkhi olan hastalara sıra fiş barkod veren arkadaşları gözlemlediğim kadarıyla öğlene kadar onlarda yoğun öğleden sonra bazı bölümlerde muayene olmadıgı için daha rahat diyebilirim ama net bişey söyleyemem o işi yapmadıgım için. Maaş konusuna gelince 10 ekimde başladım 15 ekimde maaşı alamadım açıktan atama oldugumuz için evraklar valiliğe gidip imzalanıp tekrar hastaneye dönüyormuş ve bunlar toplu yapılacakmıs felan gibi dedi il saglık müdürlüğü o yüzden kasım 15e bile yetişememe ihtimali varmıs ki bu çok sacma ve moral bozucu bir durum, ben istanbulda calıstıgım için böyle olabilir ama farklı bir ilde sizin durum daha farklı da olabilir onu çalıştıgınız hastanenin mutemeti ile görüşüp öğreneceksiniz artık. Benim aldığım bilgilere göre 2 yıllık bilgisayar teknikeri dönerle beraber ortalama 2000 tl civarı alır dediler, farklı sorularınız varsa elimden geldigince cevaplamaya calısırım...

Üst Alt