arkadaşlar kusura bakmayın işler çok yoğun ve hala internetim nakil olmadığı için sık giremiyorum ne vaktim nede internet ortamı bulmak kolay olmuyor, sorduklarınıza cevap vermeye çalışayım, ben bilgisayar teknikeri olarak atandım hastanenin bilgisayarlarının ve çevre birimlerinin (yazıcı,klavye,barkod okuyucu. vs vs..) tamiri kurulumu, format atma gibi birçok işlemi yapıyoruz hastane büyük olduğu için birçok bilgisayar ve haliyle yapılması gereken çok iş olduğu için çok yoğun geçiyor sağolsun arkadaşlarda yardımcı oluyorlar işi öğrenme konusunda, vkhi olan hastalara sıra fiş barkod veren arkadaşları gözlemlediğim kadarıyla öğlene kadar onlarda yoğun öğleden sonra bazı bölümlerde muayene olmadıgı için daha rahat diyebilirim ama net bişey söyleyemem o işi yapmadıgım için. Maaş konusuna gelince 10 ekimde başladım 15 ekimde maaşı alamadım açıktan atama oldugumuz için evraklar valiliğe gidip imzalanıp tekrar hastaneye dönüyormuş ve bunlar toplu yapılacakmıs felan gibi dedi il saglık müdürlüğü o yüzden kasım 15e bile yetişememe ihtimali varmıs ki bu çok sacma ve moral bozucu bir durum, ben istanbulda calıstıgım için böyle olabilir ama farklı bir ilde sizin durum daha farklı da olabilir onu çalıştıgınız hastanenin mutemeti ile görüşüp öğreneceksiniz artık. Benim aldığım bilgilere göre 2 yıllık bilgisayar teknikeri dönerle beraber ortalama 2000 tl civarı alır dediler, farklı sorularınız varsa elimden geldigince cevaplamaya calısırım...