Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kamu hastaneleri kurumuna atananlar isimler sisteme düşmeye başladı...

Arkadaşlar Sağlık Bakanlığına atananlar hakkında bir bilginiz var mı?
Hala işe başlama tarihleri belli olmadı galiba?

İşlemleri biraz hızlandırdım.Benim evraklarım il sağlık müdürlüğünden bugün onaylandı şuan valilikte yarın onaylanır sanırım. bu arada merkeze görevlendirildim. herkese hayırlı olsun.

tahir bey hastaneniz bellimi sizin

kardeş sağlık müdürlüğü görevlendirme yapıyor ya ondan bahsettim. ek birşey istemediler şuan

sen kendin mi gittin yaptırdın onlar mı seni aradı ? süreç nasıl oldu anlatır msın ?

sana şöyle söyleyeyim il sağlık müdürlüğünün elinde herşey isterlerse 1 saatte seni işe başlatırlar. benimkide öyle oldu rica ettim.

kendim gitmedim telefonla

ben gittim müdür yok dediler arıycaz dediler hastane talebimi aldılar tevligatmı ne yanlış yazdığısam af ola o postaylamı gelir yani gelcek dimi o illa

Gelir büyük ihtimalle ama ben onu beklemeyecem yarın öğleden önce işlem tamamlanırsa gidecem hiç olmazsa para alalım.

sende haklısın hadi hayırlısı darısı başımıza

İnşaallah hepimiz biran önce başlarız

Hoşgeldiniz [font=times new roman][/font]metin satılmış[font=times new roman] [/font]

ana görev yeri ve ünvanı : Tkhk kastamonu sosyalleştirme bölgesi -hizmetli[font=times new roman] [/font]

t.c. Sağlık bakanlığı[font=times new roman] [/font]

Hoşgeldiniz [font=times new roman][/font]akın uysal[font=times new roman] [/font]

ana görev yeri ve ünvanı : Tkhk muğla sosyalleştirme bölgesi -veri hazırlama ve kont. Işlt.[font=times new roman] [/font]

t.c. Sağlık bakanlığı[font=times new roman][/font]

taho;

bu gün aradım yarın muğla ya yolculuk var. il müdürlüğüne gel burada belli olacak çalışacağınız yer dediler.siz başladınızmı.

ayrıca yapılacak şeyler hakkında bi bilginiz varmı.hemen başla falan derlermi acaba

Anladığım kadarıyla tkhk ya atanan arkadaşların tarihi belli oldu hepinize hayırlı olsun peki sağlık bakanlığına atananlar biz nolcaz ? :(

aynen arkadaşım ya, sağlık bakanlığına memur olarak atandım ancak bu sistem sorgulamalarda bizim ismimiz neden çıkmıyor.artık şey bile düşünmeye başladım ,sağlık bakanlığı kontenjan olarak daha az dı ;o sebepten sallıyorlar mı bizim atamaları nedir. il sağlık müdürlüğünü aramalarımızda bi tarih de vermiyorlar ama sonra kötü bi şekilde bize dönmesin.

kardeş ben bugün yola çıkıyorum dün valiliğe gitti onay için.

sağlık bakanlığına atanan arkadaşların ki bugün akşama belli olur dün öyle bir haber aldım

taho;

güvenilir bi kaynak mı bu haberin kaynağı sabır kalmadı da artık

Duyuru Sağlık Bakanlığı Basın Müşavirliği tarafından yapılmış. TKHK hakkında hiçbir ifade yok. Yani ekimin ikinci haftası hepimizi ilgilendiren bir haber olmalı.
Değilse ortada bir sorun var.

çok şükür sisteme düştük..bi de il sağlık müdürlüğünü aramalarımızda, bundan sonraki adımda ne yapmak gerektiğini öğrenebilsekti iyi olcaktı.. o telefonlara bakıp ordan
oraya bağlayıp en sonunda da meşgüle düşürenleri:mad: Allah bildiği gibi yapsın..

bu gün atandığım ilin il sağlık müdürlüğne gittim.bidaha mal bildirim beyannamesi istediler.rapor fotokopisini istediler.bide 2 adet fotoğraf istediler.nereyi isediğimi saordular muğla merkez bide bodrumu tercih ediyorum dedim.telefonla aradılar bikaç yeri sonra muğla merkez devlet hastanesine atandığımı söylediler.belgeler önümüzdeki hafta valilikte onaylanır onaylandıktan sonra başlayabilirsiniz.isterseniz bayramdan sonra da başlayabilirsiniz dediler.

arkadaşlar bende bugün aradıgımda veri hazırlama ve kontrol birimi hastanelerde yokmus onu oluşturacaklarmış,boşuna gelmeyin buralarda rezil olursunuz dediler,pazartesi ve salı tekrar arayın bilgi alın denildi,bu arada çoğu arkadaş merkezi istiyormus müdür muavini biraz sitemde bulunur gibi herkes merkezi istiyor dedi bilginiz olsun.zaten gidecez imza atacaz başlıyacaz acele etmeye gerek yok .isterlerse 2-3 fotoğraf falan isterler .15 günlük içinde işe başlayamicaz heralde bayramdan sonrada başlayabiliriz tahminimce.

akdeniz_erkegi;

bana öyle demediler isterseniz valilikten onay aldıktan sonra başlayabilirsniz dediler.veri hazırlama birimidemi varmış.akdeniz_erkeği sen nereye atanmıştın.

bayramdan sonra da başlayabilirsiniz dediler.ayrıca merkez diye diretmedim tercihimi sordular merkeze kandileri atadı bide dilekçe yazdırdılar ömss ile kurumunuza atandım yerleştirmemin uygun yere yapılmasını arz ederim diye

akdeniz_erkegi;

demekki senin atandığın yerdeki hastanede o birim yok.çünkü beni de atamak için bi hastaneye aradı ağız ve diş sağlığı merkezini aradı orası kabul etmedi devlet hastanesine atadılar sistem kabul etti dedi ordaki memur bayan.hayırlı olsun dedi

arkadaşlar başka varmı yerleşen.bayram sonu başlıcak olan varmı

bu birimler şehir şehir fark ediyor heralde,tavsiye edeceğin birşeyler var mı kardeş,şunlarıda sor şunlarıda öğren şu konulara dikkat et gibi ,

Üst Alt