Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Karışık anksiyete ve duygu durum bozukluğu ile askerlik durumum ne olur?

oğuzhan11 abi doktorla konuştuk kıta ankete baktı ilaçları sordu ne zamandır kullanıyon dedi söyledim çıktım sonra komutan girdi komutanda elverişsiz yazmış dedi heyete çıkacaksın heyette pazartesi günüymüş benim şimdi askerliğim bitti mi heyette bi sıkıntı çıkar mı vermemezlik gibi abi?

Sweyn Geçmiş olsun askerliğin bitmiş heyet sadece onaylıyor doktorun kararı kesindir.

Ön muayene de elverişsiz kararı verilmiş ise heyet onaylar bu kararı.
Bir sıkıntı çıkmaz içini rahat tut.

Sonucu bizimle paylaşırsın.
Sweyn

Emin misniz abi içim sıkılıyor OğuzHan112 kara_duman heyet onaylamayada biliyormuş :( kesin onaylar mı yarın çıkacağım heyete bana takık bi psikiyatri doktoru var o heyette olursa onaylamayabilir mi? Doktor elverişsiz ve uyum bozuklugu yazmış

Uyum bozukluğu/ve askerliğe elverişsiz yazmışsa heyet kesin onaylar.

İçini rahat tut.
Sweyn

Heyet onayladı uyum bozuklugundan çürük aldım an itibari ile birliğimden ayrıldım bu süreçte sitede başta OğuzHan112 abi olmak üzere yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Hadi gözün aydın. Biz söyledik sana,boşa stres yaptın. Geçmiş olsun diyelim.
Sweyn

Dostum ben 2. Hava değişiminden bugun geri geldim askere. depresif nöbet, uyum bozuklugu, madde kötüye kullanımından. Bugün yarin tekrar sevk isteyecegim yüksek ihtimalle sevk edilecegim çünkü hava degisimi kağıdında , “sonrasında kontrol” yazıyordu. Bir daha gittiğimde çürük verirler mi direkt sence? OğuzHan112

Dost ben 2 defa hava değişimi almıştım. Şimdi tekrar geldim bu sefer doktor beni hastaneye psikiyatriye yatırdı. En az 3-4 gün yatacaksın dedi. Ne yapmaya çalışıyor sence? Sonrasında muaf verir mi OğuzHan112

antimilitarist Numara yapıp yapmadığını gerçekten hasta olup olmadığını gözlemleyecek 3-4 gün büyük ihtimallle emin olamamıştır bazı şeylerden hasta oldığuna kesin kanaat getirse sonrası muafiyet.

antimilitarist olduğun gibi davran doktorlar numara yapanları anlayabilirler gerçekten hastaysan endişelenecek bir şey yok muaf alırsın.

antimilitarist Doktorun düşündüğü şeyleri söylüyorum uyum bozukluğu olup olmadığina doktor karar verecek emin olamamış ki kısa süreli yatış kontrolü istemiş.
Benim burda söylediklerimiz tahminden öteye gitmez.
Yani kendinin bizlerin veya başkasının hatta diğer doktorların sende uyum bozukluğu olduğunu söylemesi bir şey ifade etmiyor askeriyede ki doktorun en son ne dediği önemli.
Rahat ol %99 muaf alacaksın Allahın izniyle.

Dostlar 3 gündür hastanedeyim. Bugün doktorumla konuştum. Ben neden buradayım dedim. İntihar riskinden dolayı dedi. Her gün psikolog görecek seni dedi. Ben dedim ki beni askere geri mi göndereceksiniz dedim. Düzelirsen çürük vericem, düzelmezsen çürük vermeyeceğim dedi. Acaba beni kandırıyor mu, ne dersiniz ? Sanki bana inanmıyormuş gibi geldi…OğuzHan112kara duman

Son düzenleme:
OğuzHan112
Abi tekrar merhabalar Bi sorum olacak şimdi ben 2 hava değişimi bitirmek üzereyim 22 sinde birliğe katılcam 2. Hava değişimi alırken rdm bana artık askerlik yapmıcaksın askerliği kafana takma siviline odaklan demişti geleceksin 3. Hava değişimi alacaksın sonra ki geldiğinde çürük dedi şimdi bu hava değişimleri benim askerliğimi uzatıyor bana kalkıp sonda askerlik yapacaksın demezler değilmi karışık anksyite bozukluğu ve depresif nöbet gittiğimde tekrar yollarlamı abi her ay gidişimde kaygı içerisindeyim aşırı endişeleniyorum

OğuzHan112
Abi tekrar merhabalar Bi sorum olacak şimdi ben 2 hava değişimi bitirmek üzereyim 22 sinde birliğe katılcam 2. Hava değişimi alırken rdm bana artık askerlik yapmıcaksın askerliği kafana takma siviline odaklan demişti geleceksin 3. Hava değişimi alacaksın sonra ki geldiğinde çürük dedi şimdi bu hava değişimleri benim askerliğimi uzatıyor bana kalkıp sonda askerlik yapacaksın demezler değilmi karışık anksyite bozukluğu ve depresif nöbet gittiğimde tekrar yollarlamı abi her ay gidişimde kaygı içerisindeyim aşırı endişeleniyorum

Merak etme kardeşim birliğine gittiğine tekrar sevk olduğunda muaf olursub. Dert etme

Yalnizbirisi
Sizin de daha once başınıza geldimi
Bana 90 günü tamamlayıp öyle alıcaksın dediler rdm askerlik yapmıcaksın dedi burayı dert etme dedi gelip 3. Hava değişimi alıp sonra Bi daha gelip çürük dedi bana kalkıp askerlik yapacaksın demelerinden korkuyorum yoruldum artık bu süreçten

Yalnizbirisi
İşte 90 günü illa tamamlamak lazımmış şimdi 3 cü ye gidecem 90 ı almak için
Beni yatıracaktı ben istemedim artı yatırınca vermez diye korkuyorum

Yalnizbirisi
İşte 90 günü illa tamamlamak lazımmış şimdi 3 cü ye gidecem 90 ı almak için
Beni yatıracaktı ben istemedim artı yatırınca vermez diye korkuyorum

Yatma oralarda kardeşim daha kötü olursun, ben yatmadan aldım, 3 hava değişiminde veriyorlar hatta kendi şehrinde bile 3. Hava değişimini alabilirsin askerlik şubesine git kendini hastaneye sevk ettir derdini anlat hava değişimini al böylece 3 hava değişimini tamamlamış olursun. Böylece birliğinie gittiğinde direkt muaf olursun. Bende o yollardan geçtim bana güven

Yalnizbirisi
Evet haklısın ama buradaki doktorlar kıta anketi istiyor mecbur birliğime gitmek zorunda kalıyorum ve bu daha çok psikolojimi etkiliyor git gel git gel zaten RDM astsubayına güveniyorum dediği şu askerlik yapmıcaksın sivil hayatına odaklan sadece 90 ı tamamlamak için git gel yapacaksın bende diyorum ki acaba beni mi kandryolar veya doktor git askerlik yap dermi vs vs

Biblo123

Yok kandırmazlar. Muaf olursun merak etme. Bende hep git gel yaptim sonunda temelli geldim. Sen kotuyum dedikce kimse zorla askerlik yaptirmaz o riski göze alamazlar..

OğuzHan112
Abi RDM askerlik yapmıcaksın bana güven diyor sadece 90 günü tamamlayıp bidaha gelip çürük alacaksın diyor beni kandırmazlar demi veya doktor git yap demez değil mi neden illa 90 günü tamamlayıp gidiyoruz abi

Bazı hekimler prosedürlere tam uyar, bazıları uymayabilir bunun önü açık.

Bana güven diyorsa güvenmen lazım. Merak etme ben muaf olacağını biliyorum senin de bilmeni istiyorum rahat olmanı istiyorum. Sadece biraz sabır.
Biblo123

Üst Alt