engelimle barışıkmıyım???
bu soruya bilmiyorum diye cevap vermem gerek dış görünüş olarak hamd olsun bir sorunum yok ben söylemek zorunda olduğum zaman
diyorum engelimi,ama küs olmak istemiyorum işte küs olmamalıyım gibi geliyo bana biz küçükken annem
hiçkimseye küsmeyin derdi günah diye küsmek kötü bişey ta ozamanlardan kalmış aklımda...
ama ben anneme söylemesemde içten içe kırılırdım küs olurdum ama konuşurdum işte benim durumumda böyle pegasus
nede güzel anlatmış duygulşarımıza tercüman olmuş:
Sakatlıkla hayata devam etmek ile sakatlık dediğimiz olgunun bizzat kendisiyle barışmak aynı şey mi?
Bence değil.
Bu öyle bir şey ki
Üzülmeniz bile yasaktır halinize
Aile fertleriniz hissetse üzüldüğünüzü
Sizden çok kahrolurlar çünkü
Ve siz hep güçlü, sakatlığın hiç ama hiç etkileyemediği kahramanı oynamaya mahkumsunuzdur.
Oysa gerçekte bu sakatlık denilen seyin benden neler aldıgının cok iyi farkındayım.
Üstelik karşılığında başbakanlığın verdiği ve hiçbir işe yaramayan kartı dışında bir şey almadım.
Benden neler almadı ki :
bendenden neler aldı başta sahnemi aldı pegasusdan da dağları almış,,
çocukluğumdan beri tek hayalini kurduğum tiyatroyu sahnemi aldı,konservatura gidecektim okuyacaktım
alkışlarımı aldı,heyecanımı aldı onun yerine koluma iğne girmeden önceki heyecanı bıraktı,
sevgilinin ayaklarındaki tereddütü aldı,bi işverenin çalışmana bakmadan diğerini seçmesindeki en bariz sebepti
şimdiye kadar söylemeye çekindiğim hep saklama gereği duyduğumdu...çevremdekilerin duyduğunda neşeme
enerjine şaşırmaları ve bildikleri andan itibaren uzaylı muamelesi
görmemin tek sebebiydi engelim...
ama genede ona küsemem,kabul ettim işte...sahnede oynayamadığım tiyatromu doğaçlama olarak hergün oynamaktayım ben
buda bi başarı..aileme ve kendime söylemek zorunda olduğum yalanlarım var.bende anlatırken benim böbreklerde çürümüş işte diyorum elma
armut gibi
mutluyum diyorum.bu yalanıma artık kendimde inandım ne yapayım?bazen soran oluyor bilmedikleri için hiç
böbreklerde ağrı oluyormu diyorlar bende olmayan böbrek ağrırmı diyorum
barışmadık ama alıştık.