Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kendi engelinizle barışık mısınız?

O kadar zor ki barışmak... Daha önce de yazdım bu satırlara...Şerh düşmek nasip oldu gecenin bir yarısında...

Sizin düşüncelerinizden duygularınızdan habersiz insanların savaş tam tamlarını duyarken kendinizle barış ilan etseniz ne çıkar?Barış da tıpkı savaş gibi tek kişiyle olmaz... Şayet o kadar güçlüyseniz bir barış ortamında geçiyorsa günleriniz ne mutlu size...Ben bu barışı en çok isteyenlerdenim...Ama barış, hele de engelimle?Telaffuzu dahi edilmeyecek bir kelime...

Savaşabiliyor musun?Önemli olan o benim için...Yari de yareni de gözden çıkardım...Gözüm kara gidiyorum...Bakalım nereye kadar?

bende engelimle barışığım. barışık olmadığınız zaman hayatın bütün güzelliklerinizden mahrum kalıyorsunuz. yaşanacak o kadar çok güzel şey var ki onları niye kaçırayım....

ben engelimle barışık bir insanım, bu zamana kadar eleştiri acıyarak bakışlar veya aşşağlanma falan isnanlardan böyle bir yaklaşım görmedim ama gören arkadaşları duydum.

engellimle barışığım ama kızdığım anlarda olmuyor değil örneklendırırsek gece yada karanlık çökunce araba kulanırken yön levhaları okumaktan zorlanıyorum onada çözumu mumkun mertebede gece tırafıye cıkmıyırum ;

Kendin barışıksın amadışardaki insanlar çok acımasısbebe4mle sokağa çıkamaz duruma geldik sevinçle çıkıyoruz buruk giriyoruz allah hepimizin yardımcısı olsun

Barıştım şimdi keşke bunu daha önceden başarabilseydim diyorum.Değiştiremiyeceğimiz şeyleri kabulenmek zorundayız.Engelli yada engelsiz bu dünyaya yaşamak için geldik ne olursa olsun yaşamak çok güzel engelimize takılıp dünyayı hem kendimize hemde bizi seven yakınlarımıza zehir etmenin kime ne faydası var.Yaradan böyle sevmiş böyle yaratmış varmı daha ötesi.

ne kadarda güzel söylemişsiniz yaratılanı yaratandan ötürü sevmek en güzeli diye düşünüyorum...

sol el parmaklarım yok !!! Gelsin Katip Yanıma ;) 10 parmakta devirsin beni yiyosa :) Barışığım BARISIK!!!

ya gerçekci olmak gerekirse ben hala barışamadım bakışlardan ve sorulan sorulardan kaçacak delik arıyordum eskden ama şuanda biraz daha alışmış sayılabilirim ama bakışlardan hala çekiniyorum

Bir kere bakarlar ikinci defa bakmazlar aldırma baksınlar.Kaçacak delik falanda arama inadına bende varım de.

evet kendi engelimle çok barışığız bir türlü kopamıyoruz yakamı brakmıyor kerata o kadar çok seviyorki beni hiç ayrılmaz benden

Başkalarından Bizene? Başkalarımı Sağlıyor Geçimimizi Veya Bir Başka Şeyimizi. Vallaha Barışık Olun arkadaslar kim ne derse desin insan oğluna olan herşey Yüce ALLAH'tan qelmektedir. Bunun farkında Olmayanlar Utansın...

serhat_;

sana şunu söyleyeceğim serhat barışmış gibi yap bir hafta dene sonra bak hayat ne kadar güzel boşa gitmiş yıllar diyeceksin

tamam dilek o zaman bakmalarını engelleyemeyeceğin gibi şimdide engelleyemezsin bırak ne yapan yapsın sen kendin hayatını yaşa...

arkadaşlar buradan birşey daha söylemek istiyorum bırakın bakmalarını yol kenarında bir arkadaşımı yada aileden birini beklerken yaşı 60 ile 70 arası dedeler nineler dilenci zannedip para vermeye bile kalkıyor bunu hiç yaşamasam ayda 2 sefer kesin yaşarım hafifce gülümseyip bir arkadaşı bekliyorum diyorum bu sefer onlar bana hakaret ettiklerini düşünüp utanıyorlar ve bende o olay orada bitiyor hatta bunu espri olarak bile kullanıyoruz arkadaşım yaklaşırken bu tür bir olay olduğunda arkadaşım yanıma gelip hasılat iyimi diyor bende yok işler keset diyip gülüp geciyoruz bu kadar bu arada bir itiraf hiç engelli arkadaşım yok:)))) hepsi engelsiz insanllahta olmazlar.

teyzoş arkadaşım bir dene sadece dene denemekten bişi kaybetmezsin hayatı cok ciddiye alma hayatı ciddiye alırsan bu sefer sıkmaya başlar özellikle bu ayların tadını cıkartın illaki dışarıya cıkmak değildir hayat balkona cıkıp sokakta mahallede oynayan cocukları izlemek sonrasında iyi bir kitap okumak hayat illaki gezmek dolaşmak değildir hayatı renklendirebilmek insanın kendi ellerindedir. eğer barışmak istemezsek normal olarak barışamayız. onun için herşey bizim elimizde hayatla barışıp hayattan alabildiğimiz en maksimum tadı alabilmek için cabalamak. yada

batsın bu dünya
ben doğarken ölmüşüm
durdurun dünyayı gibi arabesk takılmakta bizim elimizde

ben arabesk takılmıyorum cünkü iki ayağım yok ellerim, gözlerim, ağzım, burnum, kulaklarım ve en önemli aklım sağlam ee şimdi o kadar olanların içinde olmayan ayaklarıma takılıp kalmamam gerek ayaklarımın olmaması bana diğer uzuvlarımı biraz daha fazla donanımlı kullanmamamı ögretti

hatta benim ayaklarım bir cok kişinin ellerinden temiz diyorum :))))

işin şakası bir tarafa yaşayın arkadaşlar bir sefer geliyoruz ona göre yaşayın bir daha gelmicez bu dünyaya

Herkese merhaba. Bende bir ortapedik engelliyim.çocukken bu engelle başetmek daha zordu ama artık bir devlet memuruyum iki yıl önce evlendim ve 5 aylık bi oğlum var engelinizle barışık olmanız biraz şartlara göre değişiyor bence.işler yolunda giderse ve çevrenizde sizi anlayan dostlarınız eşiniz ve arkadaşlarınız varsa hiç problem kalmıyor rabbim kimsenin ağzının tadını bozmasın hayırlı günler.

kendi engelimle kesinlikle barışığım ve olmayanlara tavsiye ederim. değilse hayat çekilirmi bilmem

Üst Alt