Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Koldan-Elden (üst ekstremiteden) sakatlığı bulunup sürücü belgesi ve araç için rapor?

benim ortopedi dr um alırsın dedi fakat heyetten olumsuz karar çıktı.heyette kimin kimi ikna ettiğine ve çoğunluk kararına bakılıo sanırım yada benim gittiğim hastane bu sekildeydi en azından.

okatip1 merhaba
Aynı durum benim kızımda da mevcut (Sağ el doğuştan yok ve dirsekten itibaren zayıf) raporunu nereden aldığını ve raporunun bir fotokopisini bana gönderebilir misin?

Ben de sağ koldan brakial pleksus yaralanması var doğuştan sağlık kuruluna gittim %40 rapor verdiler ama altında ehliyet alamaz ibaresi vardı itiraza gittim burdan alamazsın git nerden alıyosan al dediler 100-200 tl para vermiştim yalan olmasın hastane bakırköy sadi konuk

OturanBoğa

Merhaba ben görüntüleyemiyorum telefonda bu fotoğrafları imguru yükledim yine görüntülenmiyor napmam lazım.
Birde başka bir şehirden olumsuz raporum olmasına rağmen ehliyet +ötv raporu verirler mi.
Vermeseler o şehirde ilsağlıktan son itiraz hakkımı deneyebilir miyim acaba buna izin verirlermi.Teşekkürler

Teşekkür ederimde sınır var itiraz itiraz nrreye kadar artık raporların ve bilgilerin heryerde gözüküyor son kez denicez bakalım hakkımızda hayırlısı.

Ayşegul 3. deneme sondur kesin hüküm içerir . Sevk edilmeden önce ilgili hastane'den fikir almak önemli heyete girmedende olacaklar konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hangi gerizekalı dr verdi size o olumsuz raporu hangi hastane acaba

Yönetmelikte tüm sakatlık çeşitlerini izah edip, raporun verilmesi şeklinde ibare varken sadece kol sakatlığını dr un insiyatifine bırakmış. Bu yüzden bazı dr lar olumsuz rapor veriyorlar. Ben 40 senelik şoförüm, bana bile raporu vermedi, bende itiraz etmeyip, başka hastaneye ücretli olarak başvurdum, önce dr la konuştum veririz dediler, sonra heyete girdim ve aldım, itiraz edecekseniz, önce dr la konuşun tamam derlerse il sağlığa müracat edin, ama konuştuğunuz hastaneye havale ettirin, yada rapor ücretini ödeyerek o hastaneye müracat edin

Ankara hastanesine de gitmeyin

Ssk etlik hastanesi iyidir orada dr la konuşun

Ehliyet almak için devlet hastanesine gittim 5 ayri doktor alir dedi nöroloji doktoru sen ehliyet mi alacan nasil kullanacaksin diye sordu ben dedim 5 senedir zaten kullanıyorum ehliyet cüzdanimda duracak dedim yok dedi onay vermiyorum dedi bende ver dedim raporumu gözünün önünde yirttim ciktim başka doktor mu yok dedim :))

Benimde sağ bilekten emitasyon ehliyetim e d çekici ama şimdi malesef h bile vermiyorlar 2 hakkımı kullandım alamadım şimdi üzgün üzgün malesef bekliyorum rabbime dua ediyorum inşallah bir şeyler vesile olurda alırım 3. Hakkımda yanar diye korkumdan hiç bir şey yapamıyorum böyle saçmalıklar ülkemizi terk eder inşallah..

Kadem

Anlamak mümkün değil sadece sağ kol engellilere ehliyet veriyorlar aslında acaba yönetmelik felanmı değişti bu sıralar sağ kol engellilere zorluk çıkarıyorlar sanki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Üst Alt