Merhabalar, ben 25 yaşındayım, Tekirdağ'da yaşıyorum, son 1 yıldır böbrek yetmezliği çekiyorum, henüz fistülüm açılalı 1,5 hafta oldu, kesin bir tarih belirli olmasa da ailemde böbrek vericisi olabilecek biri bulunmadığından yakın gelecekte diyalize gireceğimi biliyorum, takibim böbrek vakfının tekirdağ şubesinde yapılıyor, diyaliz merkezine yaptığımız ziyaretler esnasında gördüğüm kadarıyla hastaların geneli orta yaş ve üzerinde ama tüm tekirdağda benim akranım olabilecek diyaliz hastalarınında olabilmesi gerektiğini düşünüyorum ve henüz diyalize başlamadığım için sistemin nasıl işlediğini kesin olarak bilmesemde diyaliz merkezimizi ve diyaliz saatlerimizi seçebilme hakkımız olduğunu sanıyorum, bundan hareketle tekirdağda benim yaşıma yakın diyaliz hastaları varsa tanışmak ve mümkün olduğu ölçüde birlikte diyalize gitmek istiyorum, malum diyaliz merkezinde geçen süre yolculukla beraber 5 saati buluyor, en azından 1-2 akranımızla olabilirsek diyalizde geçen sürenin daha az sıkıcı olacağını düşünüyorum, uygun zamanlarımızda da bir yerlerde buluşup birşeyler yaparak arkadaşlığımızı sürdürebiliriz, bu amaçla msn adresimi profilimden alıp ekleyebilirsiniz, msn daveti göndermeden önce bana özel mesaj olarak msnimi eklediğinizi bildirip kendi adresinizide yazarsanız davetlerinizi kabul ederim
Dipnot: Sayın Yöneticiler, bu mesajı ayrı bir başlık olarak açmayı düşünmüştüm fakat hangi forum altına yazacağıma karar veremediğim için buraya yazıyorum, dilerseniz uygun gördüğünüz forum altında yeni bir başlık olarakta yayınlayabilirsiniz. Herkese sevgi ve saygılar...