Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kronik majör depresyon, yaygın anksiyete bozukluğu ve okb nedeniyle malulen emeklilik

Bu harika bir haber! :)

Maliye kontrol şerhini kaldırdığına göre SGK da buna uyacaktır (Ama evet, nadiren de olsa SGK kendisi kontrol şerhi düşebiliyor).

Bence sürekli olacak şekilde onanacaktır emekliliğiniz.

Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Teşekkür ederim Bülent bey. Allah sizden razı olsun kalben söylüyorum allah ne muradınız varsa verir inşallah. Sizlerin sayesinde emekli oldum. Minnettarım. Peki emekliliğimin sürekli olup olmamasına ankara maliyenin süresiz raporuna rağmen sgk mı karar verecek? Rapor sgk ya postalanmış. Ben kesin sonucu kimden ne zaman öğrenebileceğim. ?

Bülent Bey,

SGK ankara maliyenin raporumu sürekli olarak onaylanmasına uydu ve eve gönderdiği yazıda kontrol istemedi. Telefonla şefle görüştüm oda artık kontrol istenmeyeceğini söyledi. Ama tüm bunlara rağmen olur da bir gün SGK beni kontrole gönderirmi.? Böyle bir ihtimal varmı.? Varsa hangi hallerde kontrole gönderir.?

Saygılar,

Teork olarak sgk herkesi her zaman kontrole çağırır. Ama pratkte bu çok çok çok istisnadır. Hiç dert etmeyin, emekliliğin tadını çıkartın (bu maaşla nekadar çıkartılırsa artık!)

Üst Alt