Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kulak çınlamasının bir çaresi var mı?

yürü be aslanım kim tutar seni :) şaka bi yana kullanacağın ilaca birsey diyemem türkiyede de benzer bitkisel ilaçlar var bazı hastalarda işe yarıyor. ama lazerin daha hastalarda fayda gösterdiğini görmedim en az 9-10 hastam lazeri denedi.
Kadiravsar

Doktor bana bununla yaşamaya alışmamı söyledi siz de öyle yapın :)

Orta kulak iltihabından kaldı bende de kulakta çınlama ve doktor bana da bunun çaresi henüz yok, alışmalısın dedi. 7-8 yıl oldu, alıştım artık. Kendimi yalnız hissetmiyorum:))

bio enerji deneyen oldumu yada faydası olurmu acaba?
kulagi cinlayan, agir isiten sagmal inek:)
napicaz denize dusen yilana sariliyo:(bi caresiz dertki elindekini avucundakini kendin yemeden dokuyosun derdin icin:(doktugun paralara, cektigin eziyete yaniyosun ama is isten geciyor:(kulak cinlamasinada, isitme kaybinada su iyi gelir dediklerine artik hiiic inanmiyorum. sagolsun isitme cihazim. cinlamalarda ses duyarak raHATLIYORUM. SES DUYARAK KONUSMALARI ANLIYORUM. IYIKI ISITME CIHAZIM VAR.
bioenerji, TMS,lazer, akupuntur diye bizlerin az paralarini yolmuyorlar. yaptirip paralari havaya saciyoruz, sonra bos isler oldugunu anliyoruz. bi halta yaradilari yok sarlatanliktan baska.

Her derdin bir çaresi vardır arkadaslar

Kulak cinlamasi nda yeni teknikler var
%75'e varan başarılar mevcut

TMS uyguladiniz mi?
Bende deneyeceğim bu uygulamayı

fuuuuuuyyyt, o kadar etkilymis yeni teknikler:eek:dunyada kulagi cinlayipta iyilesen bi insan goremedikti:(o kadar safmi insanlar, biiki deprasyonlu yaptirmis bu TMSyi, dunya paralar odeyip:p birkac ay sonra geri gelmismis deprasyonu.

hacettepeli bi alim gecinen odyologdu makaleyi yazdiginda; salakca isitme kayiplilari psikoz hastasimiscasina dokturmustu:ponun gibi atmasyonlar psikolojik bi olay zannediyo salakcasina. kulak cinlamasini. insallah o makaleyi yazaninda kulagi cinlarda, anlar ne oldugunu.
sen yaptir paran coksa.burdanda reklam edersin artikin.

shukufe

bir arkadaş yaptırmış hiçbir faydasını görmemiş 4500 tl gibi de bir rakam isteniyor çok para yahu... çınlama geçmezse para iadeside yok parası çok olan denesin bence.

kulak çınlamasını boşverin para vermeyin boş yere "biri benim ismimi anıyor herhalde" diye düşünün :D Gerçi böyle düşününce 7/24 sanki bizden konuşuyorlarmış gibi hissederiz :D

kulak çınlaması için var mı bilmem de işitme kaybı için kök hücre tedavisi ABD de sanırım deneme aşamasında. FDA bu araştırmalar için özel izin vermişti sanırım ama işte uzun sürecek bu tedavi süreci.

kok hucrede pekcok riskler barindiriyor simdiki halde. ne yaparsanizda koklear implant yaptirmayin kulaga. hicbir ses duymadigi halde oyle berbat bi cinlama varki implant cikarilan kulagimda:mad: ne kadar sabretsemde bazen isyan zilleri caliyor:mad: ameliyat olan kulaklarda cinlama olurmusta ben gibi ayni kulaktan koklear implant yuzunden 10larca kere bicak altina yatinca valla billlla adami tuketiyo. ustelik o kulaga isitme cihazi taksAMDA NAFILE:(azcik ses kirintisiyla avunurda cinlamalari otelerdim cihaz takarak:(

kadiravsar siz araştırmalara devam edin ama buradan da bizleride bildilendırın benım bildigim ot311 dıye bır ilaç uretiliyormus faz 3 aşamasındaymiş duymayı guçlendirecek ve çınlamayı yok edecek dıye ama piyasaya sürüümü yıne 5 seneyı bulur gıgı sizin bahsettiğniz ilacın ismi ne acaba

Forumda gezerken yalnız olmadığımı görmek güzel!

Yalnız ben alıştım çınlamalara. Sanki o çınlama olmasa yaşayamam. Varım yoğum oldu. :D

vsnya çınlamaya alışmak kabullenmek mumkun mu ve duyma kaybıda varsa asla kabullenmek pes etmek yok çözümü bulana kadardevam

Merhaba, çınlamadan yakınan tüm arkadaşlara ben size bir ürün önereyim, %90 başarısı var ve bir doktora tavsiye ettik bu ürünü kullandı geçen hafta itibariyle çınlaması bitmeye yakın bir hale geldi, büyük oranda rahatladığını söylüyor şimdi ikinci seans için bekliyor. Kendisiyle bizzat görüştürebilirim.

Burada reklam yapıyormuş gibi gözükmek istemiyorum mesleğim gereği, dileyen olursa özelden irtibata geçsin yönlendireyim.

Sağlıklı günler dilerim

Ginkgo biloba kullanın arkadaşlar , bir arkadaşım kurtuldu bu illetten , bana yazın , (uzun yazı yazdım silindi)

Var bence arkadaşım , anlatmak uzun sürer , yazdım başımdan geçeni ama silindi ,

Odiomed | Tinnitus Pen

[FONT='inherit']Lazer "Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation” kelimelerinin ilk harflerinden oluşur. Lazerler sadece hafif enerji yayar. Lazerler 30 yıldan bu yana medikal ve kozmetik sektöründe kullanılmaktadır. Her geçen gün lazerden faydalanma teknikleri devamlı olarak geliştirilmektedir. [/FONT]

[FONT='inherit']Birçok hastalık, yaşam için zorunlu hücre enerjisi olan ATP'in bir eksikliği yüzünden ortaya çıkar. ATP, hücrelerimiz için anahtar bir maddedir. Glikoz yanması boyunca işleme tabi tutulan Mitochondria (hücre motorları) için enerjiyi ATP sağlar. ATP de meydana gelen eksiklik sonucu hücreler hasar görebilir.[/FONT]

[FONT='inherit']Tinnitus Pen Soft Lazer ışığı (650 nm dalga boyu), ATP tedariğini geliştirmesi için, glikoz yanmasını taklit eder. Böylece Tinnitus Pen Soft Lazer, hasar gören hücrelerin kendini yenilemesini hızlandırabilir.

bu kalemi kullanan var mı faydası oldu mu?[/FONT]

[FONT='inherit']

[/FONT]

Kulak çınlaması bizatihi bir rahatsızlık değil, herhangi bir rahatsızlığın semptomudur. Semptom giderici hiçbir yönteme veya tavsiyeye uymayın, lütfen bir kbb uzmanına görünün.

Arkadaşlar işitme kaybı ile devam eden kulak çınlamasında, maskeleme özellikli işitme cihazları ciddi başarı göstermektedir. Kurumumuzda ücretsiz 1 hafta cihaz denemesi vardır. Cihazlarımızı deneyip memnun kalırsanız alma imkanınız vardır. Sitemizi inceleyin ve bizleri aramaktan çekinmeyin.
Kulak Çınlaması
Oticon Alta 2 Pro

Şimdilik tinnutusun tedavisini net bir şekilde bulamadılar. İlaçlarla baskılamaya çalışsalarda çok bi etkisi olmadı lazerle de aynı şekilde ama Emremuraty arkadaşa katılıyorum şuanki cihazlarda sadece işitme kaybı değil tinnutus baskılama yada bazı modellerde maskeleme diyede geçiyor özelliklerine sahip denemenizde fayda var tabiki bu tedavi amaçlı değil taktıgınız sürece baskılamadır ve ilerlemesini azaltmadır.

samet bey yorumunuz için teşekkürler. ilgilenen arkadaşlar kulak çınlaması ile ilgili cihazlarımızı inceleyebilirler. Emy İşitme Cihazı adresinden detaylı bilgi alabilirler.

Malesef yok.. 22 yıldır kulak çınlaması yaşıyorum.. zaten tek kulağım hiç duymuyor.. diğer kulağımda az duyuyor ve 22 yıl boyunca her gün her saat, her dakıka bu çınlama devam ediyor..

galiba ömür boyu sürecek bu durum.. ama alıştım artık

Merhaba

Bende 38 yaşımda bir gün ani olarak duyma kaybı ve birkaç gün sonra Çınlama başladı.

4 sene sıkıntı çektim. bir ay önce ileti tipi işitme kaybı tanısıyla ameliyat oldum. Yani üzengi kemiği kireçlenmiş protez taktılar. Şükür şimdi çok iyiyim. Çınlama da geçti. Daha doğrusu her iki kulağımda aynı idi. Sağ kulağımdan ameliyat oldum tam iyileşti. 6, 7 ay sonra sol kulağımdan da olacağım. Ameliyat da ağrısız sızısız rahat geçti. Balcalıda (Çukurova Tıp Fakültesi Hastanesi) ameliyat oldum.

inşallah sizler de şifa bulursunuz. Gerçekten zor çınlama olsun duyma kaybı olsun.

Malesef yok.. Ömür boyu çekeceğiz bu çınlamayı. Ama bir süre sonra alışıyor artık insan..

shukufe

aynen öyle psikoz filan zannediyorlar okb diyen bile oldu cahil milletiz doktorlar ne okumuş onca sene merak ettim
çınlama için sülük tutturan hacamat yaptıran beslenme ile sonuç alan oldu mu?

merhaba herkese geçmiş oldun ben de bır aydır ani işitme kaybıdan müzdaribim 5 gün hastane de serum tedavisi akabinde 15 gün kotizon tedavisi ve 10 gün hiberbarik oksjen tedavisi gördüm işitme kaybı geri geri geldi fakat çınlama devam ediyor ayrıca meşhur lahana kürünü de deniyor pek inanmasam da en azından bu masrafsız..hiberbarik oksıjen tedavisi seanslarının ücretli olmasını da kınıyorum:))

öğrenmek istediğim akapunktur tedavisinin ve ya reklamları olan r-TMS tedavisinin faydasını gören oldu mu...

Üst Alt