Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kurumlarda hizmetli olarak çalışanlara ne tür işler yaptırılıyor?

:((

su an bı memur kadrosu icin can atarım hizmetli olsunda ne iş verseler seve seve yaparım :(:(

Gardaşım niye beni hizmetli yaptın ya , o kadar itibarımızı yerle bir ettin 2 dkda. :cool:

hizmetli calisma

Arkadaslar bugün hizmetli olmak için başvurdum benim merak ettiğim çalışma şartları ve endülüs aldıkları maaş nasıldır

Hizmetli kadrosu

hizmetli kadrosuna atanan arkadaşlar lütfen bizlerle tecrubelerinizi paylaşın çalışma saatleriniz maaşlarınız kolaylıkları zorlukları tercih yapacak arkadaşların bu bilgilere cok ihtiyacı var

bazı yerlerde arkadaşlar sabah 7 akşam 7 çalıştıklarını yazmışlar normal de 8/5 deilmi yoksa hizmetli için bu geçerli değil mi

yaw bu sitede hizmetli çalışan bir Allahın kulu yokmu biraz aydınlatsın milleti gerçektende mebte hizmetlilik bu kadar anlatıldığı kadar zormu?

hizmetli ne iş yapar?

Arkadaşlar herkese merhaba.
MEB e hizmetli atananlar temizlik işi mi yapacak yoksa masabaşı bir iş mi verilecek?
Konu hakkında cevap yazarsanız sevinirim.

KKELEBEKK engel durumum kalp hastalığım var. Ağır işlerde çalışmamaz ibaresi mevcut raporumda yazıyor

Ben varım anlatim size;2011 yılında girdim Sağlık Bakanlığna çok iyi bi puanla 94 almıştım. O zaman lise mezunu bile değildim. Sonradan oldum. İlk önce hasta kabul e verdiler.. Daha sonra rapor kayıt işlemleri yaptım. Sağlık kurulunda bile çalıştım. Şimdi idari birimdieyim işimden memnunum ortam da iyi. Tek isteğim Kadro değişikliği sınava giricem ŞEF yapmak istiyorlar beni. Ayrıca Çalışırken üniversite önlisans okudum mesleğim Bilgisayarlı Muhasebe.. Tek sıkıntım bakanlığın sınav açmaması.. Şimdi de ikinci Ünviersitemi okuyorum Tıbbi sekreterlik bölümü.. Ünvan değişikşiği açıldığnda TIBBİ SEKTERERLİK okucam evlendikten sonra girmiştim işe şu an 5000 tl civarında bi maaşım var ocakta 5200 olucak ama bakanlığın bir zam çalışması var onu bekliyoruz. Aşağı yukarı durum bu Tıbbi sektererlik nedir diye sorarsanız Tıbbi sektererler klinikte çalışırlar bir hastanenin bütün evrak işlemleri onların elinden geçer aşağı yukarı 1000 tl Fazla maaş alırlar normal memurlardan. O yüzden Tıbbi Sekreter olmayı düşünüyorm ama hedefim İDARİ KADRO MÜDÜRLÜK benim Bir de İKİ LİSAN diploması SAĞLIK YÖNETİMİ VE LOJİSTİK. Yönetim Bilişim Sistemleri de olabilir. Hayırlısı olsun

Üst Alt