Ya canım dostum Alper dayanamamış uzunnnnnnnn süreden beri müzik bölümüyle ilgelenmediğimin son derece nazik selzenişini bir maille benim gözüme sokmuş.
Sevgili dostlar bana bir haller oldu!!!!
Geçen gün bir şey keşfettim kendimle ilgili olarak.Özellikle Klasik Batı Müziği artık dinleyemiyorum
Bunu daha sonra deşerim sizlerle.
Şimdi bugünü sizlerle paylaşmak istiyorum.
Bugün yedinci sınıf öğrencilerinin müzik dersi performanslarının sunumları vardı. Ben de not atacağım, dönem sonu geliyor ya....
Laf aramızda berbat bir şey.... Çünkü bu yaş çocukların söz birliği etmiş gibi aynı cümlelerden oluşmuş beğenileri var. Ödevin konusu da" beğendiğiniz bir müzik türünü, bir şarkıcı veya gurup olarak tanıtınız" şeklinde bir şeydi.
Ve bir öğrenci teknolojiyide kullanarak öylesine güzel bir sunum yaptı ki sormayın.
Önce bu müziği neden sevdiğini anlattı. Kendi cümleleriyle. Diğer öğrencilerde bön bön bakıyor bu arada ona
Sonra tarihi bir geçmiş sundu, fotoğraflarla......
Ve sonunda da kendi hazırladı bir cd den görselliğide işin içine katarak bizlere, pardon bana!!!! müzik ziyafeti verdi.
Blues tu çocuğumun seçimi...
Bazen ümidi kesiyorum gençlerin tercihlerini dinledikçe de, umudun hiç eksilmemesi gerekiyor. Çünkü umut yok olursa gelecekte yok oluyor değil mi?
Devam ederim ben bu arada gayet güzel şeyler yazılmış emeği geçenlere teşekkürler