gul2011;
sistemde sorun yokmu? bravo. insan haklarına aykırı bütün sisteminiz. tepeden tırnağa.
insanların kılık kıyafetine bile müdahale eden bir sistemin neresini savunuyorsunuz.
nesine doğru diyorsunuz?
bu insanlar askermidir? zorunlu olarak sizin ideolojilerinize göre yaşamlarını sürdürmek zorundalar?
kamusal alandan herkez eşit yararlanamıyorsa demekki o sistem bozuktur.
engelli zorunlu iş kontenjanı koymuşlar. sonra efendim sen polis olamazsın. sen asker olamazsın. sen bilmem ne olamazsın.
demekki ortada bir sistemsel hata var. ve bu hatayıda yetkililer yapıyor.
evet ortada bir dava konusu var. ama davacı ile davalı gerçekte yer değiştirmeli.
engelli bireyi kamusal haklardan mahrum etmekten. hükümetler yargılanmalı!!
ben karşıdan karşıya geçemediğim her yol için bize tazminat ödenmeli. her kullanamadığım mekan için ayrı tazminat ödenmeli.
her yapılan kazada yol yapım hatası varsa suçlular yargılanmalı. mühendisinden en son imza atanına kadar.
depremelerde ölenler sakat kalanlar için doğal afet diyemeyiz. heleki böyle ufak zelzeleler için bunu öne sürmek insanların zekaları ile alay etmektir.
doğal afet dediğin amerikadaki gibi sandy tarzı, japonya daki gibi 8-9 şiddetindeki depremlerden sonra gelen tsunamilerdir.
insanlar çaresizdir.
yoksa ufak zelzelerde ölenlerin sakat kalanların sorumluları imza atandan tut. inşaatları yapandan tut. başbakana kadar suçludur.
yargılanmalıdır. yargılamayanlar suç işlemektedir... katillerin suçuna ortaktır.
demek ülkede suçlu kalmadı. böyle işlerle uğraşıyorlar
peh..
sorun sistemde.
fırsat eşitliği yok türkiyede. istisnalar kaideyi bozmaz.
aradan çıkar üç beş insan. ben şu oldum bu oldum diyen.
genelde sistem hep mağdur eder.