Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malüllük başvurusu sonucu verilen %46 sakatlık raporumla erken yaşlılık emekliliği..?

kardeş TC/ D.T /ŞEHİR /CİLT NO/ YAZIAN ALANI DOLDURUYORUM ÇIKMIYOR... BAŞKA BAKACCAĞIM BİR YER VARMI ? TEŞEKKÜRLER

Arkadaşlar, rken yaşlılık aylıgı başvurusu Müracatı yaptım sistem de gözükmüyor girişim yapılmışsa sistem göstermesi gerekmez mi?

Evrak takibi yapamıyorum !

Arkadaşlar,erken yaşlılık aylıgı başvurusu müracatı yaptım,
sistem de gözükmüyor, başvuru yapıldığında girişim yapılmışsa
sistem göstermesi gerekmez mi?

tecrübelerinize dayanarak kaç günde sisteme düşer?

NOT: Alttaki iki linkte'de gözükmüyor

EvrakIzle.jsp

https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/ :(

Arkadaşlar E devlet şifresiyle...

Arkadaşlar, ''E devlet'' şifresiyle erken yaşlılık emeklili başvurumu takip etmem mümkünmü?
mümkünse nasıl bir yol izlemeliyim... teşekkürler

benimde %77 var ama çalısıyorum hiç bir yardım vd almıyorum bakım parası ve vb seyler alabilirmiyim ve emekliolabilirmiyim ve nekadar para alırımm

Rucan kardeş benimde %77 var ama çalısıyorum hiç bir yardım vd almıyorum demişsiniz.

buraya durumunu açıkca yazarsan sanada yardımcı olunur.
yaş- hizmet yılı - raporunla ilgili ayrıntıları bilgi yaz kardeş :)

Bende hiç yardım almıyoum zaten kimse benim rahatsızlıgım dışardan anlamaz zaten ama ben bilgi için millet bakım para vd gibi yardım alıyolar

Rucan Kardeşim ''benimde %77 var ama çalısıyorum'' diye yazmışsınız,ki
sanki: bir nevi emeklilik vs yardım alanlara, yada almak isteyenleri eleştiri gibi olmuş.

Ancak %77 özürlü rapormla var hangi şartlardan yararlanırım diye sormak istediğinizi anladım..
Onun için, kaç yıl hizmetin var, kaç yaşındasınız, nerde çalışıyorsunuz gibi bilgileri açıkca yaz olayı somutlaştırki Burdaki Uzman Arkadaşlar sizin şartlarınıza en uygun yöntemi anlatsınlar.

Başvurum sistemde görünmüyor...

Arkadaşlar başvurum 13 gün oldu sistemde görünmüyor
başvurudan sonrane kadar zaman sonra sisteme düşer bilginize ve tecrübelerinize göre ?

Benim de babam başvurmuştu 2 gün önce vergi indirimi için. Eviss'te görünmüyor.

Plumeria Hanım 13 gün önce yapmış oldugum erken emeklilik başvurusu sistemde görünmüyor bimere sordum yok e devlet şifresiyle bakıyorum yok :(

sana takip no vermişlerdir 170 veya esgm sorgula

Arkadaşlar, 23.01.2015 tarihli erken yaşlılık aylıgı başvurum sistem de gözükmüyor:confused:
''Emekli sandığı'' tabiyim, bilgilerim müracat tarihinden ne kadar zaman sonra sisteme düşer?
bilgi ve birikimlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum :eek:

Bülent Bey çok acil cevap lütfen: 5510 sayılı Kanunun 5434 sayılı Kanuna ilişkin geçiş hükümleri başlıklı Geçici 4 üncü maddesinin 6 ncı fıkrasına göre başvurumu yaptım ''03124153205'' nolu telfonu aradığımda memurun bana yanlış yol izlediğimi müracatımı kurumuma deryilde İldeki SGK müdürlüğüne başvuruda bulunmam gerektiğini söyledi ve ekledi dosyan bize gelse bile işleme tabi tutulmadan olduğu gibi geri gönderilir diyor. oysa bu konuda defalarca bilgi edinmiştim hatta sayın ''Oficcer'' dahi bana dilekceni hazırla kurumuna müracatını yap diye yazmışti bende öyle yaptım zaten kurumumda aynı şeyi yapmamı söylemişti şimdi yine kafam karıştı beni bu konuda aydınlatırmısınız lütfen

Bu Gün İlk Bilgilere Ulaşabildim

Evrak Hakkında Bilgiler Aynen Altda'ki Gibi.

''Türü Evrak Açıklama Detaylar''

Adı Soyadı NİHAT ALGAN.
Sicil No 62797550 Evrak Tarihi 13/02/2015
Geldiği Yer POS.TEL.TEŞK 4682177 / 02/02/2015 TAHSİS

Arkadaşlar yorumlarsanız sevinirim

alga nihat yakında maaşınız bağlanır güle güle harcayın vergi indirminde mi emekli başvurunuzu yaptınız?

teşekkürler mehmet kardeşim valla günlerdir yazıyorum cevap yok
Hayır vergi indirimsiz memurum 22 sene hizmetim %46 özürlülük erken yaşlılık emekliligi müracatım var.
mehmet kardeş konuyu açarmısınız ''Tahsis Daire Başkanlığın'da inceleme'' ne anlama geliyor, inanın hiç bilgim yok bu konuda :)

Zorlu Yol yarışı 4x4

Selam Arkadaşlar, 22 ocakta başvuru yapmıştım
dün 17 şubat itibariyle Dosyam Sağlık kuruluna intikal etirilmiş,

Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yolun neresinde olduğumu söyleyebilirmisiniz

22 senelik kamu kuruluşu çalışanı, 25 aralık 2015 tarihli%46 özürlülük raporum var.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. :)

Menzile Kaç Var ?

Selam Arkadaşlar, 22 ocakta başvuru yapmıştım
dün 17 şubat itibariyle Dosyam Sağlık kuruluna intikal etirilmiş,

Bilgi ve tecrübelerinize dayanarak yolun neresinde olduğumu söyleyebilirmisiniz

22 senelik kamu kuruluşu çalışanı, 25 aralık 2015 tarihli%46 özürlülük raporum var.
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Erken Yaşlılık Emekliliği !

Slam Arkadaşlar '' Erken Yaşlılık Emekliliği'' Başvuru Evraklarımın,
17 Şubat Günü Sağlık Kurulunda Olduğu Bilgisini Almış Durumdayım.
Bilgi Ve Tecrübelerinize Dayanarak Durumun Hangi Aşamada Olduğunu
Söyleyebilirmisiniz

Not: 25.12.2014 Tarihli %46 Özürlülük Raporum ve 22 Sene'lik Kamu Çalışanı.
Konuya Açıklık Getirmenizi Rica Ediyorum, Şimdiden Teşekkürler:rolleyes:

Erken Yaşlılık Emekliliği !

kamu görevlileri emeklilik işlemleri daire başkanlığından haber aldım,
dosyam oradaki sağlık kurulundan çıkmış aylık bağlama birimine gönderilmiş.
Bu aşamadan sonraki işlemler hakkında nasıl bir süreç izlenecektir.

biği birikimi olan arkadaşların, konu hakkında görüş tavsiyelerini ne yöndedir..?
paylaşırlarsa sevinirim, çünkü, şu an buna zamankinden daha çok ihtiyacım var.

forum moderatörümüz ilker beyin açıklamaları sizin sahip olduğunuz kayıp oranının maluliyet değil erken emekliliği kapsadığı şeklindeki bu seçenek tüm engelli arkadaşlarımız için bir avantaj ve nimettir diye düşünüyorum. açıklamalarınızdan sizin sanki malulen emekli olmak için çabaladığınız yönünde anlam çıkarıyorum dediğiniz gibi konuya hakim ve ehil arkadaşlar cevaplayacaklardır malulen emekli olursanız yeni bir sigortalı işte çalışamassınız diye biliyorum ilker bey ve bülent beyin açıklamalarından ikna ve hoşnut olmanızı tavsiye ederim yine de karar ve uygulamalar size ait

ism_77 kardeşim, nerden çıkardınız ''malulen emekli olmak için çabaladığımı'' yazdıklarımı ya tam okumamışsın, yada okuduklarını tam anlayamamışsın.

''Kurum sevkiyle ''Malüliyet başvurusu'' sonucu alınmış..
'Engellilik derecesi %46 efor sarfetmeyen işlerde çalışması uygundur' tanımlı raporumla.

Dilekçemi verip "5510 sayılı ysanın geçici 4. maddesinin ilgili fıkrası uyarınca Yaşlılık Aylığı'na başvurabilirmiyim'' ?... şeklinde soruyorum dikkat ederseniz.. yani başvurumun maluliyetle ilgisi yok, tamamen "5510 sayılı ysanın geçici 4. maddesinin ilgili fıkrası uyarınca Erken Yaşlılık Aylığı için müracat ettim. yinede uyarın için teşekkür ederim :eek:

Son düzenleme:
Sonradan % 40 ilâ % 49 Arası Özürü Olanlar...

Günaydın arkadaşlar 15.01.2015 günü erken yaşlılık emekliliğine başvurmuştum evraklarım (emekli sandığı SGK) sağlık kurulundan çıktı ve maaş bağlama servisine gönderildi bilgisini verilmişti.

Bu gün 16.03.2015, E Devlet bilgilendirmeye baktım karşıma, ''Nihat Algan 16/03/2015 ELDEN 8555236 16/03/2015 TAHSİS'' bu bilgiler çıkıyor, bu bilgilerin yorumu ne anlama geldiği hakkında yardımcı olurmusunuz ..teşekkürler

Bende malullük için baş vurdum red geldi ama oranını yazmadilar neden

Üst Alt