Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Evet arkadaşlar; biliyorum daha erkendir. Ama bu başlık ayın sonunda değil de bildiğim kadarıyla ayın başında açılır. Yalnız sizlerden ricam sadece bakım aylığını alan iller yazsın. Lütfen her ay olduğu gibi burada tartışma yapmayalım arkadaşlar... Saygılar...

pareplej hemşerim hayıırdır bu ne acele 25 gün daha beklemen gerekecek

Bu yıl emin oldum,
Sayın Başbakan Erdoğan herhangi bir açılış , ziyaret vs, den ötürü bir İl'e geldiyse o gün, maaşlar hesaba yatıyor, denemesi bedava.
SANIRIM SHÇEKÇİLER BİRİSİ GİDİP BİZİ ŞİKAYET ETMESİN DİYE, kendi önlemlerini alıyorlar.

PARAPLEJİ 27;

benim de dileğim budur ve umarım dediğin gibi olur
zaten durduk yerde tartışma konusu açılmadığı sürece kimse kimseyle tartışmaz

kardeşler önemli olan almak bizimkisi belli sayılır ayın 10 u ile 15 arası kesin

eses26;
hemşerim gecen ay 9 unda aldık ya erken yattı bılıyon. pekı neden ?

İşte o dediğim sebepten :)

samsunda mart ayı bakım parası alan varmı

samsun gecen ay 8 de aldı bu ay bakalım kacıda alacak

dua ıle değıl canım ben kımsyeı tutmuyorum ama benım kızım 21 yaşında 10 yıl once boyle bır uygulama yoktu yatığına bız dua edelım lutfennnnnn ben izmirlıyım bılmem anladınızmı

bunu en az 4 yıl önceki engelli arkadaşlar bilir bakım parası desen kimse inanmazdı dua etmek yad etmemek herkesin bileceği iş ama elimizi vicdanımza koymamızda yarar var

Selam arkadaslar ben 75dıgumluyum ıspartadayım ve %80 özurluyum dun yanı 05.03.2010 ıtıbarıyle Evde bakım aylıgı aldım xxx lıra
ALLAH BERKET VERSİN
bilginize

hem bakım hemde 2022 maaşı nasıl alıyorsun?

Selam arkadaslar ben 75dıgumluyum ıspartadayım ve %80 özurluyum dun yanı 05.03.2010 ıtıbarıyle Evde bakım aylıgı aldım 500 lıra
ALLAH BERKET VERSİN
bilginize

memati
Arkadasım eger gercekten ozurluysen alırsın ben 2022 maasını 95 den buyana alıyorum ozaman calısamayacak derecede ozurlu ve uzerıne kayıtlı maas sıgorta ev arsa tarla yoksa verıyolar bu sartlarda bende vardı verdıler
3 sene oncede evde balım maası cıktı arastırdım sorusturdum hak edıyom dedım basvurdum onuda aldım.
sartlara bak uyuyasan ıkısınıde verırler
agır ozurlu raporun olması sart gerısı kolay baglan bana anlatam
zaten sıtedede var

mart ayı bakım parası alan yokmu bu ay

samsun geçen ay şubat 8 de almıştı

ıspartadan baska alan yer yokmu

sende bır yanlıslık olmasın kardes gecen aylardan kalma olmasın bakım parası 522 tl sen 500 aldım dıyorsun cunku hıc bır ılden ses yok gecen ay bız ayın 8 de aldık bu ay şu anda bır şey yok

522 olabılır parayı annemle babam alıyor postaneden ben sordum bana 500 dedıler yuvarlamıslar gecen aydan kalma olamaz ocahınkını 5 ocakta
subatınkınıde 5 subatta cektım

a_slymn;
anladım kardeşim..Ağır özürlü raporumda var..ama benim ssk dan yararlanıyorum.babamın üzerinden,yinede alabilr miyim 2022 maşını?

açılan başlığa bakın içeriğindeki konuya.konuyu dagıtmayın arkadaşlar ya

MEMATİ
SEDnA haklı konuyu dagıtma 2022 maasıyla ılgılı sorularını o bolume sor sordugun sorunun cevabı ılgılı bolumde var saygılar

arkadaşım konu dedğin ne Allah aşkına,sanki bir konu varda tartışılıyor..Sorularımıza cevap bulmazsak nediye var bu site.

Saçmalamayın ama..

Hadi kavga edek.saçma tabi mart aylığı deniliyor başlıkda.2022 maaşı soruluyor.say bakalım kaç tane 2022 maaşla ilgili başlık var arkadaşım.

alan iller yazarsa sevinirim....

SHÇEK sitesindeki duyuruya göre:
Mart Ayı Ayni Nakdi Yardım Ödenekleri İl Müdürlükleri Emrine Gönderilmiştir.

artık almaya başlar iller.

arkadaşlar bu ay hıç bır yer maaş almadı galiba

bu ay kımse maaş almadımı kımseden ses yok sosyal hızmetler sıtesınde aynı ve nakdı yardımlar gonderıldı yazıyor ama bakalım ses çıkar galıba alan ıller yazzın bakalım

alan yazar zaten arkadaşım başlık açılmış.10,u bugün bugünden sonra patlamış mısır gibi tek tek iller çıkar.

merak etmeyin.

Selam arkadaslar ben 75dıgumluyum ıspartadayım ve %80 özurluyum dun yanı 05.03.2010 ıtıbarıyle Evde bakım aylıgı aldım xxx lıra
ALLAH BERKET VERSİN
bilginize
arkadaslar konuyu ben maası alır almaz actım
hala bugune dek alamadıysanız hayret

Üst Alt