Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

AZ ÖNCE TELEFONLA BAKTIK KOCAELİ gölcük YATMIŞ GÜLE GÜLE HARCAYIN

istanbul dan haberi olan varmı arkadaşlar?

siz iyimişsiniz mersin 26 sından aşağı alamıyor ama olsun razıyım kızım 10 yaşında 2 senedir alıyorum verenden allah razı olsun bu parayı göstererek kiredi çekebiliyozmu bilen varmı

İstanbul avrupa yakası yatmıştır..

istanbul yattı 525 tl yanlız arkadaşlar bu bakım parası şubattan itibaren 600 olacak dediler ya bu yalanlara ne gerek duyuyorlar anlamadımki

telefondan nasıl bakılıyor hesaba anlatırmısınız bende bakmak istiyorum yatmadı daha teşekkürler

zirat bankası ise şöyle bakabilirsin

444 00 00 arıyorsun çıkan menüden 2 yi tuşluyorsun tekrar 2 yi tuşluyorsun bu sefer 16 haneli bankart no sunu giriyorsun sonra şifre sonra hesap bakiyeni dinlemek için 1 tuşluyorsun

İNTERNET SÜBESİNDEN NASIL BAKILIR HESABA lutfen bılgı verırmısınız..

bilen biliyor:) :) Bılıyorum da ama sandım kı Sifre alınmadan bakılıyor dıye.Telefondan ogrenmelıyız..tşk ılgınız ıcın.

deyerli arkadaşlar kocaeli gebze yatmıştır güle güle harcayın inşallah parası yatmayan arkadaşlar varsa onlarında yatar allahın izniyle allaha emanet olun

urfa ne zaman alıyor arkadaslar.bilgisi olan varmı.

konya yattımı arkadaşlar bilginiz var mı?
lütfen alan varsa söylesin hiç daha konya böle olmamıştı
teşekkürler

aldıgımız maaş devlet yardımı oldugu için kredi vermiyorlar ben denedim vermediler ayşegül es bilginize

bir arkadaşım ankarada bana dedi bir sor bakalım ankara yatmışmı acaba

arkadaşlar merabalar. ben aksaraylıyım aksarayda 20-30 ayları arası alıyoruz.

25 mart sat 10:00 itibari ile antepte hala yatmamıştır alan olursayazsın. Karizmatik hemşerim 444 00 00 bu no yu ara ve ögren yatmışmı

Üst Alt