Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

sayın arkadaşlar sadece ankarada mı yattı dier şehirlerde alan varmı cevap yazarsanız sevinirim herkese saglıklı ve huzurlu bir yaşam dileğiyle

bu ne saçmaalık yahu,SHÇEK illere 5 inde yollamış parayı,,,ayın 16 sı daha verilmiyor,,neden her yerde düzenli ödenmiyor??
bunun sorumlusu kimm?? eğer bu paradan çıkar sağlanıyorsa yazıkkllar olsun...

şükür yatıyor ama... SHÇEK sitesinin resmi genel müdürlük sitesinde tüm illere gönderildi yazıyor...(5 mart)
il sosyal hizmetler ise kendi yatırıyor gününü bilmiyor...:( en son açtım sordum. defterdarlığa gönderiliyor onlar hesaplara yatırıyor demişlerdi. durun dedim defterdarlığı arayım.defterdarlığın vermiş olduğu yanıt. biz paralarınızı gönderdik... (15 mart)
YANİ DEMEM O Kİ. bunları hiç bir yetkili görmüyor mu? görmüyor demek ki...:(

bir zamanlar aynı balıkesirli bir arkadaş daha vardı hakanpiper mi ne oda sizin gibi çok arıyor soruyordu o gitti siz geldiniz :D

ya kardeşim senin derdin nedir.. bak işine. sanane o burda mı bu burdamı.. burası chat sayfası mı sanıyorsun..

Yeter artık

hey millet, akıllı olun saçma sapan konularla bu alanı meşgul etmeyin........ insanları sinirlendirmeyin canınız sıkılıyosa sataşmak için başka sitelere girin herkesin derdi başından aşkın canımızı sıkmayın ayıp ya bu nedir? Lütfen maaşları yatan arkadaşlarda illerini yazıp yattığını söylesin.

alan arkadaşlar sadece aldık diye yazsın lütfen ne olur başka şeylerle kaplamayın şurayı

evet arkadaşlar burada sakin olalım bizler bir olmadıkça birrbirinizi yemeniz size bişey kazandırmaz

yagmuradam82 böyledir, hatırlıyorum bu arkadaşı, eskıden berı böyledir kendısı heheh, gül geç işte

sevgili arkadaşlar,LÜTFEN çok rica ediyorum sizlerden,tartışmayın burda inanın çok üzülüyorum,bizler burda acaba paramız yattımı diye merak edim takip ediyoruz sayfayı ama yatan para haberi yerine sadece tartışma var bu sayfada!sizden tek ricam yapmayın böyle biz engellilere yakıştıramıyorum...bir ata sözü vardı,VARLIK SEVİŞTİRİR YOKLUK DÖVÜŞTÜRÜR diye,atalar haklı çıkıyor işte..herkezin maddi sıkıntısı yüzünde sinirleri gergin ve çokta haklıyız gergin olmakla ama yapmayın ALLAH RIZASI İÇİN,okudukça yazılanları bizlerde geriliyoruz,okumasak nereden alıcaz paramızın yattığının haberini?

bir insan olarak düşünüyorum 348 lira sınırlaması ne kadar vicdani bırakın 348 lirayı türkiye de kişi başına milli gelir diyorlar bas bas bağırıorlar Türkiye'nin geçen yıl 10 bin 479 dolar olan kişi başına milli geliri 2009'da 8 bin 427 dolara gerileyecek hadi 8 bin dolar olsun bölün çarpın çıkarın toplayın kişi başına 348 lirayı nereye koyacağız peki hele ki bu bahsettiğimiz insanlar yeri geldiğinde bizler yeri geldiğinde yakınlarımız malumunuzdur normal insanlar bile bu ortalama ile geçinemezken varın siz özürlü birine bakmak durumunda kalın özürlü birinin ihtiyaçları ve de gereklilikleri ölçülemez ne zaman ne olacağını bilemezsiniz en basit ulaşım imkanlrı bile külfettir ulaşım araçlarında bile seçici olmak zorundasınız gideceğiniz yere arabanız yoksa taksi ile gitmek zorunda kalmanız kaçınılmazdır yeri gelidğinde bazıları için taksinin alternatifi yoktur peki bu lüksmüdür varın diğer ihtiyaçları gereklilikleri harcama kıostaslarını siz hesap edin

eskişehirde ne zman yatacak vea alan varmı bilen bilgi versın ? (bakım parası )

Arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum burasını arena proğramına cevirdiniz.

arkadaşlar tekerlekli sandalyeye mahkum olmasına rağmen birçok arkadaş hastaneden rapor alamıyor. bakım maaşı için. sizce tekerlekli sandalyeye mahkum olmak bu aylık için yeterli degilmi. türkiyede sizce tekerlekli sandalyeye mahkum birisi tek yaşaya bilirmi. o insan nasıl alışveriş yapmaya gidecek sandalye ile kaldırımdan nasıl atlayacak sürünerek atladı diyelilim eşyalarını eve nasıl taşıyacak merdivenlerden sürünerekmi. hadi komşularının yolunu gözlesin rica ile çıkardılar. ya soğuk bir kışgünü kimsenin fazla sokaa çıkmadığı bir gün ne olacak:D. sizce tekerlekli sandalyeye mahkum olan birisinin bu bakım maaşı hakkımıdır değilmidir.

BALIKESİR aldı. darısı diğer arkadaşların başına. allah yar ve yardımcımız olsun.

düzce merkez bugün yattı.522tl ALLAH bereketini bol versin.

deyerli arkadaşlar kocaeli mart ayı evde bakım parası ayın kaçında yatacak bilen varsa lütfen yazsın

mustafa toprak kardeşım haklısın ablamm sonuna kadar ne dıyelım bız bunlarala baş edelım değıl bırbırımızı yemek sana sonuna kadar hak verıyorum bız izmirın gobeğınde yaşarken bıle ne zorlukla karşılaşıyoz alahım hepımıze kolaylık versın

biraz önce telefonla banka hesabıma baktım .samsunda bakım aylılğı yatmış darısı diğer illerin başına.

Tekirdağ'da bakım parası yatmıştır... darısı diğer illerin başına...

Kocaeli henüz yatmamış.genelde 20sine kadar yatıyor geçen ay 17sinde yatmıştı

telefon açtım 22sinde izmirin yatacağını söylediler

maraşta yatmış arkadaşlar bu gün 18/03/2010 tarihinde

Üst Alt