Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mart ayı Evde Bakım Aylığı alan var mı?

piyangoyu kazananlar ortaya çıkmazmış ya:)onun gibi oldu:)

ya arkadaşlar yazsanıza alanlar; lütfen, ankara yattı mı

eeeeeeeeeeeeeee
desenize ben kabak gibi ortada sırıtıp kaldddım
hayırlısı olsun bakalım alanlara afıyet olsun

Bu parayı repo yapanın ahirette vay haline

arkadşlar sizi anlıyorum bende sizin gibi paranın yatmasını bekliyorum çünkü ihtiyacım var fakat biraz acele ediyomuş gibi geliyosunuz bana geçen ay istanbul 23 de yattı daha 1 ay olmadı bide şubatta 28 cekti yani. lütfen bu kadar stres yapmayın kimsenin de bu parayı repoda kullanacagını sanmıyorum çok ön yargılısınız gene Allah razı olsun havadan para veriyolar yalanmı.... yardım eskiden buda yoktu. bence böle sacma şeylerle bu alanı meşgul etmeyin alan arkadaşlarda yazarsa sevinirim en azından bankaya gidemeyenler burdan öğrensin.:(

arkadaşlar bende evde bakım için başvurdum bavrum kabul edildi hesap açmaya gittiğimde bankada sordum ist nezaman yatıyo diye 25 yatıyo 26 alıyoz dediler düzenli yatıyo dediler

evet arkadaşım ayın 25*26 sına kadar her il yatıyor burda her alan kişi şehrini söylüyor,sizede hayırlı olsun

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle harcasın herkes; ankara ne olacak acaba; PERİŞAN OLDUK:-(

seaman83;
arkadaşım bişey sorucam geçen ay ankaraya bakım parası ayın kaçında yattı acaba?

Başbakan dün ist da bir özürlünün evini ziyarete gitmiş belki yarın yatar

ayyy bu süperdiii:D:D ama gerçekten böyle oluyo genelde

Ankara maaş alan var mı

sayın ankaralı arkadaşlar; ankara nın engelli evde bakım maaşları yarın kesin yatacaktır:) ilgilerinize..

izmir ayın 17 sinde yatıyordu,bakalım bu ay ne olucak...gecikicek gibi gözüküyor :(

istanbul yaaaaaaaaaaaatttttttt mamıııııış:D:D

tekirdağ 4 aydır hep ayın 15de yatıyordu ama bu ay yok :(bakalım ne zaman yatcak.sevinmiştim düzene girdi diye ama ...

sende bır yanlıslık olmasın kardes gecen aylardan kalma olmasın bakım parası 522 tl sen 500 aldım dıyorsun cunku hıc bır ılden ses yok gecen ay bız ayın 8 de aldık bu ay şu anda bır şey yok
------------------------
yok kardeş arkadaş doğru söylediğine ben eminim ÇÜNKÜ bu aydan sonra bende ayın 5 inden itibaren almaya başlıycam NASIL dersen tek kelimeyle özetliyim HAAKKIMI ARAYIP SESİMİ DUYURDUM

bidaki ay ilk aldığımda da yazacam buraya

arkadaşım ne gıbı hak bu

arkadaşım ne gıbı hak bu nerde aranıyor neden kımsenın haberı yok bır hak varsa paylaşalım bu sıte paylaşım sıtesı her kesın haberı olsun bıldıklerını anlatkı haberımız olsun kısıye ozel bır aylık vermezle bızde ögrenelım

şükür yatıyor ama... SHÇEK sitesinin resmi genel müdürlük sitesinde tüm illere gönderildi yazıyor...(5 mart)
il sosyal hizmetler ise kendi yatırıyor gününü bilmiyor...:( en son açtım sordum. defterdarlığa gönderiliyor onlar hesaplara yatırıyor demişlerdi. durun dedim defterdarlığı arayım.defterdarlığın vermiş olduğu yanıt. biz paralarınızı gönderdik... (15 mart)
YANİ DEMEM O Kİ. bunları hiç bir yetkili görmüyor mu? görmüyor demek ki...:(

sende bır yanlıslık olmasın kardes gecen aylardan kalma olmasın bakım parası 522 tl sen 500 aldım dıyorsun cunku hıc bır ılden ses yok gecen ay bız ayın 8 de aldık bu ay şu anda bır şey yok

arkadaşım ne gıbı hak bu nerde aranıyor neden kımsenın haberı yok bır hak varsa paylaşalım bu sıte paylaşım sıtesı her kesın haberı olsun bıldıklerını anlatkı haberımız olsun kısıye ozel bır aylık vermezle bızde ögrenelım
------------------------------------------
KISACA SÖYLİM

ben kişiye özel vs demedim
bende diğerleri gibi oğlum için evde bakım maaşı alıyom VE HATTA geçen ay mecburen verdiğim 2 dilekçe sayesinde ist- da 1 hafta gibi önce çektim oğlumun maaşı
ben emekliyim aylığımı ayın sonuna doğru alıyom eee oğlumdan aldığımda öyle olunca sorun başlıyo şimdiye kadar dayandım ama baktımki artık olmuyo
belirli yerlere hem tel hem dilekçe hem e-posta ile A dan Z ye sorunumu sıkıntımı anlattım ve daha sonra bana ......... yerden tel geldi bundan sonra ayın 5 inde postahaneye gidip alabilceğimi söylediler yani 2022 maaş gibi oldu tek fark onlar 3 ayda bir ben her ay
yüce ALLAH tüm herkesin yardımcısı olsun ve bunu kabul edeninde mekanı cennet olsun derim...

Sayın arkadaşlar ankara maaşlar yattı hesaplarda gidip çekebilirsiniz hayırlı olsun herkese:)

Üst Alt