Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?
Hayır canım ben belim ağrıyor dedigimde fitiktan supheleniyosaniz beyin Cerrahisi ne bi görünün dedi ortopedi doktoru bn ortopedi bakiodur dye gttm de @flora19
Sunuda belirteyim bnm gittiğim hastane eğitim ve araştırma Hastanesi'nde idi bunları söyleyen doktorlar hastaneden hastaneye degisyo dur belki branslari doktorlarin saçma ama oluyor öyle
flora19 sendeki rapor başka hastanenin ise doktor kendi hastanesinden ister mr a hastanesinin sonuçları b hastanesini ilgilendirmiyor rapor işlemlerinde mesela benim tıp dan aldigim mr sonuçlarına bakmadilar bile seneler önce kendi hastanelerinde cekildigim mr a baktilar cok sacma yeni sonuçlarda halbuki düzleşme arttığı görüldü ama gel gorki kendi hastanesi degil dye bakmaya tenezzül etmedi normal yani bu senin de doktor ondan istemiştir
Varis icinde sanırım pek puan verilmiyor derin ven trombozu varsa hafif orta ileri olarak değerlendirilip %10-20 arasında veriliyor baslangica ki bu da kesin degil hastanenin vicdanina kalmis artik da baslangica verilmio sanirim emin değilim
Bn farklı rahatsizliklari ortaya koydum onlar bi kulakla ilgilenip arti konuşma bozukluğu çıkardılar ortaya ikisne verdiler demem o ki herseyi öyle detaylica bakmiolar
sen heyette rahatsz oldugun seyin sonucunu kendin acip goster ne derece seni etkiliyo onu anlat verir o zaman inandirabilirsen tabi onlar ne bilsin cektigimizi
onlarin onune koydunmu sonuçları kendileri sayfa cevirip bakmiolar bide coksa kağıtlar tmm artik
hi hi deyip imza atp gecyo ne zaman sonuçlanyo mr
bizim gibi gerçek engelli olupta rapor oranları düşürülen engelliye işkence zulüm başka bişey değil..şu halimize bak 40 olan sürekli rapor larımız 32 düşüürüldü .çıkartcam diye canımız cıkıyor..bu iş böyle omaz
valla ben sayende aldım,sen söylemesen halada almazdım,ama benden önce keşke sana verselerdi,bu rapor senin hakkın,ayrıca iş durumuda var,ne diyeyim inşallah alırda kurtulursun,allah yardımcın olsun.
Annem bu hafta heyete girdi. Oranlar soyle:
Psikiyatri %10 dahiliye %20 +%10, nefroloji %20 , ortopedi % 48, kardiyoloji %50 +%20+%10.... Ve 65 yaş üstü.. biz oranı %90 üzeri hesapladık.fakat bugün sordurdum. %89.7 de kaldı denildi. Yanlış mi hesapladık yoksa aşağı mi çektiler