Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?

Bilgim yok pek süreli raporu bilmiyom

Egosum397

hakem hastanenin vermiş olduğu süre içinde herangi bir hastanede psikiyatri den tedavi aldın mı

sormadım ama rahatsızlığın neydi

Kardeş soru soruyorsun..bir zahmet sorduğun sorunun başında durda yardımcı olalım.

flora19 kulaktan odyo cekıldımı kulakta kayıp varsa ordan bısıler alınabılır

pirlo21 çekildi 37 gelcek

Ftrci bozdu işi

Yeni mr isteyerek

8puanım var ordan önceki raporda

Başka ne bölümler bakar gireyim ortapedi fiziği girdim

Bel / boyun fıtık lara Beyin Cerrahisi,
düzleşme skolyoz kifoz lara Ortopedi bakio canım flora19

acı gerçek

Girerimde beyin cerrah ameliyatlıklara bakıyo bana bakmaz galiba

Ortapedide kırık çıkık diyo varmı

Hayır canım ben belim ağrıyor dedigimde fitiktan supheleniyosaniz beyin Cerrahisi ne bi görünün dedi ortopedi doktoru bn ortopedi bakiodur dye gttm de @flora19

Sunuda belirteyim bnm gittiğim hastane eğitim ve araştırma Hastanesi'nde idi bunları söyleyen doktorlar hastaneden hastaneye degisyo dur belki branslari doktorlarin saçma ama oluyor öyle

@acı gerçek başka raporda beyin cerrahada grdim ameliyat oldunmu dedi dedim yok bakmıyom dedi bıktım valla

Onada gireyim bakalım

Bndeki emarlardan geliyo oran biri yazması lazım

Ftrci batırdı işi
@selo_selo07 belli değil daha emar istedi ftr ona bağlı bişi çıkarsa yazacak

Bendeki emarı kabul etmedi raporumdada var oranı deli ettiler beni

Napcak yeni mr anlamadım

İki bacak doploruna girdim renkli doplor bacaklarım kalın

https://hizliresim.com/Z9gpJo kalp damara göster dediler varis kaçağı varmış heyette gösterimmi bunu

Oran varmı varisle ilgili süreklimi oranı

flora19 sendeki rapor başka hastanenin ise doktor kendi hastanesinden ister mr a hastanesinin sonuçları b hastanesini ilgilendirmiyor rapor işlemlerinde mesela benim tıp dan aldigim mr sonuçlarına bakmadilar bile seneler önce kendi hastanelerinde cekildigim mr a baktilar cok sacma yeni sonuçlarda halbuki düzleşme arttığı görüldü ama gel gorki kendi hastanesi degil dye bakmaya tenezzül etmedi normal yani bu senin de doktor ondan istemiştir

Varis icinde sanırım pek puan verilmiyor derin ven trombozu varsa hafif orta ileri olarak değerlendirilip %10-20 arasında veriliyor baslangica ki bu da kesin degil hastanenin vicdanina kalmis artik da baslangica verilmio sanirim emin değilim

Bn farklı rahatsizliklari ortaya koydum onlar bi kulakla ilgilenip arti konuşma bozukluğu çıkardılar ortaya ikisne verdiler demem o ki herseyi öyle detaylica bakmiolar
sen heyette rahatsz oldugun seyin sonucunu kendin acip goster ne derece seni etkiliyo onu anlat verir o zaman inandirabilirsen tabi onlar ne bilsin cektigimizi
onlarin onune koydunmu sonuçları kendileri sayfa cevirip bakmiolar bide coksa kağıtlar tmm artik :)
hi hi deyip imza atp gecyo ne zaman sonuçlanyo mr

Ensonki raporda baktı başka hastanenindi doktorun gıcıklığı dicek bişi yok

10ay gçmiş diyo mrye her sene emarmı çekilir

Rapora geçmiş

Sakrolit ekleme istedi tek mr

O 8puan

Salı çekincem haftaya salı çıkar raporu emarın

Dün kan aldı benden kadın damarı bulamadı sinire batırdı kolum elim titredi ceyran çarpar gibi aynı ağrıyo kolumla elim biraz sinire bişimi yaptı acep

Heyet raporu icin tekrar tekrar basvurabiloyormuyuz flora hanim ?

flora19 kalp damardan bir şey çıkmaz minimal reflü çıkmış
Doplerinde fıtıktan %8 alırsın inşallah

bizim gibi gerçek engelli olupta rapor oranları düşürülen engelliye işkence zulüm başka bişey değil..şu halimize bak 40 olan sürekli rapor larımız 32 düşüürüldü .çıkartcam diye canımız cıkıyor..bu iş böyle omaz

@selo_selo07

Aynen bıktım kulağı yükseltiyom obir taraf düşüyo bekliyolar iyice sakat olcaz

En sonki emara bağlı oran artık yada ortapedi bişi eklerse 37kulaktan ne işe yarıcak iptal etcem

Adama yürüyemiyom diyom kırık çıkık soruyo bekle sakatlanıp gelmemi bekliyo düz ayak ne kadar yürücekki

Cildiyede hemonjioma oran varmı

KKELEBEKK tşkrler cnm belki oran verir bakalım gövdede var benim güneşten çıktılar

Geçmiş olsun senin raporun 1 veya 2 yıl surelimi ancak rapor süresi bittiği zaman tekrardan müracaat edebilirsiniz ben sordum bana böyle soylediler

hakancan06 verseler kurtulacaz:Dsen aldın rahatsın:D

Sürünüyom napım:Dkırtık kırtık puanlardan
ahmetkartal63 sürekli benim işitmeden

Yarın emarım var ona bağlı anlıcağın hakan bendeki emara göre yazmadı bitlik çıkcakya:D
hakancan06

valla ben sayende aldım,sen söylemesen halada almazdım,ama benden önce keşke sana verselerdi,bu rapor senin hakkın,ayrıca iş durumuda var,ne diyeyim inşallah alırda kurtulursun,allah yardımcın olsun.

hakancan06 işlh dua ette bitsin çile kulağın belli oranı 37 geliyo

Fizikçi bişi vermezse heyete vermicem

Yada bendeki emarları ortopediye yazdırcam bakalım

Flora 19 rapor suren bitmezse yeni rapor vermiyorlar hadi hastane rapor verdi ama bu defada Ankara maliye rapor dusuruyor

selo_selo07 çekindim bugün haftaya sonuç daha heyet var girmedim daha:)

Emarın bikaçını eklettim bugün yazdı biiki şikayeti

Ayaklarda düz zaten onunda sonucunu yazdı bilmiyom ne glr umudum yok pek

Hayırlısı artık

İlk doktırun yüzünden uzadı iş bendeki mr yazmadı
selo_selo07 sen naptın varmı raporun 40dı düşürdülermi

Ne yaptında düşürdüler

Annem bu hafta heyete girdi. Oranlar soyle:
Psikiyatri %10 dahiliye %20 +%10, nefroloji %20 , ortopedi % 48, kardiyoloji %50 +%20+%10.... Ve 65 yaş üstü.. biz oranı %90 üzeri hesapladık.fakat bugün sordurdum. %89.7 de kaldı denildi. Yanlış mi hesapladık yoksa aşağı mi çektiler

Bide aldığınız raporu yükseltmeye çlşmayın verdiğiyle yetinin hastaneden usandım valla
Toli hesap işini bilmiyorum üç aşağı yukarı değişiyo oran

Üst Alt