Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?
flora benim sürekli 40 idi ama rapor 2008 öncesi olduğundan vergi indirmi belgesi alırken 32 düşürldü bi anda sapa sağlam oldum ..şimdi kaybolan haklarım için mücadele ediyorum
flora19 canim 37 Üstüne en az 10 lazım cunku benm raporu alırken 34 biri 20 biriydi 47 yaptı nasil hesaplanıyor bilmiyorum bakınca 34 ve 20 rakamları ile 47 oluyorsa yüksek puan lazım diye düşünüyorum sana gelince en az 8-9-10 lazım kendi fikrimce Öyle dusunuyorum ki insallah yanılıyorumdur inşallah alırsın sende
flora19
Flora umarım sonuçlar arzu ettiğin gibi çıkar.
Şayet kbb'den %37 alırsan ve ftp'dende %5 alırsan rapor toplamın balthazara göre şöyle hesaplanır.
100-37=63
63x5= 315
315/100=3.15
37+3.15=40.15 buda sana %40 olarak gelir,yani senin rapor oranların enaz kbb 37,ftp 5 olmalı.
Yada kbb 35 ise ftp'nin enaz 6 olması gerekli.
Tekrar geçmiş olsun.
Geçen kan vermiştim elim ağrımıştı bugün emg çekildi ele hafif sinir sıkışması karpal tünel sedromu bulguları rastlandı diyor kötü bişimi geçmiyormu rapora ekletmem gerekiyomu
Tedavi görmedim içerden ağrıyo umut2135 düz tabandan var ortapedi açısını yazdı pes planus. Diye galiba derecesi bitaraf 15 biraraf 19 21yazmış derece sorduk 2puan glr dediydi sanmıyom verceklerini
Düz tabana ne vercekler
Ne çektiğimi ben biliyom ayaktan
O linktekine verirmi bişi
Eski hastanede 5verdiydi bel boyuna
Çok ayrıntı yazmamış doktor şimdikinde verilirmi bilmiyom