Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?

hakancan06 tmm hakan doğru diyosun:)

Beni uğraştılar varya hepatite veryomuşlar bak baştan vereydiler böle uzamazdı cetvelden haberlrri yok hastanelerin

valla çok sevindim ama senin hakındı,bayagı ugraştırtılar ama baktılar bu kızdan kurtuluş yok bari verelim dediler,bunada şükür aldın sonunda ama;)

flora19
Ablam hayırlı olsun raporun sürekli almışsın.
Ben şunu merak ettim,hani diyordun ya ağır engelli falan diyorlar diye,o bölüme baktınmı ne yazıyor evet'mi,hayır'mı

@Mehmet005 tşkrler abicim ağır engel hayır:)
@Ebru35* aynen cnm sağol canım:)

Çalıştrmayacağı işlerde boş

Seninkidemi boş

@hakancan06 engel kartına başvuruda rapor fotokopiye aslı gibidir kaşesi gerekiyormu

hakancan06 yok daha yarın gtcm fotopiye kaşe gerekmiyomu şimdi aslı gibidir kaşesi

FLORA 19 bende boş işitme gerektiren işlerde çalışamaz yazıyor sadece hafif engelli diye geçiyor benim ki

Fulya aslı da yanında olsun ne olur ne olmaz çünkü ben aldigim da benimkini aslına baktı sonra geri verdi sen yine yanında bulundur

kaşeye gerek yok fulya,fotokopi yeterli.ama aslı yanında olsun raporun.

hakancan06 tmm hakan sağol
Ebru35* benimkinde bişi yok kayba göre heralde tek kulaktan dğl rapor

Zaten telefon işi yapmam istememde geriye bişi klmıyo:)

İşitme gerektrmeyeni not etse nolur etmese nolur sınırlandırmason zaten boş daha iyi

:))):)

FLORA 19 Sınavdan sonra tercih yapıldığında o Bos kısım i doldurt diyorlar yani face de takip ediyorum istihdam yeri boş bu seferde kurum yeni rapor istiyir istihdam dolu olsun diyor

Ebru35* istihtamı dedim işaretli o:))

2022 bana vermiyolar şimdilik evlndiğimde verilir belki.vergi içinde kendim gidip başvuruyomuşum

Çalışabilir yazıyo sürekli aldım

Çalışmayacağı işler boş sadece

Tel işi zaten istemem başka bişi klmıyo

Bele boyuna zaten vermemiş hiç:)

Ağırluk kulak hepatit lenfödem

Baştan vermediler hepatite kç kez eklettim göğe

Cetvelden haberleri yok galiba

@flora19 hadi hayırlı olsun sevindim adına engelli kartı alırken arkadaşlarında dediği gibi yanında olsun memurdan memura fark olabiliyor istersen gitmeden bulunduğun ildeki [FONT=arial]Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ara öyle git
benden yenileme için 2 fotoğraf, kimlik fotokopisi ve raporun önlü arkalı fotokopisini istemişlerdi.

[/FONT]
@Ebru35* ebru senin nasıl oldu rapor işi ?

rica ederim.... darısı alamayanların başına :)

Sıkıntı cektin ama sonuç iyi olmuş oran tam olarak nedir ? Yeni gördüm 54 iyi olmuş hemen kimligini cıkart birde fotokopi cektir rapor a aslı gibidir diye onay yaptır aslı sende kalır devamlı o zaman kendi üstüne kayıtlı faturaların da indirim için kullanırsın

haliloz tşkrler halil bey aslı gibidir yptrmadım fotokopiye istermiki

Bişi daha bikaçtane daha orjinal veryomu hastane

54oran sürekli

Fatıralar bana kayıtlı dğl:(

Babam kayıtlı su elektrik gaz falan

Ebru35* görevde değişiklik oldu işler yoğundu akşamları da dışarıda oluyorum anca gelebildim :) senin raporun durumu ne oldu şimdi

2 tane verir bildiğim birini kart çıkartırken alırlar genelde raporun asli isterler sen hastaneden fotokopilerin hepsine aslı gibidir onayı yaptır bende 10 tane var fotokopi aslını vermiyorum

SphiNX benim de rapor artık elimde :) bilmez miyim seni evde oturmak sana göre değil :)

Ebru35* aynen ebru çözmüşsün beni zaman akıp gidiyor iyi değerlendirmek lazım

Arkadaşlar hepinize tşkr ederim engel kartına başvurdum haftaya vercekler.serbest kartta çıkarttım metroda binmeye raporuda çoğalttım aslı gibidir yaptırttım sağolun varolun alamayanlara darısı

12tane aslı gibidir kaşelettim:))

Üst Alt