Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?

Birileri bilgi versin bana, raporda sürekli süreksiz süreli süresiz ne demek?
Bende 2008 tarihli sürekli raporu var. Pek bakmam rapora, engelli kimlik kartı çıkarttım o işe yarar. Onda da sürekli yazar.

@umut2135 kbb 37 kalp damar lenfödem 10 hepatitede verilmiş hiç beklemediydim öncekilerde sıfırdı çünkü 15verilmiş hepatite sağları solları belli olmuyo doktorların:)

Yada cetvelden haberleri yok:)

He-man
Sürekli adı üstünde hep kullancan.sürelide sınırlı vakti glnce yeniliyon

%37%10%15 umut2135
umut2135 aynen sonunda baştan vereydiler uğraşmıcaktım hepatite var oran :)

İlk iş engel kartı almak hastane çilesi bitcek sıra derdi illallah :))

fulya gözün aydın kız,hadi hayırlı olsun raporun,sevindim valla:D engelli kartını samanpazarında alıyorsun,aile bakanlıgı var,bir resim bir haftaya kalmıyor çıkıyor,raporun aslını kaybetme sakın ama sana ilerde çok lazım olur.

hakancan06 sağol hakan samanpazarında nerdeki aile sosyaldanmı alcam.bide sen bilirsin metroda ne kullanılıyo engel kartımı

Fotokopisini çıkartcam daha aslı gibidirmi vurması gerekli

fulya kızılaya git.yanında resim ve raporun olsun,ordan 5 tl karşılıgında sana ankart veriyorlar,o kartla metro,otobüs herşey ücretsiz,samanpazarındada eski çocuk esirgeme kurumu var,aile bakanlıgı orda,anafartalar caddesi yani kimse sorsan yardımcı olurlar,yeri basit ama önce kartı alki yol masrafın olmasın

aslı yanında olsun,ona bakıyorlar,fotokopiyi onlar orda çekiyorlar,yanında resim olsun mutlaka.

aslı gibiidr fotokopi pek işe yaramıyor bazen,ancak hasteneden rica edersen bir kaç tane daha aslı raporu veriyorlar,sen işe filan girecen aslı her zaman sana lazım olur.

Hemen veryolarmı hakan okart sınırsuzmu biniliyor

fulya bildigin ankakart,yani şuan kullandıgın kartla aynı,sadece resmin var ve engelli diye yazıyor

Aslı 2tane vermezlerki daha

Anladım yarın gidim karta

hemen veriyorlar,sınırsız binebiliyorsun,metro,otobüs,tren ücretsiz

Rapor fotokopi resim vercem demi

Sağol hakan:)

Şu mavi özel otobüslerde negösteriliyor

297 varya

sen aslını ver onlar fotokopi çekip sana aslını veriyorlar tekrar,evet resimde olucak,1 haftada alıyorsun kartını.

fulya 297 de kart geçmiyor,ama engelli kartı alınca onunla binebilirsin ücretsiz,onu göstermen lazım

fulya ben 5 dakikada aldım,hemen veriyorlar.

fulya metroda engelli geçişleri var,kartı ona okutup geçiyorsun,normal yerlerden geçemiyorsun bilgin olsun.

sen sabahtan direk kızılay metroya git,fotokopi resim ver,kartını al,sonra samanpazarına çık,daha yol parası verme sonra karta başvur bir hafta sonra onuda alırsın,onunlada maviye yani 297 ye bine bilirsin,normal ankakart mavide geçmez.engelli kartın mavide geçer ama.

hakancan06 çok sağol hakan yardımın için:))bu aile sosyal yenimahalledede var orada verirmi

fulya yenimahalleyi bilmiyorum,sen işini saglam yap,hem gezmiş olursun.nasılsa kızılaya gidecen,ordan yakın samanpazarı,kuyumcuların üstü bulursun hemen.:D

Üst Alt