Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?

@umut2135 doktorun uyuzluğu bendekini yazaydı çıktıydı aradan

Ankarada en hızlı neresi verir rapor randevusuz muayene randevuda yeni moda oldu

Mevki fos oldu teslim etmicem

Teslim ettim kurula 24ocağa heyet kalp damardan aldım oran bacağımda rahatsızlık varmış

Işlerin baya karıştı herhalde raporu takıntı edip de birde sinir hastası olma sakın

haliloz yok bitti teslim ettik
acı gerçek mr temiz ftrden bişi glmez sanırım.gider ayak kalp damara girdim overdi 10puan

Geçiyo 40

Lenfödem varmış hafif bacaklarda

flora19

Ağır engelli ibaresi hakkında pek bilgim yok ama süreli degilde sürekli için verildiğini biliyorum yani o işaretli ise sürekli oluyor rapor diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim konuya hakim olan arkadaşlar bilgi verecektir eminim ne zaman alıyosun eline raporu tam olarak oran ne oldu @flora19

acı gerçek heyeti 24 ocağa verdi cnm ondan sonra 10gün sonra anca çıkar sanırsam.

Senin rapor heyetten sonra maliyeye falan gittimi arkadaşım diyo oraya gönderiyolarmış sonra raporu düşürüyolarmış öle bişi varmıki

flora19

O vergi indirimine basvurursan oluyor diye biliyorum yada vergi indirimi işaretli ise. Bnm ki gitmedi maliyeye falan bende gitmedim ama benim haberim olmadan gitti geldiyse haberim yok gittiyse de düşmemiş oran 47 yazdıydı kurulda başkan 47 olarak da aldım öylece Bi hafta sonra gel al dediler gittim aldım canım yani benim haberim yokken yaptılarsa yapmışlardır bi şeyler Ankara ya falan gönderdilersede bilmiyorum vallahi

acı gerçek anladım cnm bide başvuru şeyin vergi indirimi yoktu şıkkı işareti bende kenara yazıverdim vergi indirimi diye:)

Okdr bıktımki hastaneden bilemezsin:))ilerde bidaha git çıkar demezler işlh yetti gayrı valla:D

flora19

yav florya ağlaya ağlaya sonunda rapora kavuşacan gün sayıyon :D
eğer raporunu ağır engelli alırsan diğer şartların tutarsa evde bakım maaşına başvurursun

flora19

Benimki vukuat lı oldu vergi falan unuttum ben biliyorsun
iyi yapmışsın..

Hasta olsan gitmem mi diyorsun yani yetti artık he ilahi fulya :) aldın ya gectı bitti gitti boşver..

acı gerçek aynen gıcık oldum 40 olayından:)
-mka verceklerini sanmıyom gelire bakılıyo

Nelerden yararlanılıyo başka

Kalp damarcı eliyle buldu şıp diye zaten şüphem vardı ohastalıktan ftrcilerle uğraştım:Dhoca diyo onların alanı değil bişi yok deyip yolladı ftr beni

Bu kulağın iyileşme şansu yok keşke iyileşse raporunda değilim

Bazı şeylerde hakları var bşka bişi yok

acı gerçek ben önceden ftr gttim bacak kalınlığı için normal polikinliğe baktı bişi yok dedi çıktım.sonra kalpdamara grdim az varis var dedi onada oran yok dedi dedim ayağım ağrıyo baktı ayağımdaki damara bastı kanakışını dinledi dedi hafif lenfödem var bende dolaştım dedim ftryi savdular dedim şüpheleniyodum bundan dedim çok kilo verdim fazla incelik olmadı dedim öle işte

Kilo alma dedi

Kilo aldımı direk bacağa gdyo benim

İkinci muayenede baktı doktor heyet doktoru

flora19 hayırlı olsun çok sevindim senin adına :) doktor hafif lenfodemden %10 vermiş sana kalpdamar doktoru raporu tesli aldınmı bu arada ne amaçla kullanacaksın raporunu

umut2135 yok daha heyet var 24ocakta engelli kartı ekpss falan başka ne haklar var

İşe girersem biraz daha az çalışcam

Sağol umut bey:)

umut2135 işlh umut bey haklar ne oluyo tam olarak nerden öğrenirim

Çok sağolun yardımınız oldu sizinde

Mehmet abide aynı şekilde

Dorli destekleriniz için çok sağolun

Alınca tekrar yazacam

flora19
Çalışanlar için vergi indirimi/ erken emeklilik
Engelli kartı ücretsiz seyahat
2022 maaş/ çalışmayana
Expss
Mobil hat ve su indirimi
flora19
önemli deil iyi haberlerini bekliyoruz

flora19

zenginim diyon yani.zaten zenginler ağlar parası çok olan ağlarmış.ağla ağla :D

hesabını ii yap belki zengin deilde fukarasınzıdır. öyle olunca maaş işi olur.olunca bana tablet alırsın :D

gülmede tablet alıcnmı almayıcın mı onu de.yoksam raporuna taş koyarım .zaten sağlıkcılar seni çok seviyo:D

Kulağım zonkluyo

Bende para ne arar la

Kötü bir telim var:D

Sohete yaz:)

Heyete grdim bugün kulağo gördüm tek 37 otekilere bakamadım sürekli rapor sürekli ağır engele hayır demiş okdr istihtamu eklettim 1hafta sonra gel al dediler

Üst Alt