Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs ayında %38 rapor almıştım. Şimdi yeniden müracaat edebilir miyim?
Ağır engelli ibaresi hakkında pek bilgim yok ama süreli degilde sürekli için verildiğini biliyorum yani o işaretli ise sürekli oluyor rapor diye biliyorum yanlış da biliyor olabilirim konuya hakim olan arkadaşlar bilgi verecektir eminim ne zaman alıyosun eline raporu tam olarak oran ne oldu @flora19
O vergi indirimine basvurursan oluyor diye biliyorum yada vergi indirimi işaretli ise. Bnm ki gitmedi maliyeye falan bende gitmedim ama benim haberim olmadan gitti geldiyse haberim yok gittiyse de düşmemiş oran 47 yazdıydı kurulda başkan 47 olarak da aldım öylece Bi hafta sonra gel al dediler gittim aldım canım yani benim haberim yokken yaptılarsa yapmışlardır bi şeyler Ankara ya falan gönderdilersede bilmiyorum vallahi
yav florya ağlaya ağlaya sonunda rapora kavuşacan gün sayıyon
eğer raporunu ağır engelli alırsan diğer şartların tutarsa evde bakım maaşına başvurursun
acı gerçek ben önceden ftr gttim bacak kalınlığı için normal polikinliğe baktı bişi yok dedi çıktım.sonra kalpdamara grdim az varis var dedi onada oran yok dedi dedim ayağım ağrıyo baktı ayağımdaki damara bastı kanakışını dinledi dedi hafif lenfödem var bende dolaştım dedim ftryi savdular dedim şüpheleniyodum bundan dedim çok kilo verdim fazla incelik olmadı dedim öle işte
flora19 hayırlı olsun çok sevindim senin adına doktor hafif lenfodemden %10 vermiş sana kalpdamar doktoru raporu tesli aldınmı bu arada ne amaçla kullanacaksın raporunu
flora19
Çalışanlar için vergi indirimi/ erken emeklilik
Engelli kartı ücretsiz seyahat
2022 maaş/ çalışmayana
Expss
Mobil hat ve su indirimi
flora19 önemli deil iyi haberlerini bekliyoruz
Heyete grdim bugün kulağo gördüm tek 37 otekilere bakamadım sürekli rapor sürekli ağır engele hayır demiş okdr istihtamu eklettim 1hafta sonra gel al dediler