Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Norman

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
19 Mayıs 2011 Güncel: http://www.engelliler.biz/forum/kam...-sinav-ekim-ayina-hazir-hale-getirilecek.html

asil önemli olan mayista kadrolarmi açıklanip temmuz mu merkezi yoksa mayista eski yönetmeliğe göre sinav mi olucak o belirsiz gibi ben bunu sordugumda mayista kurumlar açık kadrolarini açıklayip alim yapacaklarini söyledi merkezi sinavda temmuz dendi arayan arkadaşlar bunu sorarlarmi ben iki kere aradim :) buna bi açıklık getirirseniz sevinirim numara yukarida

-Nasıl bir alım yapacaklar . Sınavsız mı yoksa yine kendi çaplarında mı yapacaklar. ?

birtan yetkilinin bana verdigi bilgiye göre iki hafta sonra kurumlar alacaklari personeli açıklayacaklar ve alım yapacaklar dedi merkezi sinav olmucakmi dedim temmuzdada merkezi sinav kadroları açıklanacak ve sınav olacak dedi...

Kısacası seçimlerde kazanırlarsa amenna , ama kazanmazlarsa , bizim sınavı yeni oluşuma devredecekler;

Ben iktidar partisine oy verecektim ama şimdi fikrimi değiştirdim çok ucuz bir hesapla asıl ilgilenilmesi gereken milyonlarca engelli ve yakınlarını ilgilendiren konuda çok basit bir hesapla ekarte etmişler hiçte stratejik olmayan bir durum.

önemli olan açılcak kadro sayisi tatmin edilebilir kadro açıldımı iyi olur bir başka önemli husus ise bu sınavlara memur olanlar yada aday memurlar giricekmi girerlerse vay o zaman curcunaya bak ... yerinde sayar duyar o zaman işsiz arkadaşlar malum engellide olsak insan ogluyuz ve doyumsusuz ve düşüncesiz olabiliriz 100 lira fazla aliyimda öbür engelli ne olursa olsun diyip kurum değiştirmek isteyenler çokkkktur içimizde...bekleyip göreceğiz

kardeş bizlerden kurmlar 3 hafta sonra açaçkları kadrolarda başvururuken yeni rapor istenilecek mi yoksa eski raporlar mı geçerli ben 2008 almıştım bilgisi oaln varsa paylaşırsa sevinirim....

sürekli rapor belirtim de

-Konu şimdi daha iyi anlaşıldı.
-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı yıllar sonra eleman alırsa süper olur ;)

norman bilgilerin için teşekkurler ve gecenyıl yerleşen arkadaşlar lutfn 100 200 fazla alcaz dıye sınavlara gırmeyın bızı de duşünün yaşadıklarımızın aynısını sızde yaşadınız bızı ıyı anlarsınız yerleşenen arakadaşları tkrrdan kutluyorum

sınava girecek tüm adaylar için başarılar

eyvah ki ne eyvah ben sağlık raporu almak için hastaneye başvurdum iki ay oldu emg için bana 1 hazirana gün verdiler bu şartlarda ben raporu aldığım tarihlerde başvuruyu kaçırıcam ve sınava giremicem ve 1 sene daha beklemek zorunda kalıcam.....

venom rapor oranınızdan eminseniz doktorunuzla konuşup özelde çektirebilirmiyim diyip ricada bulunursaniz ücretli çekilin bende öyle yaptim çapa bi testim için 6 ay sonraya randevu vermek için gün verdi bende özelden çektirip götürdüm bence sizde öyle yapin ama dediğim gibi doktorunuzla konuşun ..

4 gözle bekliyorum ilk defa sınavlara gireceğim peki bunda eğitim adına lise ve dengi filan aranıyor mu? ben açık öğretimden devam ediyorum ama bu konuda bilgisi olan var mıarkadaşlar...

evet araniyor katagori katogori olucak sınavlar ve alımlarda lise önlisans ünüversite diye ... kadrolar nasil olur bilmem ortaokul içinbaşvuru alinirmi bilinmez milli egitim bakanliği orman bakanliği almamiştir sağlık bakanliği aldı ama ...

yeni memur olanlar katılacaktır kesınlıkle çünkü kimse olduğu konumu beğenmıyor.insanoğlu doyumsuzdur arkadaşın da dediği gibi hep daha iyisi olsun isteriz.Umarım gerçekten ihtiyacı olanlar sınava girer.

ya daha iyisi olsn herkes ıster ama durumlar şartlar herşey ortada konunmunu be ğenmeyuen bırksın o zaman evde oturmk daja ıyıydı gaLıba şükür edecekleri yerde yakınıyolr ne ınsanlr vr ya

daha önce de sormuştum yanıt veren olmadı merkezi sınav ne oluyor?kpss kalktı mı?

arkadaşlar benim merak ettiğim konu merkezi yerleştitme sınavı yapıldığı zaman kpss liseden aldığımız puanlar gecerli olmayacakmı birde konular kpss sınavına hazırlandıgımız konulardanmı olur ona göre şimdiden hazırlanalım dimi :)))

Yerleşemeyen arkadaşlara inşallah hakkınızda hayırlısı olur...Burcu yazdıklarında haklısın...Umarım geçen sene ve yerleşemeyen arkadaşlar yerleşir.ve takip edelimki birbirimize uyaralım.Norman paylaşım için teşekkürler...

güel kardeşim özrlüler personel müdürüyle görüştüm bu yıl sınav sadece ekim ayına olacakmış

sadece bu yıl için ekim ayında yapılacakmış

sınav ekimde felan değil verdiğim numarayi arayanlar temmuz ayı olduğunu teyit edebilirler ...numara konu başlıgında yazılı ararsaniz hem daha iyi olur ne kadar çok kişi ararsa bir an önce yapılır sadece bekleyip armut piş agzima düş yaparsaniz daha çok beklersiniz az gayretli olun !!!

işci alımı

slm ilkokulular da sınava gircekmi yoksa kuramı olacak bigisi olan varsa yazarsa sevinirim tşr

dua edelimde çok çok alsınlar...3-5 kişi alıyolar onuda 100 e yakın kişiler alınıyo 80-90 lar açıkta kalıyo..inşallah çokça lım olur...
ayrıca NORMAN verdiğin bilgi için teşekkürler..valla dört gözle bunu bekliyodum..umarım ertelemezler...dediklerini yaparlar...

arkadaşlar bilgileriniz için teşekkür ederim bundan sonraki alımlara memur olan arkadaşlar başvurmasın bize engel teşkil etmesinler bizide düşünsünler bu konu hakkında site yöneticilerin ve bizlerin buna tedbir olarak devlet personel başkanlığına baskı yapmamız gerekir

İNŞŞ çok kişi alırlarda en azından bizimde bir umudumuz olur arkadaşlar böyle bilgisi olan sürekli olarak konu güncell hale getirekki başlıkları daha rahat halde görek

zübüş;
Biz Yerleşemeyenlerın Önne [ ENGEL ] koymaktan baska birşey değil ki Bu. Benım Canım Cıksın Hzmetli olayım diyom. Özel sektörde zaten canmız yeterınce yanıyo 3 kurus a çalsııyoruz.. katılıyorum size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt