Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merkez sınav temmuz 2012 deniyor ozamana kadar biz ne yapacagız!!!!!

2012 çok yakın bence şunu 2023 yapın daha iyi.Yahu DALGA GEÇECEK insan mı bulamadılar da engellilerle dalga geçiyorlar?Bunların zihniyeti zaten belli, bakanın görme engelliye yaptığını biliyorsunuz.Ceylan derisi koltuğa oturunca kendilerini ülkenin en mühim şahsiyeti zannediyorlar ve MİLLETİN VEKİLİ olduklarını unutuyorlar.Vekaleti vermesini bildiğimiz gibi almasını da biliriz.

Siz akıllı projeye destek olun ne kadar engelli kadrosu varsa 1 tuşla eşit şekilde kura ile yerleştirelim!

arkadaşlar temmuz 2012 asılsız bir haber hemen moralleri bozmayalım. öyle saçmalık olmaz. her kurum her yıl düzenli bir şekilde dolu kadronun %3'ü oranında özürlü almak zorundadır. Farzedelim ki bu sene almadı öyleyse birleşir dava açarız. ama birlik olursak tabiiii!!!!.

Bu sene olmaması durumunda bencede hakkımızı aramalıyız. Bununda en mantıklı yolu dava olur ama malum Türkiye'deki mahkeme süreçleri çok uzuyor. Hakkımızı alasıya kadar kesin çoğumuzun p....sundaki kıllar bile ağarır...:mad:

Allah'ıma bin şükür ..asılsızmış :) çok sevindim... ama her halukar da daima birlik olmalıyız..başından beri söylüyorum..

arkadaşlar özidaya bugun telefon trafiği yaşattığımız için hemen düzeltme mesajını yayınladılar.birlikten kuvvet doğar.demek ki aramalara hergün devam etmeliyiz.

Merhaba arkadaşlar sınav 2012 yılındamı yapılacak ne anlamı varki hiç yapamsınlar olsun bitsin

sayın arkadaşlar ben 4 defa aradıgımda degişik degişik secimden sonra olabilir eylül ekimde temmuzda v.sayere ÖZÜRLÜLER DAİRE BAŞKANLIĞI telefonla aradıgımda 2011 özürlü memur sınav olmayacakmış normal memur sınavları yapılacakmış hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar fazla beklemeyin derim.

sayın yuci kardeşim dalgayı tam gectiler bizle oradaki sekreterler telefona bakanlar. :mad: bundan sonra sesimizi duyuralım cünkü
Sayın Bakan şimşek 2011 yılında bizlere söz vermişti farkındaysanız . Boş Kadrolar dolacaktı.

gece_mazlumu;

kardeşim bin kere dedik,orayı aradığınızda sürekli değişik birileri çıkıyor..buda eşittir,her kafadan bir ses çıkıyor demektir. siz oradan işittiğiniz sözlere itibar etmeyin bence...
banada farklı konuşmuştular..birde burada kesin cümleler kullanmayalım derim ben..milletin aklı bulanıyor.

arkadaşlar memurlar nettekı yazının asılsız olduğunu nereden öğrendiniz yardımcı olabilir misiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt