Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mrb jaste arkadaşım eğer lise mezunuysan yagı yayın evinin özürlülere yönelik çalışma kitabı şvar bunu temin edeblilrsin

İnşallah en kısa zamanda alım olur...

İnş seçimden sonra yetmez ama evet demeyiz. Herkesin gönlünü alaacak bi değişiklik olurda sadece evet deriz inş

melek kardeşime katılıyorum hepimiz bu sınavı bekliyoruz ama sadece bekliyoruz!!! bu saatten sonra bütün yük bizim omuzlarımızda herkes üzerine düşeni yapsın. bu konuda ismail kekeç ve norman gibi aktif olalım

mrb.

melllekkk;

haklısın melek arkadasım bende msj gonderıyorum.bır an once olsa sınav.

Valla melek ben başlık açdım ama konu taşınmış nereye taşınmış bulamadım bende yazdım bizim abbasa :) bakem ne olcek bi kaç tane daha yazı vardı onlarada oy verdim ....

17 oy almış yazım hayde gençler durmayın yav oylamaya katılın bari :D

20 tl civarında bir kitap bende bakdım paylaşımın için teşekkürler murat arkadaşım....

Arkadaşlar ;

engelsizsayfa@tg.com.tr veya fatih.selek@tg.com.tr ye boş kadroların neden hala doldurulamadığını,hazırlanmakta olan yönetmeliğin neden hazırlanamadığını,merkezi sınav adını verdikleri bu sınavın artık muallak olmaktan çıkması gerektiğini falan yazan yazılar yollayın..türkiye gezetesinde yayınlansın..yayınlamazlar demeyin..düzgün cümlelerle yazın yayınlıyorlar..

görelim bakalım abbas'ınızı ... sizin onu varlığını duyurduğunuz kadar oda bizim sesimizi gerekli yerlere duyurabilecekmi? :) bekleyelim görelim...

Bakalım bizim abbas ne yapacak :D bekleyelim görelim başka yapacak bişiy yok...

melllekkk;

Melek teşekkür ederim dostum iyi yapmışsın emeklerine sağlık :D umarım benide çağırır programa beraber çıkalım ne olur:D :D :D

Engelli personel alımı başvuruları başladımı?

Arkadaşlar 2011 yılı için alınacak engelli personel için sınav başvuruları başladımı başlamadıysa ne zaman başlayacağı hakkında bilgisi olan varsa cevap bekliyorum teşekkürler

ne başlaması daha tarih bile belli değil. forumda ilgili konular var. incelemenizi öneririm...

sende sağol mellllleeeek .... şimdi o gazeteyi alıp bakman kafi :) dedimya duyarlı bir gazete..sende çevrendekilere bunu yay..onlarda yollasın..gerçek adın melekmi,soyadınıda sölersen sorun olmazsa eğer ? ben o gazeteye aboneyim takip ederim yazını..merak ettim neler yazdın :)

yarin engelliler gününde yürüyüş var katilmayi düşünen istek ve tepkilerini geticek kimler var acaba ?

çok şükür memurlar netin ana sayfasina sesimizi duyurduk ...şimdi sira geldi buraya bunun içinde oturanbogayi azcik rahatsiz ederseniz bu iş olur ben en az 20 kere özel attim azcik nazlaniyor:) sizden şimdi bülent abinin özeline ricada bulunmaniz kırmaz o bizi yapar bi güzellik güzel bi ana başlık açar dimi bülent abi:)

açar tabi. açmaz mı? bizleri mi kıracak? yok canım daha neler...;)

arkadaşlar bu gün özida yı aradım dünyadan bi haber özürlüler için kurulmuş iki kurum bilirim birisi işkur birisi özida bence ikiside boşkur telefonuma çıkan bayana sordum merkezi sınav ne zaman olacak diye yıl sonunu bulur dedi ama internette okudum sınavın tarihi belli olmuş dedim o zaman onu dpb yayınlamıştır bizim haberimiz yok diyor yani sınavı yönetmelini hazırlayan kurum dahi bilmiyor bırakın gerisini arkadaşlar ben bayanı utandırmak için dedim internette sınavın tarihi belli olmuş diye sizde yanlış anlamayın sınav tarihi falan belli olmadı

yönetmeliği hazırlayan kurum DPB. özidadan sadece görüş alışverişi yapıyolar.

bende aradım 1 kere ne deseler beğenirsin milli eğitim daha yeni yaptı sınavı sınav olmaz bu aralar dediler.nasıl bir anlayış bu ya

arkadaşlar ben sürekli söylüyorum...o aradığınız numaradan çıkan kişiler sürekli değişiyor..oradan sağlıklı bir bilgi edinemezsiniz bence... bence bekleyin siteleri takip edin daha iyi . kafanız karışmaz en azından..

bu ne ya devletin umru değil ee özelede girmek cok zor arkan yoksa yndın ee bız ne ypcaz hayrt bişi ya calısıp hakkıyla paramızı almak ıstıyoruz kımseden borc veya sadaka ıstemıyoruz engellerımızn arkasına sığınıp yapamam edemem de demıyoruz ee bız daha ne yapalm nerde bu yetkılıler hiç mi insaf yok nasıl yürekleri var cok merak ediyorum 1,5 yıldır işsizim kafayı yicem artık

Engelliler haftası nedeniyle belki sınav hakkında bir açıklama yapılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt