Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferdi ağzın bal olsun..inşallah bakalım..dört gözle bekliyorum

ismail kardeşim bizde tabii müneccim değiliz biz diyoruz diye olcak hali yok ama bu sadece benim kişisel öngörüm..

ferdi kardeşim bende inşallah dedimki,varsayımsal bir öngörü ortaya attığın için... ;) hayırlısı Allah'tan..

girdim 3 kez..birisinde direkten döndüm :) 85 aldım..en son 87 ile aldılar M.E.B'na..

yerleştin yani memur kadrosunda msıın?

prd ya mesajı yanlış okudum yerleşmemişsin inşallah bidakine yerleşirsin..ben ilk defa giricem kısmet artık?

ferdi kardeşim 48 bin kadro boş..aslında şansımız çok..ama işte hepsini alacakları meçhul...inşallah hepimizde yerleşiriz..kendim için ne istiyorsam siz engelli kardeşlerim için de istiyorum Allah'tan..ama sende yazı yolla kurumlara bol bol..varsa çevrende başkaları onlarıda harekete geçir..çokluk iyidir..

MEB'in yaptığı sınavı sonradan kendim çözdüm hiç çalışmadan varolan bilgilerimle 74 aldım nasıl çalışmamı önerirsin?

inanırmısın bilmem de,bende o zamanları sorumluluk yoktu..hiç çalışmadan dalgasına girmiştim :( şimdiki kafam olsa çalışırdım..birde çalışsaydım belkide memurdum.. valla bana göre yargı yayınlarının falan kitapları var yeni çıkan..özürlü personel alımları için..sitesine gir bak..makul fiyatlarda..onlardan temin et..birde şu var;yeni sınav sistemi nasıl olacak bilmiyoruz..o yüzden sen o kitaplardan bol soru çöz..

arkadaşlar şuan yapmamız gereken kurumlara bol bol yazı yollamak. bizden rahatsız olup bıkana kadar yollayalım

yaklaşık 1 saat önce NORMAN kardeşin verdiği numarayı ben de aradım.yönetmelikle uğraşıyorlarmış ancak seçimden önce alımların belirleneceğini söylediler.seçim kelimesini de kullandıklarına göre merak etmeyin haber yakında verilir.9- 10 mayıs tarıhınde normal kpss başvuruları yapılacak.ben açıkcası bu dönem içerisinde engelli kpss sınavı hakkında da bir duyuru bekliyorum.

golden_heart;

Bende 1 kere girdim aynı sen gibi 88 den aldılar ben 86 almıştım.

Link verebilirmisiniz hangi kitaplardan bahsediyoruz.

mevce;

sevgili arkadaşım bundan doğal birşey zaten olmazki haziranda yani ( seçimden önce ) sınav ilanı verilir ancak yetişir eylüle ekime sırf 3 ay başvurular sınav yeri belirleme vs işler sürer burda önemli olan 2011 i öldürmemeleriydi pasif değil aktif olmalarıydı maLeseef olmadı

daha biten birşey yok nurdan beklemek lazim ...

Bu gun,acıklanacaktı sanırım.hala acıklanmadı dımı.? Merak ıcındeyız hayırlısı olsun bakalım ıns.

norman beklemeye devam edin :)))))))))) 2012 ye 7 ay kaldı

komikmi ? varsa daha iyi bi fikrin sende söyle biz bekliyeceğizde sen beklemiyecekmisin nefret ediyorum sizin gibi negatif kendini komik sanan insanlardan ...

bekleyelim beklerkende boş durmayalım arkadaşlar..yazı yollayın,medyatik birilerine ulaşın,medyalarda yazılarınızı yayınlattırın vs vs.. ağlayalımda mememiz olsun ..bu iş böle

mrb.

arkadaslar beklemekten baska caremız yok allah hepımızın yardımcısı olsun.

merhaba arkdaslar..ben 2010 kpss ye grdım faakat 1 hafta once engellı statusune gırdım bunu osym ye bıldırmelımıyım?

Neyi bekliyoruz uyduruk bir sınavı niye bekliyoruz kanun öyle diyormuş ilan verilecekmiş sanki hiç açık yokmuş gibi ilanı bekleyeceğiz kanun şunu niye dememiş 2011 de 48 000 engelli açığı kapatılsın ?????????? kusura bakmayın ben sizin gibi iyimser olamıyorum çalışma hakkım devlet tarafından gasp edilmiş durumdayken pozitif olamıyorum üzgünüm

erdi yetti atık bu ne arkadaş ya yapcekleri ....... bi sınav afedersiniz köpek gibi umsundurdular insaları

arkadaşlar aslında şanssızlığımız alımların seçim arefesine gelmesi. bu aslında bir şansta olabilir. bekleyip göreceğiz. ben 16sına kadar bekleyeceğim açıklndııı açıklandı yoksa beklemeyi de bırakacacağım....

önemli olan sınav duyurusu arkadaşlar o yapıldı mı en geç 2 ay içinde sınavda olur merak etmeyin..

mrb.

muhammeteminkaya;

arkadasım ben bıraz once aradım yenı kanunun cıktıgını tek sınav olacagını soyledı ama tarıhın bellı olmadıgını calısmaların devam ettıgını soyledı.ıns en kısa zamanda sınav olur.bu arada kaynak olarak nelere calısacagım yardımcı olabılırmısınız.oncekı sorular olsa yeterlımı ?

melllekkk;

yazını yolladığın insanın hitap ettiği kesimi düşünürsek,aslında normal orda ki insanların duyarsız kalması..ben türkiye gezetesinin 'engelsiz sayfa' diye bi bölümü var oraya yolladım yazımı yayınladılar..aynı türden yazıyı 4-5 kişi daha yayınlattırabilirse,bence dikkat çeker..duyarlı medya var,duyarsız medya var..haberiniz ola..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt