Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!
özürlü vatandaşları kulanarak rant peşinde partiler.Özürlü olduk diye,Kusurlu mu olduk.Yada cok bir şey mi istedik arkadşlar...
Böyle bu akıp gecen zamana Uzuluyorum.Neden hala bir açıklama yok ki....
forum yöneticileri bir yol göstersin biz de ona göre yardımcı olalım.mahkemeye filan verebiliyor muyuz ?sonuçta anayasanın eşitlik ilkesine aykırı değil mi?her yıl yapılan sınav bu yıl neden yapılmasın?
Seçimden önce yetişmez ise 2001'in Eylül-Ekim gibi düşünülüyordu hani,Özida başkanının açıklaması vardı bu konuda noldu,neden 2012 Temmuz...Hayırlısı diyelim...
Bugün (18.05.2011) saat 10:40 gibi Özürlüler İdaresi Başkanlğının Tel:0 (312) 229 55 11 numarasını arayarak konuyla ilgili Uzman birine aktarıldım,Uzman ın bugün internette yayınlanan engelli memur alımı ilanı için ''o habere inanmayın,1 yıl çok geç bir tarih,doğru değil dedi''peki ne zaman olucak diye sordum,Haziran-Temmuz gibi kurumların kadrolarını DPB'lığına bilidireceklerini,ama merkezi sınavın bu yıl(2011) içerisinde yapılıp yapılmayacağı konusunun kesinlik kazanmadığını belirtti,DPB'lığının sitesinden takip edin dedi...Paylaşmak istedim;arkadaşlar bir çoğumuzun bu sınavı ümitle beklediğini biliyorum,ama lütfen karamsarlığa düşmeyin,ben bu yıl içerisinde olacağına inanıyorum...Selam ve Dua ile
arkadaşlar özidayı arayın sürekli ben şimdi konuştum yoğunluk çok fazlaymış.açıklamadan dahi haberleri yok özidanın.hatta görüştüğüm yetkili yazılan mesajın yanlış olduğunu söyledi.güya özidanın böyle bir açıklaması yokmuş.
Yahu nereye gitsek sonu çıkmaz sokak. Her haber soru işaretleri ile dolu. Her geçen gün soru işaretlerinimiz daha da fazlalaşıyor. Kimse yokmu bu karmaşık duruma net ve resmi bir açıklama yapıp onbinlerce engelli kardeşimin yüreğine su serpecekkkk Tuzu kuru olanların bizi anlayabilmesi ancak bu kadar olur değil mi...!!!
Arkadaşlar bilindiği üzre her yıl engelli kadrosu için sınav yapılıyodu en son sağlık bakanlığı yaptı. Belirttiği kadroyu doldurmadı bile o ayrı mevzuu. şimdide yeni sınavı 2012 de yapacaklarını duyurdular resmen dalga geçiyolar. Tamam engelliler için iyi şeyler yapılıyor inkar edemeyiz ama mağdur edildiğimiz nokta çok ve bunu duyurmamız lazım. Ortak bir il belirleyip ( ankara olmasında fayda var diye düşünüyorum) yürüyüş yapmaya ne dersiniz. Biz sustukça dahada zorlaşıyor. Sadece burdaki forumdan tepki göstermemiz hiç bir şey ifade etmiyor. Cevabınızı bekliyorum.
İstediğiniz kadar eylem yapın istediğiniz kadar destekleyin oy verin değişmeyecek çünkü bunların zihniyeti ortada genel olarak takip edince anlarsınız bugüne kadar nredeydiler istedikleri yasaları anında öncelik tanıyıp halledenler vatandaş için süreyi uzun vadede tutmaktan çekinmiyorlar bizim millete müstehak.....
Melek can ben hiç bir zaman haksızlık karşısındada susmam ''haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır'' bu haksızlığı engelli veya engelli değildir diye ikiyede ayırmam mücadeleye devam ederim nerede ne gerekiyorsa onu yaparım değerlendirmem sadece bu sıkıntılara tepki vermeyip yandaş olup koyunluk edenlere bu memlekette kendi çocuklarına özel yasa çıkaran bakanlar gördük vatandaş için neden bişeyler yapılmaya gelince bu kadar tarih atılıyor acaba koyunlara duyurulur....
her ilde yapılan eylem fazla ses getirmez. az olacağız çünkü ama belli bir yazı düzenleyip bir kaç bakanlığa atabiliriz toplu olarak. bazı engelli derneklerinden de destek isteyebiliriz.
ben gelirim ankarya ama tertiplice düzenleyelim bunu..birde memeurlar.net neye göre açıklama yapmış..orayada yazı yazalım..arayanlara yalan demişler baksanıza..