Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mayıs ayında kadrolar açıklanacak merkezi sınav Temmuz'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tartışma yaratacak mesajları sileceğim arkadaşlar bakın konu önemli bir konu norman arkadaşımız araştırmış bizler ile paylaşmış lütfen rica ediyorum sizlerden konuyu başka yerlere çekmeyin tartışma yaratacak cümlelerden uzak kalmanızı tatsız olaylara taviz vermemenizi diliyorum...

hepsine teker teker gönderdim. hakkımızda hayırlısı ..
birde ben ne dicemistanbul orman bölge müdürlüğünde kur'a ile özürlü personel alımı vardı. 15 asıl 15 yedek olmakla birlikte kur'a lar çekildi
Orman Genel Mdrl - stanbul Blge Mdrl
yedek listenin birinci sırasındayım. şimdi sınav mı? olunacak bir türlü anlamadım.

Bende bugün aradım özidayı fakat bana hala beklediklerini söylediler.yarın tekrar arayıp tam bilgi alayım o zaman. umarım mayısın 5inde acıklanacagı bilgisi kesindir. bilgileriniz icin tesekkürler

Arkadaşlar arayınca kimle görüşüyorsunuz? Ben aradığımda bir tane bayan çıktı telefona. Uzmanlar şuan çok yoğun daha sonra ara deyip telefonu kapattı. Yarın tekrar arayacağım.

huseyin o bayan sekreter işgüzarlik yapmiş onun görevi istenen yere bağlamak ...

selam arkadaşlar biraz önce 03122295511 nolu telefonu aradim isteyende arayabilir teyitt edebilir iki hafta sonra kurumlar kendi alacaklarini açıklayip merkezi sinavdan önce alım yapacaklarmiş
asil önemli olan mayista kadrolarmi açıklanip temmuz mu merkezi yoksa mayista eski yönetmeliğe göre sinav mi olucak o belirsiz gibi ben bunu sordugumda mayista kurumlar açık kadrolarini açıklayip alim yapacaklarini söyledi merkezi sinavda temmuz dendi arayan arkadaşlar bunu sorarlarmi ben iki kere aradim :) buna bi açıklık getirirseniz sevinirim numara yukarida

arkadaşım s.a öncelikle : ben senin verdigin numarayı aradım dedikleri torba yasası oldugu için düzenleme yapılıyormus daha bana birşey demediler: ama bencede mayıs ta acılanır ve haziran veya temmuz gibi herkez izleyerek olsun derim cünkü
öle derler sonra geri adım yaptık derlerse yani kadro sayıssına göre adı m yaparlar . ben kacırdım bak ilk defa girecektim sınava ilk ögretim neyse sana başarılar dilerim

numarayı bende aradım ama işitme sorunundan ötürü bir türlü anlaşılamadım anlamadım. arayın gerekli bilgileri veriyorlar buradanda yazalım bizim için işitme sorunu olanlara detaylı bir bilgi ile açıklayalım arkadaşlar.
hepinize teşekkür ediyorum..

bekliyoruz ama bu işlerin altında başka .......sonuçlar olmasın?......

insanların merak ettiği tabiri caizse bu konuyla yatıp kalktığı bi zamanda yanlış bilgiler vermek ne kadar doğru canım kardeşim...telefonla aramalarla kimse bi şey yaptırtamaz dpb kurumuna...(senin amaç bu galiba)...ben aradım belirsizlik sürüyor dediler...mantık yürütürsek seçim haziranda hükümet kurulması falan derken bizim kpss e eylülde olur tahminimce...

arkadaşlar bende az önce ozidayı aradım. konuştuğum bayan topu dpbye atarken üst yazışmalardan anladığı kadarıyla sınavın ekim ayında yapılması planlandığını söyledi. şaştık kaldık. kime inanacağımızı bilemiyorum artık.

ben hayatimda adının özürlüler idaresi olupda özürlülerden bu kadar uzak bu kadar bi haber bu kadar lakayit bi kurum görmedim bize denilende 2 hafta sonra kadrolarin açıklanacaği temmuz ayindada sinavin yapilacaği dendi gene her zaman ki gibi herşeyi ellerine yüzlerine bulaştirip kıvırma aşamasindalar...
:mad:
işe yaramaz kurum

bende ardım dün bana yönetmeliğin hazırlanma aşamasında olduğunu söledi bi adam ..bende dedim 'bi kaç arkadaş aramış mayıs başlarında kurumlar ihityacı olan özürlü sayısını bildirecek..temmuz başlarında sınav olabilir demiş ordan birisi ' dedim..oda bana,'burda arkadaşlar değişir,ozaman ki arkadaş öyle bir duyum almıştır belki..ama doğruluk payı nedir bilemem' dedi..bende dedim tahminen bu yönetmelik ne zaman belli olur dedim..oda bana ' bürokratik işlemleri bilirsin,biraz zaman alabilirde hemen bitebilirde' dedi..sonrada 'DPG,özida bu siteleri takip edin.şimdi size ümit verecek bir tarih sallayıp sölemem doğru olmaz' dedi..

anlayacağınız arkadaşlar bu yönetmeliği kim hazırlıyosa biz ona yönelmeliyiz...yani hızlanması açısından..yoksa ufukta biraz zor görünüyo bizim sınav..bence yazı yollamak dışındada bişeyler yapın..medya olsun,gazeteler olsun yazıları oralarada yollayın..bakarsınız faydası olur.. bu işin peşini bırakmayalım..Allah yardımcımız olsun...saygılar...

alanya;

İşte özet budur... Alanya tekrikler. Her şeyi şu bir cümle ile özetlemişsin... Memur olupta tanıdığım kim varsa torpille girdim diyor. Buna inanmamak mümkün değil. Çünkü Son zamanların gündemi de belli. İşte bunlardan dolayı hiç ümitlenmiyorum. Ha sınav açılırsa girer çıkarım birde sonucuna bakarım. Gerisi yalan...

Güzel yorumlar için teşekkürler, ancak ne yazık ki durumumuz bu kadar trajikomik. Sırf benim adamım olsun, gerekirse taştan olsun... mantığı ile yapılan atamalarla güvenilir bir kurumun ne hale geldiğini hep birlikte izliyoruz

Sınavın ne zaman yapılacağı belli değil,

Sınavı kimin yapacağı belli değil,

Sınavın içeriği ve özürlülülük şekline göre uygulamaları belli değil,

Sınav yapılırsa kopya yada şifre olur mu belli değil.

Ne kaldı geriye? Belli olan tek şey en azından 6 ay daha bu muallaklıkta sürüneceğimizdir...

ösym yaparsa sınavı işimiz zor..sene sonunu bulur..MEB yapsa bari..

Ösym kpss ygs ales sınavlarında peş peşe skandallar yaşadı sorular çalındı şifreme yapıldı ve en son basım yanlışı yapıldı. şuanda herkes ösymde büyük bi değişkliğe gidilmesini bekliyor. ve ösym nin be sene içerisinde 23 sınav yapması gerekiyor. Seçimlere dua edelim yoksa engelli sınavı belkide kasım aralıkta yapılırdı ama seçimler var bunu göze alamazlar bir aya kadar muhakak engellieri tatmin edecek bi haber gelecektir inş diye düşünüyorum.

rotindaa valla bende bazen senin gibi düşünüyorumda,inşallah 'kenimizi avutmuşuz' demeyiz sonunda.. Allah hepmizin yardımcısı olsun..yazı yollamaya devam..ekstra çözüm aramaya devam..

Amin. Ben cafeden giriyor olmasam her gün her yere mesaj atardım sizler gibi. canım sağolsun:) Siz ve sizin gibi norman abı gibi uğraşanlarada Allah razı olsun.

Miray kardeşim; bilgi amaçlı soru yöneltilmesine açığım bende. Ama biri tutup yok ÖSYM milleti dürtecek yok bilmem ne. Bu tür yazışmalarla nereye varılacak bilmiyorum. Ha elbette herkesin espri yapıp, gülmeye ihtiyacı var ama mümkünse tadında kalacak şekilde. İnşallah sana da nasip olur. Bilgi amaçlı soru yöneltilirsede elbette cevap verme adaylarından biriyim.

bugun dpb ile görüştüm eski usul kalkmış dönem ilanları artık yokmuş beklemeyin tek sınavmış o da yapılandırılıyormuş tarih belli değil

buyur bakalım hayırlısı olur İŞALLAH

arkadaşlar daha yeni 0 (312) 229 55 11 ozidayı aradım çalışmalar devam ediyo dedi ağustosta bitmesi bekleniyo dedi sene sonundada sınav ola BİLİR dedi

yazık oldu ama ne yapalım oldu bir kere çare yok beceremediler size tavsiyem bu yıl bol bol gezin ders çalışmayın emeğinize yazık stresınızı atın eylul de baslayın derslere

yaaaaw arkadaşlar bırakın ağustosmuş eylülmüş falan..yalan ..ordaki adam bana dediki buraya her gün birisi oturuyor,o yüzden de herkes bişey diyor..ben sizin duygularınızla oynamaktansa tam olarak bilmediğim bişey içinde şu gün belli olur demem dedi..sizde bir adamın lafını buraya yazıyonuz..bence yanlış..oda yalan en doğrusu benim karşıma çıkan adamın söledikleri idi..adam ne güzel bilmediği bişeyi savmak için iddia edip yollamadı..bence hemen inanmayın..başka kaynaklar bulmaya çalışalım..

Bu saatten sonra bence sınav en erken eylül - ekim döneminde yapılır. Kamuda işler yavaş yürüyor. Sağlık bakanlığının atamalarını bile 2 ay beklemiştik. İnşallah yanılırım.

insallah hayırlısı olur ve cok alım olur insallah ya

İnşallah SGK da alım yapar uzun zaman oldu artık yeni arkadaşları aramızda görmek istiyorum..

herkesin görüşüne saygılı olmak kaydıyla,sınavın eylül-ekim gibi yapılacapını sanmıyorum nedeni malum;seçimler..merak etmeyin siyasi iktidar seçim üstü oy kaygısıyla bi güzellik yapar bize.seçime kadar sınav olmasa bile seçimden önce sınav tarihi,alınacak personel sayısı filan belll olur...rahat olun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt