Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Kadro Daire Başkanlığı ile görüştüm, liste açıklanmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasan58

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Başka bir sitede yeralan mesaj;

Herkese mrb;Kadro Daire Başkanlığıyla Görüştüm,şube müdürü(0312 413 14 13)bu gün itirazların yasal değerlendirme süresinin son günü olduğu,atama sonuçlarının bu hafta belli olacağını söyledi bu gün için bir açıklama falan olacak mı dedim hayır dedi.Başarı listesini sordum hayır dedi,ama açıklama yapılmıştı başarı listesi açıklanacaktı dedim yok,herkes tc nosuyla sisteme girip atanıp atamadığını görecek dedi.

haydi hayırlısı olsun arkadaslar bakalım neler olacak daha:(

Bir bürokratın bir tasviyesi var bir sınavda ne kadar sınav sonucu geç açıklanırsa o kadar torpil çok ama çok dönermiş bunu dicle üni sınavında gördüm personel müdürüyle görüştügümde neden liste bu kadar çok geç kaldı dedim aynen cevap şöyle listede uzlaşmaya varırsalar açıklanacak yoksa çooook bekler dediler sınav 25 gün sonra açıklandı sınava 300 küsür kişi girmişti artık siz hesap edin

osmanlı bende o sınava girmiştim dikkat ettiyse açıklamnadan önce tüm vekiller gelmişti jale hanımla görüşmüşlerdi jale hanım dicle üniv. rektörü, sınavda düşünebiliyormusunuz telefonlarımız bile açıktı yalansa

25 günlük süre dün bitti bugün ayın 16 sı mesai bitimine kadar açıklanır bunlar boş varsayımlar meb kadro daire başkanıyla görüşmüş te :)

off yaaa oyuncak ettiler iyice bi i yapacaklar onu da ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar yani yazııııkkkkkkkkk yaniiiiii:mad::mad:

elmaşekeri ne iyiliği babalarının hayrına mı alacaklar kanunlar bu hakkı tanıdı insanlar sınava girdi :)
relax relax:)

arkadaşlar bugün açıklanacağını kim söyledi. yasal süre doldu. bugünden sonra herhangi bir gün açıklanabilir.beklemekten başka çare yok.

eli kolu bağlı olması ne kadar zor... beklemeden başka çare yok sanırım... olan bizim oruca oldu....

Yasal süre deniliyorda milyonlarca kişinin girdiği öss sınavının sonuçları ve yerleştirmeleri bile bu kadar uzun sürmüyor kaldıki daha 50.000'e varmayan sınava giren kişi sayısının açıklanması bu kadar geç olmamalı hangi akla hikmetki 25 gün yasal süreç konuluyor, mebde personel mi yok bu sınavın sonuçlarını tam anlamıyla açıklayacak

meb de personel az o nedenle bizi alıyolar ya:)

Burada ve memurlarnet bugüne kadar memur ve hizmetli sınavı ile ilgili yazılanların %99 u yalan yanlış masa başı yazılan senaryolardır.Görüyorum ki milletin hayal gücü bayağı geniş.Oturuyor hayal kuruyor ondan sonra gerçekmiş gibi yok şununla görüştüm yok şurayı aradım diye yazıyorlar.Milletin sinirlerini bozmaktan başka birşey yapmıyorlar.

bende aradım bugun 1 hafta sonra onumuzdekı pazartesı acıklanacak dedıler

arkadaşlar önce torpili olanlar yerşeleşicek sıra sonra bize acele etmeyin bakam siz :)

yaaaaa siz nereyi arıyorsunuz da şu gün bu gün diyorsunuz bende anyalya miliği eğitim müdürlüğünü aradım şimdi daha hiç bilgi yok bizde bekliyoruz dediler size şu gün bu gün milliği eğitim burdakinden başka mı ya deli olacağım

aman getirin. çok güldüm istersen espirilerini başka zamana sakla arkadaşım olurmu şuan hiç kaldıraçak durum da değilim :mad:kaç gündür ha bü ha yarın sinir sistemi diye bişey kalmadı

Bir teselli ver.bir teselli ve yarabbim bir teselli ver.

30bin küsür kişinin girdiği sınavı 2 aydır bir sonuca kavuşturamıyor meb, ben bi çıkayım bakam şöyle bi siyasi tanıdıkların yanına torpil istiyek :D

bulut ilçe başkanlarınıda yabana atma geriye kadro kalırsa bize dağıtırlar:)

Evet arkadaşlar 0312 413 14 13 numarayı bende aradım Tülin hanım ile görüştüm "bu gün itirazların yasal değerlendirme süresinin son günü olduğu,atama sonuçlarının bu hafta belli olacağını söyledi bu gün için bir açıklama falan olacak mı dedim hayır dedi.Başarı listesini sordum hayır dedi,ama açıklama yapılmıştı başarı listesi açıklanacaktı dedim yok,herkes tc nosuyla sisteme girip atanıp atamadığını görecek dedi." Aynen tekrar etti ya ne çok telefon geliyor dedi.İnceleme süresi doldu diyor bu hafta içinde sonuçlar açıklanacak dedi.Hatta puanları sordum nasıl oluştu diye gülerek ben bilmiyorum dedi.

aslanbey21;

ciğerim ilk önce adımı düzgün yaz.ondan sonrada booooooooom artık ne denilir bu işe herkes doğru
birşeyler söylüyor bence.valla ilk önce bana sabır sonra sizlere.bu arada çook susadım çookkk.allah kabul etsin orucuz.meb de oruç tutulmaz

muhsin21 kardeşim dicledeki söylediklerin aynen dogru 2007-2009 arasında 18 adet yazılı sınava girdim gitmedigim il kalmadı öyle şeylerle karşılaştım ki bu sınavlarının tümünün formalite oldugunu görmemek için insanın salak olması lazım inşallah en kısa zamanda meb sonucu açıklanır ama bundan da emin olun herkes bir şekilde sayın bakanıma yükleniyor sırf kendi adamlarını alsınlar diye malesef çevremizdekiler böyle yapınca bizlerde başka yollara sapmaya mecbur bırakıyorlar örnek arakadşımız sınavdan önce 15.000 tl birisiyle anlattılarını sınavı kazandıgı vakitte para verecegini söyledi yıl 2007 meb , batman meb, elazığ meb, mardin meb deha niceleri şimdi bu arkadaşlar 3 yıllık personel

herşey belli kazananlar, atananlar gidecekleri yerler... ama son düzenlemeler yapılıyor bence ve özür durumuna göre ayarlanıyor...ağır özürlüler eleniyor gibi bir his var içimde, ama bu sadece benim kendi şahsi düşüncem...

az önce aradığımda da Cumaya kadar atamalar duyurulacak dendi arkadaşlar. az daha sabır. :(

arkadaş belli bi tarih olmazmı ya lazım değl memurluk felan zzaten verem olduk memur olsakta faydası yok artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt