Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB Kadro Daire Başkanlığı ile görüştüm, liste açıklanmayacak
arkadaşlar öncelikle herkes için hayırlı uğurlu olsun sınav sonuçları..ramazan ayınızı da kutlarım..memurluk sınavın da 90 aldım ancak sınav sonucunu yeterli görmeyip çeşitli torpil arayışlarına girdim...kesin olarak söylüyorum herkes müsterih olsun bu sınavda ve sınav sonucunun değerlendirilmesinde torpil yok...komplo teorileriyle kendinizi de başkalarını da üzmeyin...
Cumaya kadar bekleyeceğiz yani!Bu işin cuması mı olurmuş?25 iş günü süresi doldu, sürenin bitiminden sonraki iş günü açıklamaları lazım ve bu da 16 Ağustos Pazartesi yani bugüne denk geliyor!İşgüzarlıktan ve boşvermişlikten başka bir şey değil bu bence.
midem deliniyo yaaa kaynaya kaynaya bihal oldu .Herkes çok stresli her ne kadar başka şeyler düşünün arkadaşlar desemde kimsenin bişey düşünücek hali kalmadı .Sabır arkadaşlar biraz daha sabır
bende il milli eğt.müd. atama ser. aradım belli olmadı siteden takip edin diyorlar. heralde hafta sonunu bulacak açıklamaları kadralar oluşmadı heralde açıklıyamadıklarına göre
ağzı olan konuşuyor! az evvel ben de aradım ve bayan dedi ki atamaların yapılmaya başlandığı ve sonuçların bu hafta içi yayınlanacağını söyledi! ayrıca gün veremiyoruz dediler! ayrıca telefonlara bakmaktan işimizi yapamıyoruz dediler! bide liste olayı yok ! tc kimlik numarasıyla girip öğrenilecek atanıp atanmadığı....
sabır... sabır... sabır... muhakak olacak ama buna da bel bağlamayın şimdiden diğer sınavlar için derslerinize çalışın; ben başladım bugün yılmak yok! yola devam
süre uzadıkça insan isyan ediyor sonra tevbe ediyor ve sonra yine isyan ediyor. eşimle birbirimizi hiç kırmazdık şimdi sık sık tartışır olduk. Birkaç gün oluyor bir inşaat şirketinden iş teklifi geldi mebden bir sonuç alamayınca olumlu bir cevap veremedim. 5 yıldır işsizim yaptığım iş başvuruları hatırlayamayacağım kadar çok sonuç yok. Hizmetli sınavından 96 puan aldım tercihim konya acaba ile başlayan soruların ardı arkası gelmiyor. 25 gün nasıl geçti bilmiyorum. Bu gün binbir ümit ve soru işaretleriyle internet cafeye geldim. Evimizle net cafenin arası belediye otobüsüyle 40 dakika... Yarın yine gelmem gerekecek açıklanmazsa diğer gün yine ve sonra yine ta ki açıklanana kadar. Benim özürüm gelip gitmeme engel değil ama herkesin evinde internet yok ki internet cafeye gidebilen var gidemeyen var. Hepimizin aklında acabalar olduğuna göre bu böyle sürüp gideceğe benziyor. Bir an önce sonuçların açıklanması dileğiyle Allah herkesin gönlüne göre versin
arakadaslar aşşagıda verecegım siteden meb le ilgili tum bolumlere ulasabılırsınız ayrıca konustunuz kısılerım mudur yada sef olduklarını unutmamanız dılegıyle
şu an genç ömrümün taze çağında senin sınavına nerden girdim.
Girmez olaydım.
ömrümden ömür yedin meb.
Bi giriyim ilk fırsatta sendikaların yanında olacam.
bende 03124131326 bu numarayı aradım işten ayrılıcam ona göre baana kesin birşey söliyebilirmisiniz dedim çok sıkıştırdım bi sürü baha nede ekledim ve 20 si ile 25i arası açıklanıcak dedi kesin ve net bilgidir 2 dakika oldu konuşalı
çok ayıp çok 9 ay anne karnında nasıl bekledin... 18 aydır işsizim senin gibi acele etmiyorum herşeyin hayırlısı diyorum. Ben bu hükümete güveniyorum . Er geç sağlıklı bir şekilde açıklarlar.....
şimdi benim raporuma bide %99 ruhsal bozukluk raporuda eklendi artık zaten iş göremez raporum oldugu için meb beni ve böle sınava girenlerden alacak adam bulamıyacak herkezi deli etti )
Ne kadar lakayıt bir kurum, kafasına göre tarihi ileri atıyor, olmuyor belirlediği tarihde de açıklamıyor, üstelik ne zaman açıklayacağınıda açıklamıyor.