Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Kadro Daire Başkanlığı ile görüştüm, liste açıklanmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizimle alakalı bişey yazsalar dişimi kıracam zaten

KPSSye yönelik branş sıralamasının yayınlanmasıyla ilgili bir haber o.Yani ne MEB memur, ne de MEB hizmetli kadrosuyla alakası yok!Olsaydı zaten şaşardım çünkü onlara göre biz YOKUZ!Cumaya kadar bu işin bitmesi lazım aslında bugün bitmesi lazım ama bakalım göreceğiz.

Saat 09:50 hala çıt yok heyacanla bekliyoruz zaten olursa 10:30 yada 14:00 açıklanır

her gün aynı sey 10:30 yada 14:00 bekle. bi insan evladı cıkıpta 2satır bişi yazsa onlardaa rahat eder bizde.en azından kesin bi bilgimiz olur ama nerde o insanlık,düşünce :confused:

Arkadaşlar gün konusuda resmi bir açıklama gelmediği için kimseye bir şey söyleme hakkımız yoktur.

ama şu bir kesin ve aynı söz olmaya başladı
en geç cuma günü açıklanacak....

Atamaları elle yapsan şimdiye bitmişti bir de bilgisayar ortamında yapıyorlar :D Yani elle yazsalar kimin nereye atanacağını ohooo işlemler bitmişti!Bilgisayar kullanmayı bilmeyen birini bilgisayar başına oturtup "şu atamaları kayda gir sisteme online olsun" dediler herhalde :D İşi biraz da şakaya vuralım.

Ehli keyfin keyfidir sınavların telvelesi ; koca cemiyeti sabırdan çatlatır MEB'in kendisi

Sabrımızdan sabır bile sabırsızlandı yahuuu

yaw bu saate kadar Bir şüphem yoktu Arkadaşlar :Fakat bu saate artık bende birilerinin çıkıp sakat ve yardıma muhtaç insanların hakkını ihlal etme gibi bir yanlış yapmak gibi zalim olabileceği inancı çok kuvetli bir şekilde ortaya çıktı
BUNLAR BİLMEZLERMİ BU AZİZ RAMAZAN GÜNÜ UMUT SÖNDÜRMENİN NE OLDUĞUNU YADA YARDIMLA GEÇİNEN SAKT BİRİ VE ÇOCUKLARININ HAKKININ ELLERİNDEN ALINMASININ NE OLDUĞUNU
BUNLAR BİLMEZLERMİ KAİNATIN EŞSİZ EFENDİSİNİ!!!!! VE GAZABINI

94 puan hizmetli şanlıurfa mardin diyarbakır batman siirt ve altı ewet

Meb'in kadro daire başkanlığı diye bi başkanlığımı varmış ilk kez duyuyorum bak bu başkanlığı :)

Buyrun arkadaşlar sizi atayacak personel :D

denetleme.jpg

normkadro.jpg

insankaynaklari.jpg

bakın ne kadar özverili çalışıyolar sizler için litfen arkadaşlar litfenn yaaa :D

Oooo hooooooo :) Bunlar resimdeki gibi çalışırak atamaları yapmaya çalışıyorlarsaaaa... :D:D:D Biz bir ay sonrayı falan kendimize kabullendirmeye çalışalım en iyisi :cool: (İşin şakası bu tabe ) ŞAKASI BİLE KÖTÜ YAAAAA ;)

Ne kadar hafife alınıyor anlamıyorum Resmen dalga geçiyorlar dün arayanlara verilen cevaplara bakarmısınız sizce hangisi:)))

a. yarın açıklanır muhtemelen
b. Bu hafta cuma mesai bitimine kadar
c. 20 sinden
d. 20 sinden sonra herhangi bir günde
e. ay sonuna kadar açıklanacak
f. hepsi
g. hiçbiri
h. hangisine inanalım ve hangisi doğru:))

çok trajikomik bir haldeyiz çok yazık valla bu kadar insan kendine yol çizmek için, işe girecekler işe girmek için, diğer kurum sınavlarına çalışacak olanlar vs.vs.vs. hepimiz onları bekliyoruz onlar kalkıp 2 kelam açıklama yapıp net bir tarih vermiyorlar...
yazık çok yazık...:((
Ahvali halimiz budur vesselam...

Sanki Milli Eğitim Bakanlığı değil de MİLLİ GERİLİM BAKANLIĞI gibi. Durmadan geriyorlarr... Nereye kadarr yaaaa ;););)

Saat 13:43 itibariyle... MEB'in sitesinde açıklama namına "TIK" yokk :) Bilginize....:D

arkadaşlar ben 84 aldım ama hiç heyecanlanmıyorum. Çünki kendime şans vermiyorum hizmetli olarak girdim. 94 ve üzeri arkadaşların heyecan yapması normal ancak diğerlerinin heyecanlanmasına gerek yok bence

ULA BENDE 84 ALDIM VE BALIKESİR İ TERCİH ETTİM İNANIYORUM Kİ İL TERCİHLERİ DİKKATE ALINACAK VE ATANACAĞIM.
BUNLARDAN SIKILDIK ARTIK ŞUNLA ATANIRMIYIM HEYACANLI DEĞİLİM.HEYACANLI DEĞİLSEN BURDA NE GEZİYON.DİĞER İNSANLARIN HEYECANINI BARİ ZEDELEME.

BEN HEYACANLIYIM:mad:

bu resimdekilerin hepsi damızlık:)
işimiz bunlara kaldıyda kaldı kadınların hepsinin bıyıkları var:) bunlardan hayır yok:D

arkadaslar MEB ı arıyom cevap vermıyolar.galıba bugunde acıklanmayacak............

canarslan, bence yanlış bilgilendiriyorsun ne malum 90 veya 88 puan alanların yerleştirilmeyeceği?ÖSS de bile yüksek puan aldığı halde YANLIŞ TERCİH YAPTIKLARI İÇİN yerleşemeyenler var.Burada önemli olan doğru tercihleri yapabilmek.Bence 88, 86 hatta 84 puanlı arkadaşların bile yerleşme şansı var.İnsanların hayallerini yıkmaktansa MEB’in yapacağı atama sonuçlarını beklemek daha doğru olur.

BUNLAR YILLIK İZİN ALIP KENDİ KAFALARINCA TAKILIYORLAR GALİBA.BU NASIL İŞ YAAAA.
BAK BEN MEBE BİR GİRİYİM BİLİYORUM BU GEÇ AÇIKLAYANLARA:eek:

slm arkadaşlar hasan58 arkadaşın aradığı numarayı aradım aynı cevap verdiler cumaya kadar
dedim peki başarı listesinden bahsettiniz 25 gün süre bitiminden sonra açıklanacağı yaıyor diye sordum bir karşıklıkolmuştur dedi dediği bu gelde nem kapmaa

Bende 0 312 419 14 10 numaralı telefonu aradım telefondaki bayan cumaya kadar açıklayacaklar dedi,

Cuma açıklanmazsa ne olacak dedim?

Bilemiyorum dedi....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt