Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB Kadro Daire Başkanlığı ile görüştüm, liste açıklanmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede zaten meb işlerini çoktan yapmıştır.İtirazları beklediler onun içinde süre doldu bence bu iş tamam sonuçlar açıklanır ama ben cuma kadar uzayacağını pek sanmıyorum bence en geç çarşambaya açıklanır gibi

En çok sinir olduğum nokta MEBten bu konuda bir açıklama yapılmaması.25 günlük yasal süreç dolmuş hala açıklama yok daha neyi bekliyorlar davetiye falan mı?Çıkarsın dersin "şu gün açıklayacağız" diye ama öyle bir şey de yok!Bunlar boş vermişler işi adeta umurlarında değil.:mad:

Sabır dilemekten başka elden bişey gelmez,ama gerçekten çok uzattılar birçok arkadaşın psikolojisi bozulmuştur.Yazık bu kadar uzamaması lazımdı.Devletin bizi anlamadığ ortada "neyleyim hekimi bana dam düşeni getirin"

Ya mesele o değil gün versinler bekleriz ama vermiyorlar.Bunca insan MEB sınavından sonra Sağlık Bakanlığı, Orman Bakanlığı ve KPSS sınavlarına da girecek ve bu MEBin açıklanmamış olmasının verdiği stresten ne sınava çalışabiliyorlar ne de yollarını çizebiliyorlar hiçbir şey yapamıyoruz.Bu vurdumduymazlığa Sayın Nimet Çubukçu ne zaman dur diyecek merak ediyorum!Nohut-bulgur falanda istemiyoruz sadece sonuçlar açıklansın istiyoruz!..

arkadaşlar öğleden sonra arayanlar alığı bilgileri paylaşırsa çok memnun oluruz.
0312 413 13 78 bu telefona bakan kişi yarın diyor. sabah başka telefon numarasını aradım cumaya kadar dedi. şimdi hangisine inanmalıyım :(

sabreden derviş meb önünde gebermiş:)

Portakalı soydum başı cuma koydum ben bir yalana uydurdum duma duma dum kırmızı mum dolapta pekmez meb' de yalan bitmez ....

üniversite sınavı bile oldu bitti.adaylar tercih yaptı. gerçekten uzun sürdü.anlayamadık.artık ne zaman açıklanırsa .

bilmiyorsan konuşma

değerli bay ve bayanlar öncelikle ramazan-ı şerifiniz mübarek olsun.Arkadaşlar ister orayı arayın ister burayı.benim görüşüm kadro daire başk. daki memurun keyfi ne zaman yeterse o zaman açıklayacak gibi...bekleyelim muradımıza erelim inşallah..Allah ım şu mübarek ayda cümlemizin yüzünü güldürsün inş.

Bir de geçen hafta sonu MEB Bakanı güya MEB sorunlarını konuşmak için TV ye çıktı ama sanki ÜSTÜNE VAZİFEYMİŞ GİBİ REFERANDUMU anlattı!Yahu bırak referandumu başbakan yürütsün, siz MEB Bakanı olarak eğitim sorunlarını vs vs açıklayıp çözüm önerilerinizi sunsanıza?İnsanlar REFERANDUM dinlemek için değil Milli Eğitim Bakanının AĞZINDAN ÇIKACAK EĞİTİMLE, SINAVLA İLGİLİ SÖZLERİ DİNLEMEK İÇİN ekran başına oturmuş.Bir sürü insanın umuduyla oynuyorlar resmen bu kadar sorumsuzluk, vicdansızlık olmaz.

ne olacak bu hükümetin memuru bu kadar olur ancak anasını satim doldurdular kendi geri zekali arkabalarını torunlarını torbalırını yeğenlerini komşularını akp lileri ondan sonra önce sonra bügünde sonra onda sonra ALLAH bilir diyolar tabii o kadar çok torpil olursa kim işleri yapacak

bunlar naptını sanıyorlar NE MİLLETİ OYNATIYORLAR BU KADAR OLMAZ

Yav hiç keyfi kalmadı bu işin adamlar her gün daha beter hal almaya başladı...

Meb herkeze ayrı ayrı mı cevap verıyor yaaaa :( :( Bende bugün aradım: Bu hafta içi açıklanacak diyorlar. Bazı arkadaşlar da diyorki bende görüştüm ve başarı listesi yayınlanmayacak sadece tc no girilip atanılıp atanılmadıgını öğrenilecek deniliyor.. E MEB sitesinde başarı listesinin açıklanacağını söylemişti. Bu nasıl bir sistem yaaaa.. :( :(

( Özürlü personel alımı sınav sonuçları açıklanmış olup, özürlü personel alımına ilişkin hazırlanan kılavuzda da belirtildiği üzere sınav sonuçlarına itiraz ve bu itirazların karara bağlanması ile ilgili süre[FONT=Calibri][SIZE=3]ç [/SIZE][/FONT](sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 25 gün) tamamlandıktan sonra başarı listeleri oluşturularak yayınlanacaktır. Kesinleşmiş başarı listesi en yüksek puandan aşağı doğru sıralanarak oluşturulacaktır[FONT=Calibri][SIZE=3].[/SIZE][/FONT]
Bu sürecin sonunda atamalar, adaylardan sınav başvuru aşamasında alınan atama tercihleri doğrultusunda puan üstünlüğüne göre ilan edilen kontenjanlar ölçüsünde yapılacaktır. Atama sonuçları http://personel.meb.gov.tr adresinden yayınlanacaktır. Atamaları yapılan adaylara ilişkin listeler aynı gün İl Millî Eğitim Müdürlüklerine elektronik ortamda gönderilecektir.
İlgililere duyurulur. )

bu bilgiyi nereden aldın milletin canı zaten sıkkın bide böyle şeyler yazıp insanların midesini bulandırmanın manası yok

Yarın kesin açıklanıyormuş arkadaşlar, bilginize

şahinden aldım bilgiyi tanırmısın..mide zaten bulanık kardeş kusmazsak düzelmez

İnş açıklanır artık yazık bize çok uzadı gerçekten sabır taşı olduk.

saat 16 dan sonra genelde meb veri girişi yapıyor sanırım o saate kadar yayınlamazsa yarın kesin

cumadan pazara kaaç gün var arada haydi kafayı oynatmadan biz oynayalım :)))

personel.meb.gov. da bişey yokki. tc numarası nereye yazılıp bakılıyo acaba.yarın bakarım.adres verebilirmisiniz.

bir tanıdığın selamıyla daire başkanı ile görüştüm. bu hafta içinde kesin açıklanacağını ve direkt atamaların yapılacağını öğrenebildim, arada arkadaş olunca fazla yüklenemedim adama, 1-2 güne kadar açıklanmazsa direkt arkadaşa aratacağım bu defa, arkadaşlar sizin heyecanınız beni de sardı, sınava ben de girmişim gibi, herkes için hayırlısı olsun inşallah.

bu adres te yaz kadrolu özür grubu yazıyo. burasımı .:(

arkadaşlar bende aradım bu 13 14... sonu olan numara kesik çalıyor bende özel kalem yazan 312 [FONT=Arial]425 55 89 aradım bi bey ayın 20 sinde sitede açıklanacak dedi kapattı..Yetinmedim insan kaynaklarından bu no yu verdiler 312 419 14 10 aradım memur bayana 'atamaların ne zaman açıklanacağını sordum bu hafta içinde sıralamalar belli olacak haftaya açıklanacak'.. 'Neden sitede bi açıklamaya yapılmıyo binlerce insan mahvolduk' ,'asıl biz mahvolduk telefonlar susmuyor ' 'öss kpss hepsi açıklandı kaç aydır bekliyoruz' 'sağolsun tabi beklemek daha zor' dedi. Burayla işiniz bitti dedi diyolog böyle bitti ..Hadi biz bunları da kabul edelim bekleyelim ama eşe dosta daha açıklanmadı demekten utandım 16 diye bilen herkes aramaya başşladı taa sabahtan annem pc başına geçti sonuç değse bari ..Rabbim rahmetine sığınıyorum ...[/FONT]

arkadaşlar taniki beklemekten sıkıldık ama kendimizi strese sokup sağlığımızı bozmaya gerek yok bu kadar bekledik biraz daha bekleyelim lütfen sağlığımıza dikkat edelim.

napalım beklemek zor. ama anlaşılan bu haftada bekleyişle geçecek.hakkımızda hayırlısı olsun...bi ricam var. siteye üye olup kazananlar yazsınlar. sonuçlar açıklanınca.paylaşalım.

evimde net. yok.napayım. artık gidiyim. yarın siteye bakarım. sizlerden haber varsa. bende bakarım. en iyi haber hızlı haberler burda .gerçekten.arkadaşıma dedimki siteye bakalım.ora daha iyi haber veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt