Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB özürlü sınav soru ve cevapları açıklandı. Kaç doğru kaç yanlış cevabınız var?

Memur düzeyinde girdim 42 doğrum var tercihlerim Tekirdağ, Edrine , Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale sizce şansım var mı

hizmetli olarak girdim 3 yanlışım var of ya pisi pisine yanlış yaptım birini. atanabilcek miyim acaba:(

Lise düzeyine girdim 49 doğrum var. Tercihlerim Balıkesir.Denizli.Bursa.İzmir.Manisa

Verimlilik artışını engelleyen nedenlerden en önemlisi aşağıdakilerden hangisidir?
A) Eğitimsizlik
B) Tembellik
C) Gönülsüzlük
D) Yöneticinin baskıcı tutumu

Bu da yanlış yaptığım soru.

egitek açılıyor ama ilgili başlığa tıkladığımızda hata veriyor

ya arkadaşlar doğru şıkları buraya kopyalamanız mümkün değil mi acaba haratio senin yanlış cevapladığın sorunun doğru şıkkı ne

41 net war bendede hayret ya. sinir oldum sinir. Tercihlerimde Karabük-zonquldak-bartın-çankırı-çorum-evet

tembellik mi yok ya ben eğitimsizliği işaretlemiştim ya abi sen lise düzeyini kopyalayamazmısın hata veriyor açılmıyor dostum

eğitimsizlik onun cevabı sen doğru yapmışsın körbıçak

arkadaşlar 43 netim var.Tercihler Ordu,Erzurum,Trabzon,Nevşehir,Edirne inşallah olur,nasipte varsa,herkese bol şanslar...(Hizmetli) Bence umut var.

ee abi ben cevap anahtarını açamıyom biriniz tembellik biriniz eğitimsizlik diyor hangidsi doğru

cevaplarimi aklimda kaldigi kadariyla kontrol ettim. 40 dogrum var. 4-5 soruya verdigim cevabi hatirlayamadim. memur duzeyinde girdim hepimize hayirli olsun arkadaslar.

29 doğrum var.Atanmam kısmet değilmiş.Şimdi ne yapacağım bilmiyorum.

hoppalaaaa :):):) şimdi kalpten gidicem

yapma be gökhan beee tüh ben de sana bir an inanmıştım

ee iyi de bu yorum gibi olmuş

abi bi açabilsem ondan söylüyom buraya kopyalayım da bakalım ben de açılmıyor diye

benım net kapı gibi 41 hayretler içindeyim walla HİZMETLİ cok zor girmem cok zor..

o sorunun doğru cevabı ne cevap anahtarında ben sosyal güvenlik hakkı işaretlemiştim

3 yanlışım var olmadık soruları yanlış yapmışım inanamıyorum VERİMLİLİK artışını engelleyen soruyu ben egitimsizlık yapmıstım tembellıkmıs of of

ya o soru arkadaşlar gerçekten enterasan ya tamamen yorumsal bişey o

memur 40 doğru
kocaeli-ist-bolu-bursa-kayseri
sizce şansım nedir arkadaşlar.:(

slm arkadaşlar
48 doğru var ama umutsuzum zor görüküyor çünkü full yapan ve 49 yapan çoktur yanlışlarımda
y.hizmtli sorusundan
Aşağıdakilerden hangisi bir çevre sorunudur?
A) Toprak kirliliği
B) Kar yağışları
C) Ağaçlandırma faaliyetleri
D) Sulak alanların korunması
ağaç yaptım çevre sorunu oolarak
diğeride
Verimlilik artışını engelleyen nedenlerden en
önemlisi aşağıdakilerden hangisidir?
A) Eğitimsizlik
B) Tembellik
C) Gönülsüzlük
D) Yöneticinin baskıcı tutumu
eğitimsizlik yaptım bo kadar kolay ama demekki yanlış çıkıyor kısmet artık beklicez görcez hakta hayırlısı

gtrcgokhan;

üzgünüm ama eğitimsizlik değill :( tembellik doğru cvp ...

bu iki sorı dada durdum şöle bir baktım gittim gittim gelsim ama yanlışları bulmuşuz neyse kısmet olacağı varsa olur Allahtan hayırlı hakkımızfa artık

Üst Alt