Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavı sonucunda sıralama nasıl olacak?

Niye saçmalık olsun ki ?

Hem soruyosunuz hemde saçmalık diyosunuz ayrıca sizin söyleminizle "saçmalıkta" olsa durum bundan ibaret. Ters cevap vermiyorum doğrusu neyse onu söylüyorum ama nedense verdiğim cevaplar galiba kişilerin hoşuna gitmediği için ters geliyo.

yani onun dışında ve düşüncelerine zıt görüşleri olan herkesin çıkarı var öylemi. bravo bu çıkarımınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum...

tam kanunu ve yönetmeliği bilmiyorsan benim bilgimi nasıl olurda eleştirebilirsin? Ben bilgime ve mantığıma göre yorum yapmadım. Bu konuyla ilgili olan birime ulaştım ve gerekli kişiden almam gereken tüm cevapları aldım.

Pişman oldum tekşey ne biliyormusunuz. Burada yardımcı olmaya çalışırken menfaatçi, muhalefet hatta ve hatta bilgisiz ve daha bir sürü şey de olduk. Çok pişmanım tüm söylediklerimi geri aldım. By_cin ne diyosa doğrudur. hatta soykankaan ondan daha doğrudur...

arkadaşlar çok ama çok kolay ya 6. tercihi işaretleyen arkadaşlar puanına göre türkiye sıralamasına (memur yada hizmetli gibi tercihlerine göre) isteyerek zaten katılmış olacak. Yok ben sadece 5 il istiyorum diyenler ise sıralamaya göre giremeyebilirler yani okadar açık...

Üst Alt