Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
murat255;
gelınce bılgı verırsen sevınırım kardesım benım kardesımdede öyle yazıyo benım kınde hele hıc bısey yazmıyo bakalım ne olcak ben de haftaya gıdcem
ticet77;
onaylatmadım daha burdan yabtım anca ozaman çıktısında guzelce duzenlerınm onunla gıderım orda yaparlar tsk ler bilgılerın için
çıktı almana gerek yok tekrar o başvuru bölümüne gir senin başvurun karşına çıkıcak ordan düzeltme yap ve göndere bas ama tabi yok dersen müdürlükte düzeltir
VARSA YUKUMLU BULUNDUGU KURUM kısmı neoluyo arkadslar ben calısıyom mesela sözlesmelı personel olarak mevsımlık 1200 gunde sigortam var bu iş yerınden o mu yazılıcak
alah razı olsun subatın 15 de gırdım şimdi calısıyom bakarsın hazıranda çıkarıyorlar yanı bıtıs tarıhını kendılerı bos bırakıyorlar kendılerı karar verıyorlar ve kendılerı isdıkleri zaman gerı cağırıyorlar yanı gır cık iş cısıyım 5 senedır tam bır yıl calısmadım ful hiç
ticet77;
Nasıl yani, ben kamu işçisiyim, istifa etmem mi gerekiyor, ya kazanamazsam ne olacak, elimdeki işimi demi kaybedeceğim, biraz daha açar mısın ?
sözleşmen vardır muhtemeler sözleşmenin içeriği önemli şuan o kuruma karşı sorumlusun yani işe devam etmekle yükümlüsün sınavı kazanır da gidersen sözleşmede ayrılma şartları uygulanır
O önemli değil, basar istifayı çıkarım, çelişkiler içinde iki arada kalmayalım da. İşçiler istifa dilekçelerini verdiler mi o gün ilişkileri bitmiştir. Sözleşme elimde işi bırakmaya yönelik hiçbir madde yok. Kazanırsam bana engel çıkarmasınlar da. En iyisi Personel Müdürüyle bu konuyu konuşmak.
Sağlık raporumu fotokopisini hastaneden aslı gibidir diye onaylattım. Diplomamın ve kimliğimin fotokopisini çektirdim asıllarıyla birlikte il milli eğitime gittim. ( Bir adet fotoğrafta dahil )
Sağlık kurulu raporum dada Çalışamayacağı iş alanları bölümünde hiç bir şey yazmıyordu onaylandı.
Arkadaşlar fazla korkmayın Çalışan memur raporda illa çalışabilir yazması gerekiyor derse itiraz edin bir şeyler yapın...
İnternet'ten birisi hizmetli yerine memurluk tercih etmiş onu düzeltiyorlardı yani yanlışlık yaptım diye üzülmeyin oradaki memurlar art niyetli değilse yardım ederler...
Artık bugün itibarıyle MEB memur aday adayıyım Yeni sağlık raporu, çıkış belgesi onaylı örneği derken belgeleri tamamladım ve bugün verdim. Başvuracak arkadaşlara buradan tekrar söylüyorum eğer elinizde belgelerinizin orjinal aslı gibidir onayları varsa hiçbir sorun çıkartmıyorlar. (en azından Ankarada) Fotoğrafınızı tarayıp iş talep formunuza ekliyorlar ve size bir örneğini verip 15 hazirandan sonra sınav giriş belgesini almak için gelmenizi söylüyorlar. Taşrada işler nasıl yürüyor bilemiyorum tabi. Allah herkesin yardımcısı olsun.
2006 yılından önce %40 rapor alan arkadaşlar!!! Sürekli ibaresi bulunmayıpta sadece çalışabilir kısmı işaretli olanlardan MEB' ınca memur adayı olmak için onay verilen arkadaşlar varmı ?
Ben bu sürekli ibaresi bulunmadığından İzmir MEB kabul etmiyor malasef.Yeni raporda düşük çıkıyor..Başka iller kabul ediyorlarsa en azından oralardan onaylatayım...