Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB sınavına başvuruda istenen belgeler

Soruma cevap veren oLmadığına göre İzmirden başvuran oLmamış :)

İzmirde başvurumu tamamLadım.Bugün itibariyle İzmirde başvuran sayısı topLam 900 civarı oLduğu söylendi.

1)İnternetten online başvurdum (onay bekleniyor yazısını görünce)
2)İstanbul il milli eğitim müdürlüğünün yolunu tutudum
3)11.00 sıraya girdim 11.30 sırageldi ve
*1 adet resim
*diploma yada notların bulunduğu not döküm kağıdı(trsnspit nediyorlar)
*nüfus cüzdanı önlü arkalı fotokobi
*sağlık kurulu raporu fotokobisi

not 1: Sağlık fotokobisi ve kimlik orjinallerini lütfen yanınızda bulundurun isterlerse gösterirsiniz,şahsen istanbuldaki yetkililer çok kibar ve anlayışlıydı hiç gir zorluk çıkarmadılar
not 2:Ücret kalkmış,başvuru yaparken tam sorucaktım yetkiliyi birisi aradı ve telefonda cevap olarak ücret kalkmıştır diyerek bakanlığın genelgesini teyit etti.

no 3:Rapor müamması istanbulda konuşulmuyor,başvurda çalışamaz/çalışabilir ifadesi tartışması vardı...benim raporumda çalışamaz ibaresi olmasına rağmen hiç birşey demediler ordaki hiç kimseyi mağdur etmemek için kabul ettiler ve bu iyi niyetleri için taktire şayan

Not 4: son olarak bazı kurumlar istanbul dışı il müdürlükleri çalışamaz olanları kabul etmiyormuş ve rapor yeniletmesi için gönderiyormuş çok ayıp

Meb sınavı evrakları?

arkadaslar meb sınavına basvuran var mı varsa sunu merak edıyorum bu basvuruyu netten yapıldıktan sonra rapor gıbı evrak falan gerekıyormus bunlar neler ve sınava gırıp basarılı olunursa mı ıstenıyo bu belgeler yoksa basvuru yaptıktan sonra sınava kadar verılmesımı gerekıyor gereken bırıme bılen varsa acıklarsa sevınırım...

kübraa bak yukarıda yazıyor arkadasım :)

Arkadaşlar

Raporun Fotokopisi var sadece aslı yok Diplomanın aslı ve fotokopisi var Sorun cıkarmı Sizce İstanbuldan basvurucam ?

aslı gibidir damgası varsa sorun cıkmıyor sanırım

Aslı gibidir damgası yok arkadaşlar

Raporum kayıp fotokopisi var.Aslı gibidir diye de onaylatmam mümkün değil çünkü izmitten almıstım raporu oraya gitmem gerek vs cok uzun iş ne dersiniz fotokopiyi kabul ederlermi sınavı geçersek aslı gibidir yapılır zaten

yeşil_izmit
bende İstanbuldan başvurdum perşembe günü Cağaloğlu ndaydım sadece rapor fotokopisi, diploma fotokopimi birde fotoğrafımı aldılar transkripte bakmadılar bile asıllarını sormadılar kimlik fotokopimide kimliğimide istemediler bu ne iştir anlamadım. Şu lazım bu lazım diyorlar bide. Bu arada başvuru dün sona ermedi mi?

hayır gülizar haftaya cuma ya uzatıldı

Öyle mi iyi o halde başvuru yapamayanlar için :)

1 ay süre verildi o sürede başvuran başvurmuştur bence hiç gerek yoktu uzatılmasına

Hangi sınav başvuru süresi uzatılmadı ki alıştım süre uzatmalara

zaten gollerde hep uzatma sürelerinde atılmazmı:)

aslında uzatılma sebebi bence cok fazla halen bircok ilin kabul islemleri yaparken organize olamaması vede bir cok celiski yasanmasıydı..ondanki bence gerilecek yada kötü seneryolar yazılacak die birsey yok ..sınava girer insanlar vede cidden puan alan yerlesir ..herkes icin hayırlısı olsun belkide yerlesip ise baslayıp mutsuz olanda sonradan olabilir kazanamayıpda baska bir nasip bulanda olabilir ondan ki herseyin hayırlısı relax olmak lazım ...

Bencede hakkımızda hayırlıysa olur :) hepimiz için hayırlısı olsun

evet hayat öyle bir sınavki hergün heran yapıo zaten :)bu hic deilse net bir sınav giren arkadaslara hayırlı olsun demek düsüor suan forumları okudumda herkes pikniklerde gezilerde ders calısmıorsunuz piknikler yapıorsunuz sonrada aa kazanamadık demeyin ona göre :) tabi bu isin espirisi sosyal olmak vede paylasmak güzel seyler ..

şimdi benim anlamadığım raporda çalışamazmı yazması gerekiyor...

çalışır yazmalı diğer türlü malülen emklilik diye biliyorum yanlışsam diğer arkadaşlar uyarsın

Arkadaşlar sınav tarihi LYS sınav tarihi ile çakışınca MEB sınav tarihini 4 Temmuza aldı, bu yüzden başvuru süresini de uzattılar. Gönül rahatlığı ile başvurularınızı tamamlayın. İnşallah başvuran herkesi alacaklar bu kadrolara.

Arkadaşlar

Salı günü basvurmayı düşünüoyorum Yanlız raporda calısamaz işaretli ne alakaysa sorun olurmu sizce rapor oranı % 45

çalışamaz ibaresi olmadigi sürece basvurulari kabul ediyorlar.. yeni rapor almani isteyebilirler. nerdeydin arkadasim simdiye kadar.. cuma günü bitiyo basvurular.. calisamaz ibaresi yada şıkkı hic birsekilde isaretli olmamali.. m.e.b kabul etmiyor..

İstanbulta tam olarak neresi arkadaşlar basvuru yeri Açık adresi yazacak arkadaş varmı ?

Cağaloğlu'nda İstanbul İl Mİlli Eğitim Müdürlüğü

istanbul.meb.gov.tr burada açık adres vardır.

Ayrıca raporun kabul edilir, sorun olmaz.

Üst Alt