Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

İzmir meb atananlar

Atanan herkese hayırlı olsun. Atanamayanlar da inşallah en kısa sürede atanır.
Ben İzmir MEB atandım. İzmir nasıl bir yer. Yaşam nasıl memur için. İzmir MEB çalışan var ise önerileri neler. Oraya atanan arkadaşlar fikirleri neler orada kalacak mısınız tayin mi alacaksınız

bende istanbul MEB e atandım. Bugün aradım kurumu bana duyuruları takip etmemi söylediler. Bu konuda bilgisi olan bir arkadaşımız varsa yardımcı olabilir mi?.

Yasarpasa

merhaba ben de izmir meb kazandim izmirde yaşıyorum aileme yakın yer olursa on numara bes yildiz olur tabi kira fatura derdim olmayacak ama nere olursa da gideriz izmir güzel sicak memleket ilceler olursa daha iyi olur cunki ilcelerde yasam merkeze göre daha ucuz ve rahat olur memur icin rahat tatil imkAnların olur mesela foca dikili cesme urla gibi yerler hem tatil icin hem yassmak icin guzel cesme sadece pahali olur disindakiler guzel

Istanbul meb atanan arkadaşlar buraya!!!

Istanbul milli eğitim müdürlüğüne atanan arkadaşlar. bugün aradım istanbul il milli eğitim müdürlüğünü bana sitemizden duyuruları takip etmemi söylediler. birde yazı gelecek dediler. halbuki klavuzda kurumlara yada kişilere herhangi bir yazı gönderilmeyecektir deniyor.

Son düzenleme:
O sınav cevabı için söylenen bir sözdü.

sgurkan

klavuzda bu yazıyor:
Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme
sonuçları ile ilgili olarak adaylara ve kurumlara postayla herhangi bir belge gönderilmeyecektir.
Kurumlar yerleştirme bilgilerini, elektronik ortamda mevcut erişim şifreleri ile edineceklerdir. Bu amaçla
internet erişim şifresi edinmemiş kurumların, ÖSYM Çağrı Merkezinden (444 67 96) erişim şifresi
edinmeleri gerekmektedir. Bir kadroya yerleşen adaylar atanmak üzere doğrudan yerleştirildiği kuruma
başvuracaklar, atanmak için hangi evrakın gerekli olduğunu ve bu evrakın hangi tarihe kadar nereye
teslim edilmesi gerektiğini yerleştirildiği kurumdan öğreneceklerdir.

Arkadaşlar merhabalar. MEB atamaları için istenen evraklar neler acaba bir bilgisi olan var mıdır? Henüz kurumla iletişime geçmedim çünkü ÖSYM'den sonuç kağıtları kurumlara henüz gitmemiş. Önceki yıllardan atanan arkadaşlar varsa ya da konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa buraya yazarlarsa sevinirim. Tekrardan herkese hayırlı olsun.

qsmuck

hocam telaş yapmaya gerek yok her il müdürlüğü sitesinde açıklama yapıyor neler gerektiğiyle ilgili

Atanan herkese hayırlı olsun. Meb de tüm ilçeler ibaresi vardı. Acaba bunu biz seçebiliyor muyuz yoksa kadro durumuna göre ilçelere mi dağıtıyorlar.

Hayırlı olsun. Bende Meb e atandım. İzmirde yaşıyorum. Tanışırız inşallah.

Konya MEB’in Nisan atamasındaki duyurusu ve istenen belgeler
2018 engelli personel (EKPSS) yerleştirmeleri sonucuna göre ilimize atanan ve İLİMİZDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER, aşağıda belirtilen belgelerle birlikte en geç 20/04/2018 tarihi mesai bitimine kadar Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne başvuru yapmaları gerekmektedir.

İstenilen Belgeler

1-Nüfus Cüzdanı ve Fotokopisi

2-ÖSYM Sonuç Belgesi

3-Diploma (Aslı) veya Onaylı Örneği

4-Engelli Sağlık Kurul Raporu (Aslı) veya Onaylı Örneği

5-3 Adet Vesikalık Fotoğraf

6-Askerlik Durum Belgesi

7-Adli Sicil Kaydı (Sabıka Kaydı)

8-Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu için Tıklayınız. (Bilgisayarda Doldurulması gerekmektedir.)

9-Mal Bildirim Formu için Tıklayınız.

2018 engelli personel (EKPSS) yerleştirmeleri sonucuna göre ilimize atanan ve FARKLI İLDE GÖREVE BAŞLAMAK İSTEYENLER aşağıda belirtilen belgelerini Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personel Atama Bölümüne (peratama42@meb.gov.tr) e-posta adresine göndermeleri, ayrıca Kargo ile belgelerin asıllarının geç 18/04/2018 tarihi mesai bitimine kadar gönderilmesi gerekmektedir.

İstenen Belgeler

1- ÖSYM Sonuç Belgesi

2- Dilekçe (Dilekçe örneği) için Tıklayınız.

Konya MEB’i aradım bugün haftaya yeni duyuru yayınlanır dediler

Meb de tüm ilçeler ibaresi vardı. Acaba bunu biz seçebiliyor muyuz yoksa kadro durumuna göre ilçelere mi dağıtıyorlar.

garnett21; O ibare, o ile atananların ilçelere de dağıtılacağı anlamına geliyor. Tabi ilçelerin ihtiyaçları ve bizlerin sağlık durumları ve istekleri de göz önüne alınarak. Yani kısaca atandığın şehrin herhangi bir ilçesine eğer istersen gidebilirsin demek. Ekpss atamalarında özellikle MEB kimseyi zorlamıyor ve adayın durumunu ve isteğini ön planda tutuyormuş.

büyüğüm

Arkadaşlar bu duyuru eski bi duyuru. 20.04.2018 tarihine kadar diyor. İstenilen evraklar büyük ihtimal aynı olacaktır ama tarih önemli olduğu için il milli eğitim web sitelerinden yeni tarihleri kontrol edin duyurular yayınlandığında.

sedotti

cevap için çok teşekkürler ama maaşı sormadan önce bir hayırlı olsun desem daha güzel olucakmış, özür diliyorum kabalık için... Hayırlı olsun, çok güzel insanlarla karşılaşırsınız çok memnun kalırsınız inşallah... memur olarak atandınız değil mi?

Herkese Mrb,
Ben de İzmir MEB’e atandım. İzmir’de yaşıyorum zaten. Sormak istediğim bir şey var. Okul veya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü arasında seçim yapabiliyor muyuz? Okul seçersek ikametimize göre yakın bir okula mı veriyorlar? Mesai saati ve izin olarak aralarında fark olur mu? Bilgisi olan bir arkadaş bu konuda yazarbilir mi?

Suret
yok canim estağfurullah insallah allah hepimize hayirli kapılar acsin 2019 ve sonrasi hepimiz icin sinanmalarin bittigi yeni baslangiclarin olduğu yıllar olsun

Aaaslı
duyumlarıma gore göreve başladığımız esnada yasadigin yere en yakin birimde okulda veya ilce müdürlüğünde baslayabiliyorsun secim hakkı da veriliyormus fakat diyelim sen çiğli milli egitim müdürlüğünü istiyorsun ama orda bos kadro yok o zaman mecburen sana yakin yerdeki bos kadrosu olan bir okula veriliyormussun ama o da yoksa nerde bos yer varsa oraya gidersin ama baslarken belirtin bennsurda oturuyorum burada varmi diye ona gore süreç ilerler hayirlisiyla

MEB e atanan arkadaşlar

Arkadaşlar içinizde raporunda istihdam kısmı boş olupta Meb te ögretmenlik yapan varmı ?

Üst Alt