Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

Bursa MEB'e öğretmen olarak atananlar iletişimde olalım

bursa milli eğitime öğretmen olarak atananlar hala bekliyor. birçok il başladı ne sitede bir duyuru ne bir haber var. telefonlara da ulaşılamıyor maillere cevap verilmiyor.

BulutBaydar orada 4 kişiydik toplamda da 5 kişiymişiz kalan kişi de sizdiniz sanırım. Müdürün toplantısı varmış bitince şef ve şube müdürüyle birlikte odaya girip konuştuk kısa bi sohbet ve sonra ve birimlerimiz belli oldu bir kişi de kendi isteğiyle okula gönderildi. Siz orada değil miydiniz?

Arkadaşlar merhaba Hatay Milli Eğitim'de işçi konumunda çalışıyorum diyarbakır'a veya Batman'a Mardin'e Siirt'e farketmez yakın illere giderim. Hatay'a gitmek isteyen arkadaşlar varsa lütfen bu mesajıma cevap Yazsınlar

thebipolar

Daha tam islem yapmaya baslamadim sifre ve imzam gelmedi ortaogretim yuksek öğretim insaat ve emlak bide isg den sorumlu bir şefin yanina verdiler beni. Sen daha baslamadin mi kardeşim aydinda baslamayan cok var daha benim konuştuğum 3 arkadas var onlar henüz baslamadi biri sökeli hatta

yusufyüreklim

yok ben de başlamadım. ben didimi istiyordum. didimde yaşıyorum. didime dolu dediler. germenciki söylediler. orayı da ben istemedim. aydın merkez olsun dedim. 1 ay bekletelim dediler. 1 ayı geçti 10 gün oluyor fazladan. ses seda yok. zırt pırt aramak ta istemiyorum ama 4 aydır bekliyoruz. gerçekten tuhaf. senin için iyi olmuş. sen başladın. artık evde sıkılmaya başladım. çalışmıyorum şu an.
şu an senin hafif geçiyor heralde. bakalım benim nasıl olacak. beni nereye verecekler.

Skolyoz23

Yeni rapor mu istiyorlar hocam rapor derken merak ettim durum bildirir i mi kasteddiniz? Yeni rapor mu istendi? Açıklık getirebilir misiniz biz atama bekleyenlerün aklında soru işareti kalmasın.

acı gerçek nerede rapor ile ilgili bir şey yazmışım hatırlayamadım kusura bakma

hatırlatırsan ona göre net cevap yazabilirim

Skolyoz23

Ay kusura bakmayın hocam yanlış alıntı yapmışım ben başka arkadaş benim rapor uzadı demiş sanırım telefon hatası yada dalgınlığıma geldi ondan yeni rapor mu istiyorlar yazdım direk konuya odaklı kimi etiketlediğime dikkat etmemişim kusura bakmayın tekrardan

Selam arkadaşlar Diyarbakır meb e atanan varmış vhki olarak ekpss den halen başlamadan varmi lütfen yazabiliri mi ?

Ekpss den aranıp başlamayı bekleyen varmi lütfen yazabilir mi

Gençlik ve spor bakanlıgı engelli temizlik görevlsi olarak işkurdan girdim iş başı yapmadım yaptıktan sonraki maaş ne kadar olur ve çalışma şartları nasıl olur bilgisi olan paylaşabilirmi?

Tekniker00000
sizi neden bekletiyorlar beni yakın bir ilçeye vermek için bekletiyorlar. yakın ilçelerde ve bulunduğum ilçede kadro yokmuş. açılmasını bekliyorlarmış. 5 ay bitti. 6. aya gireceğim. hala işe başlayacağım. gerçekten tuhaf.

Değerli arkadaşlarım benim için baya önemli bir şey soracağım:Seneye ekpss girip memur atama tercihi yapsam(Atanamasam)Tekrar öğretmenlik için tercih yapabiliyor muyum?Aynı puanımla?

Üst Alt