Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

BulutBaydar endişelenme hocam rutin işlemler ben atandım ama aynı yere atanan arkadaşımız hala atanmadı çünkü hastaneden rapor onayı gelmemiş olabilir
onun soruşturması bitmemiş olabilir vs vs
yani biraz daha sabır
Allahın izni ile az kaldı
rabbim emeklerimizi boşa götürmesin, daha nice makam ve mevkiler nasip etsin hem bu dünya da hemde ahiret hayatında

Adana meb i aradim saglik raporlari gelmemis is saglik rapolarinda ben yarin bizzat kendim gdip sorustrcam hastaneden ve sağlık müdürlüğünden

Ilk sağlık müdürlüğüne gittim normal seyrinde devam ediyor diyor raporlar hastaneye gonderilmis cvp bekleniyormus

Arkadaşlar OHAL durumu kalktıktan sonra güvenlik soruşturma en fazla 60 iş günü sürmek zorunda diye bi yasa çıkmıştı sanırım buna göre sürecin haftaya cuma bitmiş olması gerekiyor değil mi?

Evet yasalara göre öyle umarım haftaya kadar biter.ben de bu iş günü meselesine güvenerek umutla bekliyorum

Adana milli eğitim şimdi beni aradı benim kararnamem gelmiş ben yarın başlıyorum.Darısı size arkadaşlar

Ben anlayamıyorum Aydin meb bizi gecen hafta cuma çağırdı bazi sorular sordu 2 3 haftaya baslarsiniz dedi yerler belirlenip valiye gidecek galiba vali kararnameyi imzalayip tektar meb e mi gidecek nasil işliyor bu süreç anlamış değilim baska illerde de böyle mi oldu acaba

Teşekkür ederim.Onu telefondan söylemediler yarın önce milli eğitime gidecem orda söyliyecekler tabi bilgilendiririö sizi

Yonca meryem aynen o şekilde 60 iş günü zorunluluğu getirildi ve buna uyulması için üst mercilerden emniyete sürekli ikazlar yapıldı
o nedenle eskisi gibi soruşturmalar 5 6 ay sürmeyecek

ama dikkatinizi çekmek istediğim konu
evraklarınız emniyete ulaştıktan sonra bu süre geçerli
yani kurum evraklarınızı bekletir emniyete çok sonra gönderirse veya emniyet soruşturmayı bitirir kuruma gönderir, kurumun 3 ay evrağı bekletip tebliğ etme yasal süresi var onu kullanmak isterse siz soruşturmam bitmedi sanıp beklersiniz

arka planda farklı şeyler olabiliyor aslında

başlamayan arkadaşlarımız da en yakın zaman da görevlerine başlarlar inşallah

Şimdi Eskişehir mem ile görüştüm güvenlik sonuçlarım dün gelmiş birkaç kişi daha varmış haftaya iletişime geçilecekmiş.

Arkadaşlar adana başladı. 10 12 kisi. Benim rapor uzamisti gittim hastaneye yarin elden alip teslim etcem. Hafta içi de baslicakmisim. Eger sizinde uzuyorsa rapor gdin konusun hastaneyle

Arkadaşlar 1) Gelir vergisinden muaf olmak için ne yapıyoruz 2)banka promosyonu yatması için ne yapıyoruz dilekçe yazdım cevaplarsanız sevinirim

Gelir vergisi için muhasebe zaten evrakları hazırlıyor seni çağırıyor. Yani bizde öyle oldu. Gerekli evrakları veriyorlar yanında fotoğraf, rapor Aslı veya Aslı gibidir onaylı fotokopisi ve kimlik fotokopisi ile gelir idaresine başvuruyorsun. Oradan verdikleri evrakları da çalıştığın kurumun muhasebesine veriyorsun işlemleri onlar yapıyor. Diğeri hakkında bilgim yok.

22 marttaki görüşmeden sonra aydında göreve başlayan oldu mu

yusufyüreklim
benim sağlık raporum ulaşmamıştı onu hallettim aradım gelmiş yakındır başlarız heralde belki ben biraz daha beklerim siz başlarsınız yakında.

Arkadaşlar hepimizin çeşitli sağlık sıkıntıları var sınava girip kazanma zorluğunu yenip bu kadroları hak ettik ama işe başladıktan sonra sağlığımızın 5 gün 8.30-17.00 arası çalışmaya el vermeme gibi bir durumu olur ve bu yaşam standartımızı etkilerse amirimiz mesai saatlerimizi ayarlama yetkisine sahip midir? Örneğin her gün yarım gün çalış ya da haftada 3 gün gibi bilmiyorum şimdi ne gibi kolaylık olabilir ama demek istediğimi anlamışsınızdır muhtemelen. Bunu amire nasıl açabiliriz ya da ne tip bir yol izleyebiliriz.

Konya ya sağlık raporunu geç teslim eden Mersin sen bir arkadaş vardı.bana özelden yazsın

Merhaba arkadaşlar. Ben Konya ya Atandım ama henüz okulum belli değil. G s bitti aradılar gelin 15inden sonra başlatacaz ama il milli eğitimde başlatacaklar okulum belli olana kadar. Benzer durum yaşayan veya konya ya atanıp aynı durumda olan varsa beni bilgilendirebilir mi acaba? Ne yaptınız. Veya okulu kendiniz mi seçtiniz onlar mi seçti. Çok ihtiyacım var sorularımın cevaplarına. Şimdiden teşekkür ederim. Yeni katıldım sayfaya pek kullanmayı bilmiyorum.

şu diyarbakır meb e atanan bir müslüman evladı yokmu arkadaş bu memlekette kapatacam en sonunda konuyu. Bir ses verin yav

Üst Alt