Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

MEB'e atanan arkadaşlar burada iletişim halinde olalım

pirlo21

Aynen ya evrak teslim ederken memur dedi en fazla 2 ay sürer dedi.Bizimki 2,5 ay sürdü bizde bekle bekle sıkıldık.

Üç gün önce Konya yı tadım 27 kişi toplam .20 kişinin bitmiş 7 kişinin kalmış .soruşturması biteni çağırtıyorlarmış .Bunlar toplu olarak almayacaklar mıydı :confused:

İzmir mebi aradım hala gelmemiş güvenlik soruşturması sonucu bari ne kadar bekleyeceğiz onu bilseydim İzmir için bekleyen var mı acaba başka.ama İzmir dışından ,benim soruşturma İstanbul'dan yürütülüyor

Adana meb i aradim. Yarin komisyon valinin baskaliginda toplancakmis arkadaşlar gorev yerlerimiz belli olacakmış. Bu hafta veya haftaya arancakmisiz

İstanbul meb aradı yarın başlayabilirsiniz dediler diğer bekleyen arkadaşlar için de hayırlısı olsun :)

Teşekkür ederim en kısa zamanda başlarsınız inşallah

Bugün adana mebi aradım benim soruşturmam bitmiş herşey temizmiş bir sorun yok dedi senin soruştunmada yarın komisyon toplanıyormuş yerleri belli etmek için işte bir tek komisyon kararı kalmış öyle dedi memur tahmince cuma kadar geri dönüş yaparlar

Kahramanmaraş'a atanan kişilerin kararnamesi şimdi geldi
Hayırlı olsun

komisyondan sonraki işlemler neler bilen varmı arkadaşlar

arkadaşlar diyarbakır meb e atanan varmı? komisyon toplan mış mı acaba komisyondan sonra ki işlemler neler bilen varmı acaba

diyarbakır meb varsa yazsın lütfen

yok geçen hafta aradın soruşturmalar hala sürüyor dediler

Civoo seninde soruşturma İstanbul'dan mı yürütülüyor

Konya MEB’i bekleyen benden başka kimse yok mı benden başka

Milli egitim müdüru bugun adanada ins komisyon toplantisi veya atamalar icin gelmistir

Adana milli eğitim müdürünü tanıyorum istediğiniz bir şey varsa konuşabilirim

iş başı yapmayı bekleyen diğer tüm kardeşlerim de inşallah en yakın zaman da iş başı yapar
biraz daha sabır edin, inşallah az kaldı

Ben Eskişehir'e 17 ocakta belgelerimi teslim ettim 2 ay oldu hala haber gelmedi arkadaşlar endişeleniyorum bana yardımcı olabilir misiniz

Karker
Müdüre komisyon kararının seçimden önce sonuçlanıp sonuçlanmayacağını sonuçlanırsa seçimsen önce işe başlarmıyız diye sorabilir misin

Bugun babam julide sarierogluyla cadde de karsilasmis bizim durumumuzu anlatmis atandilar hala bekliyorlar demis hemen not aldirmis ilgilencez hemen demişler.

pirlo21

Kardeşim biz dün toplantiya gittik Aydin meb e herkesle tek tek görüştü il mem müdürü 2 3 haftaya baslarsiniz dediler

Merhaba Arkadaşlar

öncelikle sıkıntısız inş başlarsınız.Ben İSTANBUL da ilkokul hocamın yanında göreve başladım.görevim sadece pc de takılıp evraklara bakmak gunde 3 yazı geliyor 8 saat boşum.Neyse hepinizin iyiliği için yazıyorum aranmayan arkadaşlar mem iarayın eksik evrağım varmı rapor teyidim geldimi diyin. Benim rapor teyidim gelmemiş 2 ay boyunca hastanedeyazı duruyormuş.ben ilgilenmezsem daha çok beklerdim veya yeni rapor isterlerdi.Sağlıcakla kalın...

yakup3472

Merhaba benim güvenlik soruşturmam gelmiş rapor teyidim gelmemiş hastanede sağlık kuruluna mı gideyim ve yazıyı ben elden teslim edebilir miyim milli eğitime yardımcı olursan sevinirim

öncelikle hastane duruyosa eski yeri veya ismiyle oraya git deki gelen evrak giden evrak birimine işte x mem size teyit için yazı yazmış gelmişmi diye sor cvp verildimi deme! geldi dediğinde cevabı sor söylemezlerse raporun eskiyse arşıvden o an sorgulat bulamazlarsa oyalanma yeni başvuru yap!yazı gelmemişmi il sağlık heyet raporu biriminebağlan telden deki x ilçeyi bağlayın sonra deki x mem yazı yazmış hastaneye düşmemiş pcden baksınlar yol gösterirler rapor kaç tarihli

elden teslim etmiyorlar lakin geçikme hataları varsa rica et verirler ben aldım elden hmn verdim ertesi gün başladım.

Üst Alt